Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת שואב רובוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו יש דיי הרבה זמן רומבה 550 שקניתי באיביי. הוא עושה אחלה עבודה, ולא היו תקלות מיוחדות.

מה שכן, המחלה של השואבים האלה היא כמות האבק שהם סופגים, ועד כמה שזה אירוני, האבק הורג

אותם. מה שצריך זה מידי כמה חודשים לפרק בעדינות את הבאמפר הקדמי, וגם את החלק התחתון,

לנקות טוב,ולסגור. עוד בעיה היא בגלגלי השיניים של הגיר שלו, שזה עשר דקות לפרק, לנקות טוב

ולשמן אותם, ולסגור שוב. מי שיש לו קצת חוש טכני, זה שטויות.

לגבי הניטו, אני בזמנו כמעט קניתי, בגלל שהוא נראה הרבה יותר חזק, ויותר יסודי, אבל בסופו של דבר

הבנתי אחרי קריאה של הרבה חוות דעת שיש לו לא מעט בעיות, ושהסדר בו הוא עובד הוא גם חסרון,

כי לפעמים לכלוך זז מצד לצד, ואז הוא לא חוזר לאותו איזור, לעומת הרומבה, שנראה כאילו הוא עובד

בחוסר סדר, אבל הוא עובר כמה פעמים על אותו איזור בצורות שונות, כדי למנוע פספוסים.

כמו כן לניטו אין מברשת צד, שזה גם חסרון לדעתי.

פורסם

אם יש לך הרבה חדרים/מעברים, צריכים גם מגדלור/קיר וירטואלי. זה עוזר לרומבה בסדר השאיבה,

ומחלק לו את הבית לאיזורים. מגדלור אומר לו שרק שהוא מסיים את אותו איזור, הוא עובר לאיזור הבא,

וקיר וירטואלי מהווה חסימה, לדוגמא אצלי יש לו חסימה לאיזור של חדר הילדים, כי תמיד יש שם חלקים של

צעצועים וכד׳. כמובן שתמיד אפשר לסגור את דלת החדר, אבל ככ זה יותר נוח לדעתי.

פורסם
צוקל הוא החלק החלול שבתחתית הארון.

הניטו שואב חזק ומנקה בזמן קצר יחסית, אך יש לו מלא באגים. יש לנו במשפחה איזה חמישה ״ניטויים״ מגדמים שונים ולכל אחד בעיה אחרת. כל הבעיות נראות כמו תוכנה לא יציבה.

עשית עדכון תוכנה? התוכנה האחרונה מלפני חצי שנה ממש בסדר.

פורסם

רכשתי את הרומבה 650 בעל אופציית התכנות ( קביעת שעות עבודה קבועות).

רכשתי אותו מבחור ביד 2, קופסא סגורה שלעולם לא נפתחה, נרכש ממחסני חשמל לפני 10 ימים, אפילו הועברה לי החשבונית (2000 ש"ח).

שילמתי עבורו 1600 ש"ח, נראה לי כמו עסקה טובה, במיוחד לאור העובדה שעדיין לא חלפו 30 יום מיום הרכישה, מה שנתן לי את האפשרות להרשם באתר של irobot, ולקבל שנתיים אחריות במקום שנה אחת בלבד.

הוא כרגע בטעינה ראשונית, הם ממליצים על 12 שעות(!!), נראה לי מוגזם מידי, אבל אני זורם עם זה.

אתן רשמים בהמשך.

פורסם
עשית עדכון תוכנה? התוכנה האחרונה מלפני חצי שנה ממש בסדר.

עשיתי, לדעתי זו האחרונה אבל אבדוק שוב.

פורסם

טוב, אני רואה שנרכש המכשיר לכן אני רוצה להטות את השרשור הזה להצעה שלי,

למה לעזאזל לקנות משהו כזה בכ-2000 שקל?

משכנתא זה קל

פורסם

שטפנו את הבית אתמול בבוקר, היום הרובוט נסע לראשונה, תראו מה הוא מצא.

באמת שהבית היה נראה נקי, כנראה שרק נראה.

תמונה (6).JPG

• תוכן חדש...