Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין סיבה שלא יימכר במחיר השוק אם שמו גיר חדש,מקורי דרך היצרן.

ומה מוסך הנגב עשה שמה ? רק אלוהים והמכונאי שעבד על הרכב יודע. אם אפשר לקרוא לו מכונאי.

שיפוצים..

פורסם
הריקול של טויוטה הוא יותר מעשה נבלה של ממשל ארה"ב, אבל מילא.

איזה מהם? כי טויוטה מחזיקים באליפות כמה שנים רצופות וזה לא בגלל ריקול אחד מן הסתם. ואם אתה מדבר על הסיפור המפורסם של דוושת התאוצה שנתפסה ונהרגו אנשים, אז איך בדיוק אתה רואה בזה התנכלות של הממשל בארה"ב לא הבנתי.

פורסם

^

ממשל ארה"ב בכבודו ובעצמו הודה בכך. כלומר, הם לא אמרו את המילים "עשינו לטויוטה מסאג' רקמות פנימיות כדי להציל את תעשיית הרכב הנכשלת של ארה"ב" אבל זה הדבר היחיד שניתן להבין מהם.

המשפחה שנהרגה, נהרגה בגלל שיקול דעת לקוי (אם להתנסח בעדינות) של הנהג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

צ'מפיון מוטורס בארץ זה פשוט גוף מסואב ומורכב.

יד ימין לא יודעת מה קורה עם שמאל.

Simplicity is the ultimate sophistication

Leonardo De Vinci -

לתשומת לבכם, מישהו שם חייב להרים את הכפפה או שלא יישארו להם לקוחות, עם כי אני מסייג את דברי במידת מה כי החווייה שלי מצ'מפיון טובה.

לפותח השירשור רכב שהוחלף לו גיר קשה מאוד למכור בשוק הרכב המשומש.

מקווה שהתקלה תסתיים בטוב, בהצלחה.

פורסם

אם זה גיר חדש דרך היצרן למה שתהיה ירידת ערך לרכב? זה כמו להחליף רכיב אחר ברכב במסגרת אחריות.

שיפוצים..

פורסם
כי ישנה טענה שהרובוטים שמרכיבים את הגיר במפעל של אודי עושים עבודה יותר טוב משמעון המוסכניק.

לפחות אצלכם זה שמעון. באזור שלי לא תקבל יותר ממחמוד או בילאל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...