Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השארתי את האוטו בחניון הרכבת לשבועיים וחצי כשהייתי בחו"ל וכשחזרתי המצבר התרוקן, אי אפשר להתניע.

טוב שהיו לי כבלים ואחרי כמה נסיונות כושלים מצאתי נהג מונית שהסכים לעזור להתניע תמורת 50 ש"ח.

קרה לי גם פעמיים בעבר שהאוטו לא התניע - האם זה סביר או צריך אולי לבדוק או להחליף מצבר?

אוטו בן שנתיים,עבר רק 13k ק"ם.

שאלה נוספת איפה אפשר לקנות איזו מטען למצבר למקרים כאלה וכמה עולה?

תודה!

פורסם
בצע חיפוש בפורום.

יש שפע של המלצות בנושא.

ראיתי שממליצים על ctek 3.6

תוכל להסביר איך בדיוק הוא עובד?

אם התרוקן לי המצבר והאוטו לא מניע האם מטען כזה יעזור להניע מהר כמו כשמחברים כבלים לרכב אחר?

פורסם
ראיתי שממליצים על ctek 3.6

תוכל להסביר איך בדיוק הוא עובד?

אם התרוקן לי המצבר והאוטו לא מניע האם מטען כזה יעזור להניע מהר כמו כשמחברים כבלים לרכב אחר?

הי

סיטק זהו מטען אוטומאטי לחלוטין שמטעין את מצבר הרכב ,

הטעינה בסיטק היא איטית ולוקחת מספר שעות שהמצבר ריק .

היתרון הגדול בסיטק שאתה יכול לחבר את המטען גם לכמה ימים למצבר ולא יגרם נזק למצבר .

המלצתי במקרה שלך אחת לכמה ימים לחבר את המטען והוא יטען את המצבר ויפצה על אובדן הטעינה שלך .

המטען הוא לא תחליף לכבלים וחיבורו למספר שניות / דקות לא יעשה כלום למצבר .

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=184&ArticleID=204

בהצלחה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם
הי

סיטק זהו מטען אוטומאטי לחלוטין שמטעין את מצבר הרכב ,

הטעינה בסיטק היא איטית ולוקחת מספר שעות שהמצבר ריק .

היתרון הגדול בסיטק שאתה יכול לחבר את המטען גם לכמה ימים למצבר ולא יגרם נזק למצבר .

המלצתי במקרה שלך אחת לכמה ימים לחבר את המטען והוא יטען את המצבר ויפצה על אובדן הטעינה שלך .

המטען הוא לא תחליף לכבלים וחיבורו למספר שניות / דקות לא יעשה כלום למצבר .

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=184&ArticleID=204

בהצלחה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

אבי,

האם המטען הזה יתחבר למצבר בעודו ברכב עם מכסה מנוע סגור? אפשר להשתמש בו בזמן נסיעה גם?

איך המטען עצמו מייצר חשמל, צריך להטעין אותו בבית בשקע חשמל או משהו כזה?

האם קיים מטען שמספק פתרון לבעיה הנ"ל כאשר צריך להטעין מהר?

מתנצל אם חלק מהשאלות האלה טיפשיות, אני לא ממש בקיא בנושא

פורסם
אבי,

האם המטען הזה יתחבר למצבר בעודו ברכב עם מכסה מנוע סגור? אפשר להשתמש בו בזמן נסיעה גם?

איך המטען עצמו מייצר חשמל, צריך להטעין אותו בבית בשקע חשמל או משהו כזה?

האם קיים מטען שמספק פתרון לבעיה הנ"ל כאשר צריך להטעין מהר?

מתנצל אם חלק מהשאלות האלה טיפשיות, אני לא ממש בקיא בנושא

הכל בסדר , בשביל זה אנחנו פה....

ראשית המטען חייב חיבור לחשמל ביתי הטעינה מתבצעת בחיבור לחשמל , המטען מתחבר בעזרת שני קליפסים( תנינים/ קרוקודיל ) או מחבר שקע תקע מהיר .

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם
הכל בסדר , בשביל זה אנחנו פה....

ראשית המטען חייב חיבור לחשמל ביתי הטעינה מתבצעת בחיבור לחשמל , המטען מתחבר בעזרת שני קליפסים( תנינים/ קרוקודיל ) או מחבר שקע תקע מהיר .

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

לא ברור התהליך - צריך להוציא מצבר מהאוטו בשביל הטעינה בבית מהשקע? או שהטעינה מתבצעת בתוך אוטו עם מכסה מנוע סגור? תודה

פורסם
לא ברור התהליך - צריך להוציא מצבר מהאוטו בשביל הטעינה בבית מהשקע? או שהטעינה מתבצעת בתוך אוטו עם מכסה מנוע סגור? תודה

המטען הזה הוא לא מה שאתה מחפש. המטען הזה מיועד למי שמשאיר את הרכב שלו עומד במשך שבועות ארוכים בחניה מקורה וסגורה, בבית. לא למי שמשאיר את הרכב שלו בחניון של הרכב, ולך תדע מה יקרה.

למה שאתה מתכוון קוראים בוסטר, לא מטען מצברים. זה מצבר נייד שמאחסנים ברכב וכשצריכים להתניע את הרכב מחברים אותו למצבר המקורי של הרכב ונותנים BOOST רגעי של זרם לצורך ההתנעה. לאחר ההתנעה, כשהאלטרנטור פעיל, מנתקים אותו ולוקחים אותו הביתה כדי לטעון אותו לשימוש הבא. זה כלי עבודה נפוץ מאוד אצל ניידות שירות בדרכים ואנשי תפעול במגרשי רכב.

אם מדובר במקרה חד פעמי ואתה לא נוהג להשאיר את הרכב שלך עומד לכל כך הרבה זמן בלי תנועה אין טעם לקנות כזה מכשיר. הוא יקר, ועדיף למצוא מישהו שכן יסכים לתת לך קבלים (לרוב בחינם, בחיים לא ביקשתי מאדם כסף על דבר כזה).

אם זה כן מקרה קבוע, בכלל לא מומלץ להשאיר רכב בחניונים של הרכבת כי יש שם מלא גנבות. תבקש ממישהו שיקפיץ אותך הביתה ויחזיר את הרכב.

ובכל מקרה, מצבר תקין ברכב תקין צריך להחזיק שבועיים בלי התנעה בקלות. אם הרכב שלך לא מתניע באופן עקבי כדאי לבדוק שהמצבר תקין ולא לחפש קיצורי דרך שיעלו לך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מתקומם נגד ה"שבועיים בקלות".

אתה נוסע מעט מאוד, כנראה שגם לא באופן סדיר (א'-ה' 10 ק"מ כל פעם) המצבר שלך מתעייף, או לא נטען מספיק, ולכן בשבועיים הוא נפרק מהזרם הנמוך הנצרך בשעת מנוחה (ומפריקה טבעית של המצבר).

אני שמעתי על מטען סולארי, אני לא השתמשתי במוצר כזה ולא יודע להמליץ על אחד שימנע טעינת יתר (אולי הזרם ממש נמוך ומפצה רק על הפריקה של המצבר ואין טעינת יתר)

החלפת מצבר לא תעזור במקרה שלך. רכב עם הילוכים כן יעזור :)

פורסם
המטען הזה הוא לא מה שאתה מחפש. המטען הזה מיועד למי שמשאיר את הרכב שלו עומד במשך שבועות ארוכים בחניה מקורה וסגורה, בבית. לא למי שמשאיר את הרכב שלו בחניון של הרכב, ולך תדע מה יקרה.

למה שאתה מתכוון קוראים בוסטר, לא מטען מצברים. זה מצבר נייד שמאחסנים ברכב וכשצריכים להתניע את הרכב מחברים אותו למצבר המקורי של הרכב ונותנים BOOST רגעי של זרם לצורך ההתנעה. לאחר ההתנעה, כשהאלטרנטור פעיל, מנתקים אותו ולוקחים אותו הביתה כדי לטעון אותו לשימוש הבא. זה כלי עבודה נפוץ מאוד אצל ניידות שירות בדרכים ואנשי תפעול במגרשי רכב.

אם מדובר במקרה חד פעמי ואתה לא נוהג להשאיר את הרכב שלך עומד לכל כך הרבה זמן בלי תנועה אין טעם לקנות כזה מכשיר. הוא יקר, ועדיף למצוא מישהו שכן יסכים לתת לך קבלים (לרוב בחינם, בחיים לא ביקשתי מאדם כסף על דבר כזה).

אם זה כן מקרה קבוע, בכלל לא מומלץ להשאיר רכב בחניונים של הרכבת כי יש שם מלא גנבות. תבקש ממישהו שיקפיץ אותך הביתה ויחזיר את הרכב.

ובכל מקרה, מצבר תקין ברכב תקין צריך להחזיק שבועיים בלי התנעה בקלות. אם הרכב שלך לא מתניע באופן עקבי כדאי לבדוק שהמצבר תקין ולא לחפש קיצורי דרך שיעלו לך יותר.

תודה רבה על ההסבר!

כמה יעלה בוסטר כזה? יש המלצות ספציפיות?

• תוכן חדש...