Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יצא לי לראות HU שיש להם פיוז של יותר מ 10A , תוסיף פיוז (ובית פיוז כמובן), על כניסת המתח של ה HU.

מה הדגם המדויק?, לרוב ה פיונירים יש פיוז קטן מעל כניסת צמת החיווט ל HU.

SCANSPEAK

פורסם
לא יצא לי לראות HU שיש להם פיוז של יותר מ 10A , תוסיף פיוז (ובית פיוז כמובן), על כניסת המתח של ה HU.

מה הדגם המדויק?, לרוב ה פיונירים יש פיוז קטן מעל כניסת צמת החיווט ל HU.

מחר אבדוק את הדגם המדויק, ואם אין פיוז למה זה יכול לגרום??

גם אני ואבא שלי חיפשנו איפה יש פיוז או איפה יש מקום להכניס ולא מצאנו...

פורסם

אם אין פיוז אז במידה ויהיה קצר, החוטים המובילים ל HU או החיווט בתוכו יעבירו זרם אדיר, ויתחממו עד כדי התלהטות מה שבקלות יכול להוביל לשריפה של הרכב, זה במקרה קיצוני כמובן, יש עוד פיוזים ראשיים שימנעו נזק אדיר אבל גם יצוץ קטן יכול להוביל ללהבות.

פיוז ובית פיוז קטנים לא יעלו יותר מ 10 שקלים, והחיבור פשוט מאד.

קשה לי להאמין שיש HU של פיוניר ללא מקום לפיוז, נשמע לי מוזר מאד, המערכת עובדת בלי פיוז?

SCANSPEAK

• תוכן חדש...