Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול בנסיעה הבחנתי שהגולף מתחממת בצורה קיצונית.

פרטים טכניים:

שנת 2001.

115K קילומטר.

גיר אוטומט.

עצרתי בדרך,ואדם טוב עצר לי,במקרה בדק שמן וגילה(שומו שמיים!!!)שאני נוסע בלי שמן בכלל.כלומר,לא קצת,בלי שמן.הכל ריק.

הוא מילא לי בערך ליטר וחצי שמן 5W30 ואמר לי שיש לי נורת CHEK דולקת וזה בגלל שהיה חסר שמן.

כמובן ששוב הרכב התחמם..בדקתי עכשיו שוב,אחרי 4 שעות,ושוב מתחמם.

עוד פרטים:

מיכל המים הורודים מלא בנוזל מקורי,אין שום נזילות.

2 המאווררים עובדים.

חשבתי על כמה דברים..

1.אולי המנוע בכלל לא מתחמם וזה טרמוסטט שמזייף?

2.אולי המים לא מגיעים למנוע בכלל?

4.יש מנורה בגולף בצבע אדום שאמורה להגיד לי שחסר שמן,היא לא שרופה אצלי כי שאני מדליק את הרכב היא מופיעה.למה היא לא מתריעה לי ורק יש לי מנורת צ'ק בצבע צהוב?

3.המנורת צ'ק נדלקה אחרי שהמוסך החליף לי פיוז שנשרפה לי תאורת הלוח שעונים.האם זה קשור?האם יש פיוז שקשור לחום המנוע?

תודה

פורסם

שמן מודדים אחרי הרבה זמן שהמנוע לא פועל. כמה זמן מרגע העצירה מדדת שמן ?, יכול להיות שיש לך עכשיו עודף שמן ... תבדוק.

לגבי ההתחממות, אולי טרמוסטט תפוס ? תבדוק חום צינור מים עליון וחום הרדיאטור.

פורסם

בערך 15 דקות לאחר הכיבוי.

כשאני נוגע במיכל של המים הוורודים הוא ממש רותח.

אני לא יודע איפה הצינור הזה נמצא..

• ספונסר פורום
פורסם

זה שהיה חסר לך שמן מנוע זה כמובן לא בסדר אבל זה לא קשור להתחממות המנוע .

ההתחממות יכולה להגרם מכמה סיבות כגון ,משאבת מים ,טרמוסטט ,או בעיה חשמלית

שמונעת מהמאווררים להיכנס לפעולה .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בערך 15 דקות לאחר הכיבוי.

כשאני נוגע במיכל של המים הוורודים הוא ממש רותח.

אני לא יודע איפה הצינור הזה נמצא..

לרדיאטור מתחברים 2 צינורות מים מהמנוע הגבוה מביניהם מזרים מים מהמנוע לרדיאטור, ובקצה שלו שקרוב למנוע נמצא הטרמוסטט. אם הטרמוסטט סגור מים לא עוברים והחום בצינור וברדיאטור כולו יהיה נמוך.

פורסם

הלכה המשאבה..

רוצים עליה 1200 שקל כולל מעמ ועבודה.

יש לי שאלה,

הגיר שלי חייב שיפוץ,כל מכון אמר לי 6000 לפני מעמ.

מצאתי מכון בבת ים,דווקא נשמע איש נחמד,שרוצה 3000 לפני מעמ.ושנה אחריות.כולל עבודה וחלקים.

האם זה הגיוני?

פורסם

אני מקווה שאתה לא בוחר את המוסך רק לפי מחיר. תיקון זול יכול לעלות לך בסוף פי 10, לא חסרים מכונאים חפיפניקים שיקחו מחיר זול יעשו תיקון שרק יקלקל ויהרוס לך עוד כמה רכיבים נוספים ברכב.

תיבת ההילוכים זה הרכיב הכי יקר ברכב שלך, תן רק למישהו מנוסה וקפדן לטפל בזה. נדמה לי שיש מכון טוב בצומת סגולה, אבל אני לא יודע יותר מזה.

פורסם
הלכה המשאבה..

רוצים עליה 1200 שקל כולל מעמ ועבודה.

יש לי שאלה,

הגיר שלי חייב שיפוץ,כל מכון אמר לי 6000 לפני מעמ.

מצאתי מכון בבת ים,דווקא נשמע איש נחמד,שרוצה 3000 לפני מעמ.ושנה אחריות.כולל עבודה וחלקים.

האם זה הגיוני?

אין שום מצב לשיפוץ מלא ואיכותי בסכום הזה

אולי, תיקון נקודתי בגיר לא יותר מזה.

• תוכן חדש...