Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ג'יפ שאני מעוניין בו,

הויטרה נסחרת ביד 2 בסביבות 40K, מחירון לוי יצחק 52K

קצת פרטים על הרכב:

שנת 2006, יד 3 פרטית, 64K ק"מ, צמיגים יבשים, מכה (לחיצה ) בדלת, שפשופים קלים בצד, הזעה קלה מאטם מכסה שסתומים, הזעות קלות בחיישנים מהחיבור של החיישנים שמעל המכסה שסתומים (שחכתי את השם) והוחלף טמבון אצל הבעלים הקודם לא ידוע למה, כל זה ידוע לפני בדיקה.

נסעתי על הרכב, נראה טוב מאוד לשנתון שלו, נוסע טוב

כיום המוכר רוצה 53.5 אלף, 1500 מעל המחירון לפני בדיקה, ולא מוכן לוותר על מחיר.

עוד לא לקחתי את הג'יפ לבדיקה.

התייעצתי עם מספר אנשים, חלק אמרו כדאי לך על זה, חלק אמרו לא כדאי אלא אם כן תוריד אותו למחירון ,או כמה אלפים/מאות פחות.

התבלבלתי לגמרי !

אשמח לעצתכם !

Suzuki Jimny

פורסם

אציין שאצלי אחד הדברים החשובים הוא היסטוריית טיפולים. לא משנה אם ממורשה יבואן או מוסך מורשה כלשהו, העיקר שתהיה ניירת שתראה כי הרכב טופל בסדירות ומסירות. מה המצב במקרה דנן? יש ניירת?

לעניינך , בסופו של דבר, המחירון הוא נקודת פתיחה, ואם זה יעשה לך טוב לקנות אותו אפילו 1500 ש"ח מעל המחירון, תקנה אותו, ותגיד לאנשים שקנית ב5K פחות. ככה גם תישאר לך ההרגשה הטובה, ולא תקבל תחושת פראייר שאנו הישראלים כה שונאים.

פורסם

אני טוען שזו לא בושה לשלם על רכב מחירון ואף מעל המחירון במידה והוא שווה את זה.

הרכב לפי התיאור שלך לא ממש נשמע ששווה את זה, ובטח שלא הייתי משלם עליו מעל המחירון ההזוי של לוי יצחק, בטח כשיש כזה פער בינו לבין יד2.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...