Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה תמיד דורשים על הפיאט פונטו ספייס הרבה מעל מחירון לוי יצחק,ב2005 המחירון 18 ועכשיו אני רואה מישהו דורש 22!!ונתונים שלו נורמלים לחלוטין

מה זה הדבר הזה מלא פעמים המשפחה שלי לא הסכימה לשלם מעל למחירון עבור פיאט פונטו ספייס ולמרות שאמרתי להם שככה מוכרים את המכוניות האלה הם לא הסכימו ואומרים אין דבר כזה לאוטו כזה מעל למחירון ועוד בכל כך הרבה.

אז מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה הקטע עם המחיר של הפיאט פונטו ספייס

פורסם

המחיר שבו יימכר האוטו הוא הנקודה בה המוכר והקונה הסכימו.

זה שלדעת לוי יצחק הוא שווה 18, לא אומר כלום לגבי רכב ספציפי.

ולסיכום אני אומר, תמיד אפשר לקנות את הרכב מלוי יצחק. מה, לא?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחירון יד 2 הוא יותר מדוייק מלוי יצחק.

ביד 2 אם פירסמת רכב ואתה רוצה למחוק את המודעה אוטומטית אתה מגיע לדף שבו נשאלת השאלה באיזה מחיר נמכר הרכב.

לכן יש במחירון של יד 2 רכבים שווים יותר מלוי יצחק ויש כאלה ששווים פחות.

לוי יצחק לא מסתמך על כלום חוץ מי אולי כמות העברות בעלות לדגם היום כמעט ואף אחד לא בודק בלוי יצחק חוץ מסוכני ביטוח.

כל בעל רכב יודע בדיוק כמה שווה הרכב שלו מי שמבקש פחות רוב הסיכויים שרכב גם שווה פחות.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

המחירון הוא נקודת פתיחה/הנחה כולשהי לשווי הערך.

אני חייב להגיד לך שקניתי/מכרתי לא מעט רכבים בחיי, ואף פעם לא שילמתי מחירון, גם לא כשקניתי רכב חדש מהחברה.

לא בא במטרה להציג - ״איזה גבר גבר אני״ - פשוט להסביר שמחירון זה מושג כללי, הוא נותן אינדיקציה וזה הכול, אישית לא הייתי משלם מעל המחירון לרכב נפוץ כמו פונטו ועוד עם נתונים ממוצעים ולא איזו מציאה, לא חסר כאלו, אם הוא רוצה למכור יקר שיהיה לו לבריאות.

אגב - כשאני קניתי את הפונטו שלי בזמנו המחירון היה 16 וסגרנו על 11, והרכב היה שמור מאוד.

כשמכרתי לאחר כמה שנים המחירון היה 12 ונמכר ב8.

פורסם

על איזה שנה ודגם? היום רוב הרכבים נמכרים מתחת למחירון-כשמישהו אומר אני רוצה "מחירון" ,אז אותי זה מצחיק כי יש מחיר שוק. כמה רוב המוכרים ביד2 מבקשים על אותו סוג רכב!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

הסיפור מאוד פשוט - יש כמות רכבים ויש כמות אנשים שמחפשים אותם.

כשאתה מפרסם פונטו ספייס, יש בלוח 15-16 רכבים למכירה ויש בערך 150 איש שמחפשים את הרכב.

כשהעליתי את הספייס שלי, בתוך שעה וחצי היו 96 צפיות למודעה, בלי סוף טלפונים וקונה שהגיע למחרת בבוקר.

אם הייתי מבקש מעל למחירון, הייתי מקבל - רק שזה היה לוקח לי יותר זמן למכור ואני רציתי למכור מהר.

תנסה למכור מאזדה לאנטיס או קורולה, תקבל בקושי טלפון ביום וגם הוא יציע 40% מתחת למחירון. ככה זה.

בימינו הדלק יקר ואחזקת הרכב הפכה למותרות עבור רבים - אם פעם בחור צעיר או אפילו זוג + 1 היו רצים למשפחתית, היום כולם מחפשים רכבים קטנים וידניים.

פורסם

דווקא פה אתה קצת טועה חבר ^

לא יודע מאיפה הגעת למסקנה על הלאנטיס/קורולה - עם ישראל ממש עוד לא התפכח, וחלקם גם לא יתפכחו ניראה לי.

מכרתי לאנטיס לא מזמן (כ-3 חודשים) היו ים טלפונים, הצעות של בקושי 1000-2000 מתחת למחירון הרשמי של לוי יצחק (סביר בעיניי ותקין)

• תוכן חדש...