Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש טענה שספוג טיפה פחות טוב לצבע הרכב בגלל שהוא עשוי לאגור בתוכו לכלוך..מצד שני, אם חברות איכותיות מייצרות ספוגים לשטיפה, אני מאמין שהן יודעות מה הן עושות.

לדעתי זו החלטה שלך.....עם מה יהיה לך יותר נח לעבוד?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כפפת מיקרופייבר(כמו שבתמונה הראשון) תהיה פחות או יותר כמו הספוג מיקרופייבר שאותן החברות משווקות גם,

תלוי מה לך יותר נוח

פורסם

זה מאוד תלוי בדגם הספציפי.

לי למשל הייתה כפפה פשוטה כמו שפרסמת באופציה 1 ועכשיו קניתי ספוג Dodo Juice Supernatural Sponge והוא מאוד מאוד איכותי ועושה עבודה מעולה וכיף לעבוד איתו. הוא אוגר המון נוזלים מה שנותן סיכוך טוב.

פורסם

ולאחד שחדש בתחום , מה ההבדל בין ספוג איכותי לספוג של 5 ש״ח בסופר .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
ולאחד שחדש בתחום , מה ההבדל בין ספוג איכותי לספוג של 5 ש״ח בסופר .

ספוג עשוי לרוב מסיליקון ויש גם מגומי, וסיליקון שורט את הצבע ומותיר את המשטח מחוספס. ספוג איכותי עשוי לרוב מלטקס או חומרים דומים אליו שהמרקם שלו רך וספוגי ובספוגים היותר יקרים הלטקס מצופה במיקרופייבר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה גם שאלה של נוחות,למשל כשהכפפה רטובה היא נהייתי כבדה יותר ולי פחות נוח לעבוד מאשר ספוג,לא כול ספוג הוא שורט,יש ספוגים שעשויים ממיקרופייבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מעדיף את הספוג.

כשהכפפה רטובה היא נהיית כבדה על היד וזה מעצבן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמובן שאין דבר כזה עדיף, מדובר בניסוי וטעייה והרגשה אישית.

לפעמים אפילו נחמד להחזיק כמה סוגים שונים למטרות שונות.

אני הייתי שמח לנסות את הספוג היות ועדיין לא היה לי כזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
כמובן שאין דבר כזה עדיף, מדובר בניסוי וטעייה והרגשה אישית.

לפעמים אפילו נחמד להחזיק כמה סוגים שונים למטרות שונות.

אני הייתי שמח לנסות את הספוג היות ועדיין לא היה לי כזה.

אם הרכב שלך מאוד מלוכלך לא ממליץ לך לשטוף עם הספוג.

נשאר בתוכו הרבה לכלוך שישרוט לך את הצבע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אם הרכב שלך מאוד מלוכלך לא ממליץ לך לשטוף עם הספוג.

נשאר בתוכו הרבה לכלוך שישרוט לך את הצבע.

תודה על הטיפ :mm_yeah:

אזכור זאת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...