Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מציע לך לפרוץ אטם ראש מנוע או לפוצץ את הגיר.

ככה, במקרה הטוב, יחליפו לך את החלקים בחלקים סיניים באיכות ירודה ותסבול מהרכב כל שאר חייו עד שתישבר ותמכור אותו תמורת סכום מגוחך אחרי ששפכת עליו עשרות אלפי שקלים. או שבמקרה הרע חברת הליסינג תעלה על זה שהנזק נעשה בזדון ותתבע על השחתת רכוש.

אגב, באיזה חברה מדובר?

גועל נפש :?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
הרכב הזה עלה לנו 3000 ש"ח כל חודש בשכר הנטו כבר 3 שנים.

אפילו נערת ליווי נותנת נשיקה אחרי שדופקים אותה.

מה? לא ככה ?

ברור לך שיצאת פה מופסד קצת.

שילמת את רוב הרכב (108K שח), ועדיין הוא לא שלך.

במידה והיה לך דלקן עליה, יוצא ששילמת רק 70K שח. (שזה 108K פחות המחיר של הדלק).

זה לא משתלם בקיצור.

אם הייתה נוסע יותר, זה היה מתחיל להשתלם.

פורסם

מה הבעיות הצפויות לי בשנה שנתיים הראשונות אחרי הקניה ?

מחירי הדלק.

תסתום את צינור המילוי לפני שאתם קונים את הרכב!

וברצינות... אם עובד לא נוגעים? לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה? למה לקלקל בכוח? אולי אחרי התיקון יהיה מצב לעוד תקלות?

פורסם
במקרה המדובר הוא חושב שהוא יוכל להוציא מהסרסור כמה שקלים על זה שלנערה יש פטרייה בציפורן של הרגל.

נסחת יפה, אז הבחור בעצם שואל היכן למקם את הפטרייה.

שאלה קשה ומריחה לא מוסרית וקצת ריחות אחרים,אך הכנות של הבחור עדיין שווה 3 נקודות

זכות.

Gn'f'R

פורסם

אגב, באיזה חברה מדובר?

לא ניראה לי שהוא כל כך ״חכם״ לרשום את זה.

בהתחשב בניסיון שלי עם i30 cw של שלמה סיקסט שיש אצלנו בבית, הרכב לא מראה אמינות אחרי

3 שנים וגם מתחיל להרגיש די ״עגלתי״ - כניראה בעיקבות הטיפול הנהדר שהרכב מקבל במוסכי המדרכה

בהם מטפלת חברת הליסינג.

פורסם

אשתך נערת ליווי ונוסעת בI30CW :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה זה אמיתי מה שהוא שואל כאן? איזה גועל נפש, אולי במקום "לקלקל" את הרכב אחרי 3 שנים ששילמתה 3K כל חודש הייתה צריך לחשוב לפני זה? האם זה משתלם?

פורסם

אין לי בעיה לגלות לך, אבל אתה קודם צריך להגיד לי מספר רכב + שם של חברת הליסינג...

אני כבר אדאג שיועץ מטעמם יחזור אליך לייעוץ בנושא הזה...

פורסם
לא ניראה לי שהוא כל כך ״חכם״ לרשום את זה.

בהתחשב בניסיון שלי עם i30 cw של שלמה סיקסט שיש אצלנו בבית, הרכב לא מראה אמינות אחרי

3 שנים וגם מתחיל להרגיש די ״עגלתי״ - כניראה בעיקבות הטיפול הנהדר שהרכב מקבל במוסכי המדרכה

בהם מטפלת חברת הליסינג.

זו בעיה אצלך.

הנה, ההורים שלי החזיקו את הI30CW כמעט 3 שנים (פרטית), נסועה מצחיקה והרכב נמכר עם פחות מ40 אלף ק"מ.

יד ראשונה, כל הטיפולים במורשה, נהגים רגועים (ההורים שלי ואני אחריי שסיימתי את המלווה למשך חצי שנה, ואני לא קרעתי את הרכב למרות שזה סטיגמה אפשרית על "נהג חדש")

הרכב נסע פיקס כמו גדול.

טיפולים ולנסוע.

הדברים שהוחלפו במסגרת אחריות הם חיישן ESP הסורר והידוע לשמצה ופלסטיקה שליד אחד מהתופסנים על הגג למעלה שהתקלפה. מבחינת אמינות הרכב הראה אמינות מופתית. ללא תקלות בגיר או מנוע כמובן. נסע פיקס ויפה מאוד.

אל תשכח שליסינג, זה רוב הסיכויים מישהו שלא הכי ריחם ודאג לרכב, כי מה אכפת לו מצריכת שמן עתידית אם הוא לא עשה הרצה כמו שצריך? מה אכפת לו מצריכת דלק? הוא משלם גלובאלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זו בעיה אצלך.

הנה, ההורים שלי החזיקו את הI30CW כמעט 3 שנים (פרטית), נסועה מצחיקה והרכב נמכר עם פחות מ40 אלף ק"מ.

יד ראשונה, כל הטיפולים במורשה, נהגים רגועים (ההורים שלי ואני אחריי שסיימתי את המלווה למשך חצי שנה, ואני לא קרעתי את הרכב למרות שזה סטיגמה אפשרית על "נהג חדש")

הרכב נסע פיקס כמו גדול.

טיפולים ולנסוע.

הדברים שהוחלפו במסגרת אחריות הם חיישן ESP הסורר והידוע לשמצה ופלסטיקה שליד אחד מהתופסנים על הגג למעלה שהתקלפה. מבחינת אמינות הרכב הראה אמינות מופתית. ללא תקלות בגיר או מנוע כמובן. נסע פיקס ויפה מאוד.

אל תשכח שליסינג, זה רוב הסיכויים מישהו שלא הכי ריחם ודאג לרכב, כי מה אכפת לו מצריכת שמן עתידית אם הוא לא עשה הרצה כמו שצריך? מה אכפת לו מצריכת דלק? הוא משלם גלובאלי.

יש במקום עבודתי כמה יונדאי כאלה שמשמשות אנשים שירות.

נוסעות 70-80 בשנה בלי בעיה(ומטופלות אצל שלמה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני חושב שהמבקרים את פותח השרשור לוקים ברצינות ייתר ולא הבינו את השאלה שמאחורי הבדיחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני חושב שהמבקרים את פותח השרשור לוקים ברצינות ייתר ולא הבינו את השאלה שמאחורי הבדיחה.

אז מה השאלה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...