Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישה בגדה בבעלה במהלך נישואיהם ונכנסה להריון מהמאהב, הבעל הנבגד חויב בתשלום מזונות עבור הילד (עד גיל 18 שנולד כתוצאה מהרומן. הסיבה? טובת הילד, במטרה למנוע הגדרתו כממזר.(ילד שנולד לאישה יהודיה נשואה לא מבעלה אלא מאדם אחר או כתוצאה מקיום יחסים בין אדם שהתחתן עם אחות של אשתו..).

המדיניות המשפטית וההלכתית רואה בטובת הילד ראשונה במעלה ועל כן לא מאפשרת כל בדיקה שתוכל להוביל לכתם ממזרות. בתי המשפט ובתי הדין הרבניים אוסרים את ביצוע בדיקת רקמות במקרים בהם יש חשש לממזרות. בנוסף, נקבע כי כל ראייה של בדיקת רקמות כזו, אף שמתבצעת בחו"ל, אינה קבילה בישראל - בכדי שלא יוכלו להוכיח זאת.

הבעל הנבגד יוכל להגיש תביעת גירושין אך לא להתחמק מתשלום המזונות... :cry:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מערכת המשפט רוצה מאוד בטובת הילד.

הוא בעדיפות 1 אצלם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חשיבה הזויה ולא הוגנת בעליל.

לא מספיק שהבעל ספג מכה כואבת מאשתו (רגשית נניח), הוא גם צריך להמשיך לאכול ממנה חרא עוד 18 שנה בתצורה של תשלומים על ילד שלא שלו, ממי שראה כזוגתו לחיים ומתבררת כחולרה.

איפה הצדק? בטוח לא בכותלי בית המשפט הבזוי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא פשוט העניין.

ברגע שבית המשפט הכיר בילד, כילד ממזר, הוא לא יוכל להתחתן עם יהודיה, אלא אם היא ממזרה גם.

לכן, לדעתי, בית המשפט פסק כפי שפסק.

האמא **נה, למה הילד צריך לסבול?

פורסם

הייתי עוזב את העבודה, אם עצמאי מוכר את הכל, מכריז על פשיטת רגל, נכנס למינוס בחשבון בנק,

שיחפשו אותי, אין לי שקל על הנשמה,

איפה הבתי משפט נמצאים על כל האלפי אמהות חד הוריות, הם מקבלות קצבאות מהמדינה בלי שיחפשו את האבות שלהם?

בושה וחרפה למערכת המשפט על הפסק דין הזה, מה הקשר טובת הילד לבחור שאיננו האב?

טובת הילד צריכה להיות טובה להורים הביולוגיים, ולא לאב שאינו בילוגי.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

במשפט העברי, קיימת הלכה חלוטה (שלא ניתנת לסתירה) - רוב בעילות אחר הבעל.

ואני מצטט "רוב בעילות אחר הבעל הוא כלל במשפט העברי הקובע כי במקרה של ספק לגבי זהות האב הביולוגי של צאצא לאישה נשואה שקיימה יחסי אישות עם גבר שאינו בעלה, ההלכה, על פי רוב, מניחה שהאב הביולוגי הוא הבעל ולא הגבר האחר."

למי שזה לא מתאים יכול להחליף דת, להחליף ארץ, או להחליף את בת הזוג.

מצד שני, כגבר כדאי לך להשתרלל רק עם נשואה. לא משנה מה, גם אם תגנוב את זרעך לא תחוייב במזונות, אז אולי זה לא כזה גרוע? :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למי שזה לא מתאים יכול להחליף דת, להחליף ארץ, או להחליף את בת הזוג.

אני רוצה כבר המון זמן לשנות את הדת שלי. לדת הכי טובה שקיימת - "חסר דת". איך עושים את זה? במדינה החשוכה והעלובה שלנו, אי אפשר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש בעייתיות בשימוש בפסקי הלכה במשפט המודרני.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אישה בגדה בבעלה במהלך נישואיהם ונכנסה להריון מהמאהב, הבעל הנבגד חויב בתשלום מזונות עבור הילד (עד גיל 18 שנולד כתוצאה מהרומן. הסיבה? טובת הילד, במטרה למנוע הגדרתו כממזר.(ילד שנולד לאישה יהודיה נשואה לא מבעלה אלא מאדם אחר או כתוצאה מקיום יחסים בין אדם שהתחתן עם אחות של אשתו..).

המדיניות המשפטית וההלכתית רואה בטובת הילד ראשונה במעלה ועל כן לא מאפשרת כל בדיקה שתוכל להוביל לכתם ממזרות. בתי המשפט ובתי הדין הרבניים אוסרים את ביצוע בדיקת רקמות במקרים בהם יש חשש לממזרות. בנוסף, נקבע כי כל ראייה של בדיקת רקמות כזו, אף שמתבצעת בחו"ל, אינה קבילה בישראל - בכדי שלא יוכלו להוכיח זאת.

הבעל הנבגד יוכל להגיש תביעת גירושין אך לא להתחמק מתשלום המזונות... :cry:

אין לי מושג מאיפה הגיע המשפט המודגש, וחבל שמישהו קרוב שאני מכיר לא ידע את זה קודם,

אבל כן עושים בדיקת רקמות כדי לגלות אם הילד שייך לאב כזה או אחר,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
חשיבה הזויה ולא הוגנת בעליל.

לא מספיק שהבעל ספג מכה כואבת מאשתו (רגשית נניח), הוא גם צריך להמשיך לאכול ממנה חרא עוד 18 שנה בתצורה של תשלומים על ילד שלא שלו, ממי שראה כזוגתו לחיים ומתבררת כחולרה.

איפה הצדק? בטוח לא בכותלי בית המשפט הבזוי.

לחפש צדק בבית דין רבני זה בערך כמו למצוא עץ של שקלים בגינה שיעזור לגמור את החודש,לא ? ? :-(

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...