Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברזים - חמת או גרואה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני משפץ עכשיו וצריך לקנות ברזים.

כל מי ששומע אומר לי מיד - "לך רק על גרואה". אני חושד שמדובר באפקט העדר הישראלי המפורסם (הזכור לטובה מימי המזדה 3 בליסינג). תכלס, בבית שלי היום יש ברזי חמת בני 10 שמתפקדים יפה מאוד.

עיצוב כמעט ולא מעניין אותנו, מחפשים משהו פרקטי שנוח להשתמש בו.

אז גרואה או חמת?

דרך אגב , אם חמת, מישהו מכיר את הסדרה H8?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לGROHE, מדובר בחברה שהיא מרוד מכובדת גם בשוק האמריקאי, המרצדס של הברזים.

איכות טובה מאוד אך עדיין יש ריג'קטים והכל תלוי באיזה מודל אתה בוחר, ברמת העקרון לא משהו חובה, אני התקנתי בודי ספריי שלהם ואת כל המערכת במקלחת שבחדר השינה שלי, בחדר האורחים השתמשתי בדלתא, אין לי תלונות וההבדל בינהם היה בעיקר המחיר.

haters will hate

פורסם

ואם אתה כבר מתכוונן לרמות המחיר של גרואה אני גם ממליץ לבדוק את הברזים של hans-grohe, ולא, אין בין שתי החברות הללו שום קשר גם אם נציגי המכירות יגידו לך אחרת. שווה להשוות מחירים בכמה מקומות, הפערים יכולים להגיע לעשרות אחוזים. מחיר טוב על ברזי hans-grohe קיבלנו בזמנו מחזי-בנק בדיזיין סנטר בבני ברק.

אני טוען שברז לא מחליפים כל יומיים ולכן שווה להשקיע בו קצת יותר מכמה שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדר יש בכל תחום, וכך גם צרכנים לא נבונים שמשלמים פרמיום על שם מותג.

שני המותגים הנ"ל אמורים להיות איכותיים באותה מידה, אך מנסיון שלי עם ברזים זולים ויקרים לאורך השנים ההבדל הוא יותר בעיצוב ופחות בביצועים, שכן טכנולוגית הם כמעט זהים. נכון להיום אפילו ברז סיני פשוט יתפקד היטב במשך חמש שנים ויותר, כך שלדעתי חבל להיכנס להוצאות מיותרות.

הרכיבו לכם רשימה של סוגי הברזים הנדרשים, תעשו סקר שוק ולכו על מי שנותן את החבילה הכי משתלמת.

פורסם

גם הנס גרוהה, גם גרוהה, גם בופי, גם דורנברכט וגם חמת - יסתמו יחד מאותה אבנית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

KWC בכמה רמות מעל גרוהה. אבל לא נורא.

גרוהה היום לא יקר וגם האיכות שלו לא כמו שהייתה פעם.

כעיקרון לא מצאתי משהו מעניין של גרוהה למטבח אבל לאמבטיה יש להם דגמים לא יקרים וטובים.

ככלל. בברז צריך לבדוק שיהיה לו כמה שפחות חלקים מפלסטיק מצופה אלומיניום ויהיה כולו מתכת.

הציפוי יורד ומתקלף כאשר מנקים את הברז עם אנטיקאלק עם הזמן.

יש כאן מישהו שנתן נקודה חשובה של עלות וזמינות חלפים. כאן לחמת יתרון ברור.

פורסם
אז גרואה או חמת?

אני ממליץ על ברזי מדגל, בעיקר בגלל השירות הטוב שקיבלנו.

שני הברזים בבית נפגמו בגלל לכלוך שנכנס למנגנונים.

יצרתי קשר עם החברה ע"מ לבדוק עלות של גומיות למנגנון (חשבתי להחליף לבד).

הם שאלו אותי אם יש לי עדיין אחריות?

אמרתי להם שהברזים נקנו לפני 4.5 שנים, אני לא מוצא את חשבונית הקנייה,

ברשותי תעודת אחריות ריקה ללא תאריך, רק חתימה של חנות, שנסגרה זה מכבר.

אמרתי להם שאני רוצה לקנות חלקים בתשלום,

לא ביקשתי תיקון באחריות, אמרו שיבדקו עלויות ויחזרו אלי.

מה קרה בסוף?

אחרי יום חברת "מדגל" התקשרו לתאם טכנאי,

הבחור הגיע והחליף את כל המנגנון הפנימי בשני הברזים, ללא חיוב.

פשוט שירות טוב, וזה לא דבר שנתקלים בו הרבה.

-

פורסם

רוב הברזים/מקלחות אצלי בבית הם של גרוהה ובעקרון אנחנו די מרוצים. במקלחות המנגנון עצמו (נדמה לי שזה נקרא אינטרפוץ) של חמת, מחובר לברזים וטוש של גרוהה. הכל שם בסדר (בחלקים של שתי החברות).

יש תלונה לגבי הניקוז שלהם. הברזים בכיורים של המקלחות הגיעו עם פקק לכיור שמתופעל מהברז (ע"י ידית בחלק האחורי שלו). בברזים של גרוהה שיש לנו זה חייב התקנה של מנגנון ניקוז ייעודי שלא התאים לגמרי והיה צורך לבצע איטום מסביבו (לא זוכר איך נקרא החומר, משהו בין רובע למסטיק. כמו רובע דביקה). בנוסף, חייבים להתקין סיפון של גרוהה שהתכנון שלו קצת בעייתי ולעתים הוא דולף בנקודה שבה הוא מתחבר לכיור.

הברזים בני 11 ויכול להיות שהמנגנונים השתנו מאז. רק מציין, משהו לשים לב אליו.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...