Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הקומפוננט Morel Virtus 602?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז מורל החליטו שהם משנים את חוקי המשחק, לפי מה שמופיע אצלהם יש בי וויר בי אמפ, חיבור רגיל, אקטיבי זה משהו אחר לגמרי, בלי קשר לקרוס בכלל.

מבחינה חשמלית אין הרבה הבדל בין מצב סטנדרטי למצב בי וויר לכן אמרתי שאני לא מבין את הטעם בחיבור הזה (אם ניקח בחשבון את התנגדות החיווט אז הוא הכי פחות מומלץ).

ynapase6.jpg

וזו כבר סטייה מנושא השרשור.

SCANSPEAK

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, בשביל זה מיקדתי את תשובתי והסברתי לך את כוונתי.

את הגדרתי לכל העסק קיבלתי מהפורום שלנו, כשרכשתי את הסט של jl שהיה לי עם הקרוסים שאיפשרו b-wire.

אני מדבר שפת קארס :wink:

אתה כנראה עושה סלט (אני לא מתייחס מה מצויין אצל מוראל ספציפית),בגדול bwire זהו חיבור ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט דרך הקרוס.

b-amp זהו האקטיבי שאנחנו מכירים.

אולי מוראל מכנים את זה אחרת, ראה את ההתייחסות שלי להגדרות למעלה.

• תוכן חדש...