Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שיצא לי לקרוא כמה וכמה דעות, כשאני עושה שוב את החשבון לא בא לי להסתבך עם ההתקנה של הסופרימו.

במידה ואני ילך על הפיקולו המגבר שלי יספיק?

זה הדגם - crunch usa 150w power one - x275

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל טוויטר באיכות של סופרימו, הייתי משקיע בטיפה יותר מקראנצ'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בסופו של דבר הוחלט ללכת על הפיקולו מהסידרה החדשה.

באתר של מורל אין שינוי מספרי לשם של הטוויטר פשוט כתוב new supremo, איך אני יוכל לדעת שאני באמת מקבל את הסידרה החדשה?

פורסם

לטוויטר יש נתונים אחרים מהפיקלו הישן, ובקופסה תקבל את ה DATASHEET של הטוויטר, השוואה קטנה באתר של מורל (בעודך בחנות) והתשובה בידך.

ולטוויטר החדש יש גריל שונה מהישן, זו גם דרך לזהות.

SCANSPEAK

פורסם

במה הגריל החדש שונה מהישן?...

איך הגריל הישן אמור להראות?

פורסם
בשביל טוויטר באיכות של סופרימו, הייתי משקיע בטיפה יותר מקראנצ'.

למה?!

הטוויטר יהיה כל כך קראנצ'י!

:-P:-P:-P

מצטער, הייתי חייב :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
למה?!

הטוויטר יהיה כל כך קראנצ'י!

:-P:-P:-P

מצטער, הייתי חייב :?

משתדרגים לאט לאט :)..

בשבוע הבא אח שלי טס לארה"ב, הלוויתן 3 יספיק ?..

פורסם

OH FUCK YEAH

מנסיון עם הלוויתן המקורי והראשון (תביט בחתימה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

OH FUCK YEAH

מנסיון עם הלוויתן המקורי והראשון (תביט בחתימה)

קראתי כמה שירשורים שאתה ממליץ עליו בחום :)..

למעשה איתו אני רוצה להגביר את האלייט שלושה חלקים ואת הסאב עם המונו שיש לי כרגע.

אתה יודע איפה ניתן לקנות אותו בארה"ב וכמה הוא עולה פחות או יותר?

פורסם
במה הגריל החדש שונה מהישן?...

איך הגריל הישן אמור להראות?

הישן זה המכוער.

אבל אני אומר את זה בזהירות ככה שאל תסתמך על הגריל (לא על זה שהישן מכוער, על להבדיל בינהם), תתן במבט ב DATASHEET הטוויטר החדש עם נתונים שונים לגמרי.

1.jpg

SCANSPEAK

פורסם

הוא עולה 826 דולר לפני משלוחה - אתה יכול לקנות אותו או ישירות מזד אודיו

www.zedaudiocorp.com

אם אני זוכר נכון

או דרך הדילר שלהם www.woofersetc.com

בוודאי שאני ממליץ עליו - זה מגבר מטורף וכתבתי עליו כאן רבות, מבחינתי זה מגבר לכל החיים אלא אם כן אני באמת אוכל להרשות לעצמי מתישהו להביא את הגרסא השלישית שלו כי פשוט יתחשק לי לשדרג מתישהו או שהוא יהרס לי.

ולגבי הגרילים, הגריל החדש עוצב במיוחד בכדי לאפשר מעבר לגלי הקול במינימום הפרעות לצורת הפיזור שלהם - לדעתי, יש לזה משמעות אמיתית בתוצאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הוא עולה 826 דולר לפני משלוחה - אתה יכול לקנות אותו או ישירות מזד אודיו

www.zedaudiocorp.com

אם אני זוכר נכון

או דרך הדילר שלהם www.woofersetc.com

בוודאי שאני ממליץ עליו - זה מגבר מטורף וכתבתי עליו כאן רבות, מבחינתי זה מגבר לכל החיים אלא אם כן אני באמת אוכל להרשות לעצמי מתישהו להביא את הגרסא השלישית שלו כי פשוט יתחשק לי לשדרג מתישהו או שהוא יהרס לי.

ולגבי הגרילים, הגריל החדש עוצב במיוחד בכדי לאפשר מעבר לגלי הקול במינימום הפרעות לצורת הפיזור שלהם - לדעתי, יש לזה משמעות אמיתית בתוצאה.

משלמים מיסים על סכומים כאלה במידה ואני יזמין דרך האינטרנט?..

פורסם

אין לכם מושג עד כמה אני כועס.

הטוויטרים הגיעו לחנות הפלא ופלא נשלחה הסידרה הישנה "בטעות", כל זאת אחרי שבעל החנות דיבר עם המחסנאי וביקש שישלח את הסידרה החדשה, כמובן שלא לקחת את הטוויטרים.

כרגע השאלה שלי היא האם יש שוני או כיתוב מסויים על הטוויטר עצמו, הפחד שלי שיביאו גרילים חדשים חוברת חדשה ואכלתי אותה..

פורסם

הבעתי בפנייך את הסלידה שלי מהדרך שבה המוכר הזה הציע את העסקה.

נסה ליצור קשר עם מוראל טלפונית כדי לקבל מהם פרטים איך להבדיל.

אולי יש גם מספר סידורי על החדש שאיתו תוכל לברר מולם האם באמת מדבר בחדש.

מקווה שיסתדר.

• תוכן חדש...