Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב א' תיכנן לעבור לצד עם החניה , והזיז את הרכב טיפה לאיזור הקו טיפה לכיוון הקו.

רכב ב', אשר נסע במהירות גבוהה פגע קלות ברכב א' (כפי שניתן לראות באיור).. ככל הנראה רכב ב' נסע על הקו.

מי אשם ? רכב א' או רכב ב' ?

51cacbc514f63.jpg

(מצטער על עבודת הצייר ה"מדהימה").

פורסם

לא ממש ברור מה זה מה בציור.

בהנחה שהתכוונת לצייר כביש דו סטרי עם שטח הפרדה בנוי ושני נתיבי נסיעה בכל אחד.

ולתאר את רכב א' מנסה לבצע פרסה מהנתיב הימני ביותר, תוך שהוא חותך את נתיב הנסיעה של רכב ב', הרי שא' אשם. הוא זה שסטה לנתיב אחר והוא זה שביצע פרסה תוך כדי הפרעה לתנועה.

מי קבע שרכב ב' נסע במהירות גבוהה? אני אנחש שאת זה עשה נהג רכב א' שיש לו משקפי קסם שמאפשרים לו לדעת מהירות רכב רק מלהסתכל עליו....

פורסם

ההנחה שלך מדוייקת נראה לי (המקרה לא שלי)

רכב א' לא נכנס לנתיב של רכב ב' (בעת האירוע) אלא רק היה על הקו.

האמת את ההנחה שרכב ב' נסע במהירות גבוהה באה משני הרכבים (רכב ב' שהודה שהוא מיהר ונסע מהר) ורכב א' שזו טענתו.

פורסם

רכב ב' נסע בקו ישר, בנתיב שלו, רכב א' נכנס לו לנתיב. רכב א' אשם.

מהירות נסיעה - אלא אם כן מתועדת ע"י ממלז או אמצעי אלקטרוני אחר, אינה רלוונטית למקרה.

נסיעה על קו הפרדה מקוקו - גם זה דורש הוכחה.

בהנחה ,סבירה ביותר, שלא ניתן להוכיח את שני הגורמים הנ"ל (אם אכן ,התרחשו בפועל), ואין הודאה בכתב\מוקלטת של אחד הנהגים, אז נהג רכב א' אשם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...