Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו בעיה אצלך.

הנה, ההורים שלי החזיקו את הI30CW כמעט 3 שנים (פרטית), נסועה מצחיקה והרכב נמכר עם פחות מ40 אלף ק"מ.

יד ראשונה, כל הטיפולים במורשה, נהגים רגועים (ההורים שלי ואני אחריי שסיימתי את המלווה למשך חצי שנה, ואני לא קרעתי את הרכב למרות שזה סטיגמה אפשרית על "נהג חדש")

הרכב נסע פיקס כמו גדול.

טיפולים ולנסוע.

הדברים שהוחלפו במסגרת אחריות הם חיישן ESP הסורר והידוע לשמצה ופלסטיקה שליד אחד מהתופסנים על הגג למעלה שהתקלפה. מבחינת אמינות הרכב הראה אמינות מופתית. ללא תקלות בגיר או מנוע כמובן. נסע פיקס ויפה מאוד.

אל תשכח שליסינג, זה רוב הסיכויים מישהו שלא הכי ריחם ודאג לרכב, כי מה אכפת לו מצריכת שמן עתידית אם הוא לא עשה הרצה כמו שצריך? מה אכפת לו מצריכת דלק? הוא משלם גלובאלי.

אולי לא הבהרתי את עצמי, הרכב אצלנו הוא בליסינג של שלמה סיקסט.

הרכב עבר הרצה כמו שצריך (שלא כמו רוב רכבי הליסינג) ולא עבר התעללות בשום שלב.

הרכב ננהג בצורה רגילה וטופל לפי הדרישות של שלמה סיקסט. ברכב הקודם שהיה לנו בליסינג (קורולה) נוכחתי

לראות כי את החוסר בנוזל קירור פתרו על ידי הוספת מים מהברז. אני לא טוען שהיונדאי הזו היא לא אמינה,

אך גם לא אוכל להגדיר אותה אמינה במיוחד.

במקרה של הוריך שכמעט לא נסעו ברכב וטיפלו בו בכפפות של משי לא מפתיע

שלא הופיעו תקלות מיוחדות. כל רכב לעניות דעתי בשלב כזה של חייו ובטיפול טוב לא יראה חוסר אמינות.

אצלנו היונדאי רועדת ברמזורים, חלון הגג נוזל ומנגנון נוקש בהעלאתו.

חוץ מזה תחושת הנסיעה ברכב לא טובה (בעיקר אחרי שהליסינג החליט להחליף רק שני צמיגים

באותו צד). הרכב הולך לחזור בקרוב לחברה ויוחלף ברכב חדש שכניראה לא יהיה יונדאי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אתה בעצמך מצדיק את מה שאני אמרתי, הטיפול שהרכב שלך קיבל לא טוב.

אני מניח שאפילו אם ההורים שלי היו עושים את הק"מ הזה בI30CW שהייתה להם, והם מטפלים במורשה ובמוסכים טובים ולא בחלקים סוג ז' ובמי ברז ברכב, הרכב עדיין היה נוסע כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בקיצור אני מניח שהוא שואל על מה להתלונן כדי שיתקנו לפני שהוא רוכש את הרכב...

לא הייתה כוונה להרוס חלק

פורסם
אתה בעצמך מצדיק את מה שאני אמרתי, הטיפול שהרכב שלך קיבל לא טוב.

אני מניח שאפילו אם ההורים שלי היו עושים את הק"מ הזה בI30CW שהייתה להם, והם מטפלים במורשה ובמוסכים טובים ולא בחלקים סוג ז' ובמי ברז ברכב, הרכב עדיין היה נוסע כמו שצריך.

הטיפול שהרכב שלי (היונדאי) קיבל לא שונה מהטיפול שרכב ליסינג אחר מאותה חברה מקבל.

מכיוון שפותח השירשור מעוניין לקנות את הרכב מחברת ליסינג ולא מזוג אנשים חביבים שמטפלים ברכב

באהבה, חוות דעתי רלוונטית. אם הבחור היה מבקש לקנות את הרכב מיד פרטית, מטופל לפי הספר במוסכים מורשים ועם ק"מ נמוך

מאוד כמו שהוריך מכרו, כניראה שדעתי הייתה רלוונטית פחות.

פורסם
לא יודע מה איתך, אבל אני ממש (אבל ממש) לא הייתי רוצה לקבל נשיקה מנערת ליווי.

+1:wink:

מזכיר לי נשכחות מתאילנד - חבר תמים אחד "תגיד מתנשקים עם התאילנדיות גם " ?

הגבתי באלגנטיות - "תחשוב איפה הפה שלה היה ב-10 שנים האחרונות "

הוא הבין את הרמז.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
הטיפול שהרכב שלי (היונדאי) קיבל לא שונה מהטיפול שרכב ליסינג אחר מאותה חברה מקבל.

מכיוון שפותח השירשור מעוניין לקנות את הרכב מחברת ליסינג ולא מזוג אנשים חביבים שמטפלים ברכב

באהבה, חוות דעתי רלוונטית. אם הבחור היה מבקש לקנות את הרכב מיד פרטית, מטופל לפי הספר במוסכים מורשים ועם ק"מ נמוך

מאוד כמו שהוריך מכרו, כניראה שדעתי הייתה רלוונטית פחות.

מי אמר לך שהרכב שלו מאותה חברת ליסינג?

אולי הרכב הזה מקבל טיפולים במוסך מורשה בדיוק כמו שהרכב של ההורים שלי קיבל?

ישנן חברות ליסינג שמטפלות במורשה כמו אלדן ואוויס למשל.

בסך הכול ביחס לרכב ליסינג הק"מ לא בשמיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היתרון הוא שהבחור מתכוון לרכוש רכב המוכר לו - היה רכב הליסינג של אשתו. לא חתול בשק.

כאשר אשתי קיבלה את המאזדה 3 לפני כ-3 שנים עלתה בי מחשבה לרכוש אותה בסוף תקופת ההחכר, ובשנה הראשונה טיפולתי בה כאילו היתה שלי, אפילו וקס כל 3 חודשים. לזכות החברה ייאמר כי המכונית טופלה במוסך מורשה יבואן. עד כה המכונית עברה פחות מ-50,000 ק"מ ופרט לכמה חבטות שטחיות היא במצב מצויין. עם זאת, אחרי שהתבררה לי צריכת הדלק השערורייתית של המכונית, הפסקתי לפנק אותה, איני מתכוון לרכוש אותה (אלא אם תוצע לי במחיר נמוך במיוחד). לא שמישהו מבני המשפחה מתעלל בה - הבנים שלי נהגים די רגועים - אבל אם מישהו יהיה מעוניין במאזדה 3 מליסינג עם קילומטראז' נמוך בעוד כ-3 חודשים כדאי לשים עליה עין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...