Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה שרשור שפתחתי לפני שבועיים בערך,

ירדתי בבוקר לפוקוס שלי , שתי המראות משני הצדדים אינן! האוטו נראה כאילו בלי אוזניים. פירקו אותן ביסודיות מופתית,

השאירו לי את הקונקטור חשוף, לא קרעו ולא שברו דבר.

האוטו עמד בכביש סופר ראשי שיש בו תנועה כל הזמן מתחת לבית.

זה לא שמישהו נשבר לו, זאת היתה ממש הזמנה של מראות, כי למי נשברות שתי מראות בו"ז?

בשיחה מול חברת הליס התברר כי יש עוד כמה וכמה מקרים כאלו שדווחו.

חבר עם פוקוס, אתה לא לבד ;-(

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=467998&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

פורסם
תנקה את הרכב מבפנים, יש שם הרבה אבק, אתה תסבול מזה בקיץ החם :)

תקופת מבחנים.. :lol:

מצטער בשבילך על מה שקרה

וכן אפשר להתקין את זכוכית המראה בנפרד

פשוט תחפש זגגי זכוכית לרכב (משהו כזה baruch-glass.co.il/מראות-וזכוכיות-למראות/‏ )

אני מאמין שלא תרגיש את זה בכיס

תודה! אבדוק שם.

כל זגג פשוט, לפחות רובם, יודעים לטפל בבעיה ולהכין מראה חלופית.

הדבר היחידי אליו יש לשים לב במראה חלופית, היא שהזגג ימרח דבק על כל החלק האחורי של הראי, אחרי ברגע שהמראה תקבל מכה קטנה, המראה תתנפץ.

אולי היא לא נגנבה, אלא רק קיבלה "פליק" מרכב חולף ועפה?

לא יכול להיות, אם זה רק היה פליק אז היו עוד סימנים על הצד החיצוני של המראה, לפחות שריטות או מכות.

פורסם

לי קרה ארוע דומה לפני מספר שנים - רציתילקחת את המכונית (הבאלנו של אשתי לטסט ביום ו', מוקדם בבוקר. הנעתי את המכונית - כשרציתי לצאת מהחניה גיליתי שחסרה מראה. למזלי השאירו את הקונקטורים. הנזק עמד על 600 ש"ח במחירי 2005-6. אבל מילא - ירדתי למוסך, התקנתי מראה וניגשתי לטסט - ומשם הוחזרתי אחר כבוד למוסך בגלל קרע בגומיית ציריה. כפי שנאמר - צרות באות בצרורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי בפיאט הקודמת בהפרש של פעמיים תוך חצי שנה, אבל אצלי פשוט בעטו בה בצורה כזאת שהייתי צריך להחליף את כל המכלול. באחד המקרים זה קרה בערב ראש השנה (אין בושה לאנשים).

פורסם

גם לי היה מקרה מאוד מרגיז:הקורטינה שלי היתה חונה מול הבית של אמי עם כיסוי

(אני נוסע בה רק בסופי שבוע למפגשים וטיולים)ולכן היא מכוסה בשאר הימים.

ובאותו היום אמא שלי התקשרה אלי ואמרה שאני אגיע ואוריד את הכיסוי בגלל שיש רוחות חזקות וחבל שהוא יעוף

טוב הגעתי אל הרכב והורדתי את הכיסוי ואני מנסה לפתוח את הרכב עם השלט והרכב לא נפתח ובתוך ליבי אני אומר איך

נגמר המצבר לפני יומים נסעתי עם הרכב. טוב מה לעשות פתחתי את הרכב בעזרת מפתח והרמתי את מכסה המנוע ומה אני

רואה ? נחשתם נכון אין מצבר המצבר נגנב ואני אומר לעצמי איזו עבודה הוא עשה לא שבר שום דבר,לא גנב את הרדיו דיסק

והרמקולים וגם סגר הכל וכיסה את הרכב בחזרה ורק הוא שכח לנעול את הדלת האחורית שממנה הוא נכנס (ואני זוכר שנעלתי את כל הדלתות) וכל זה בשעה 5:30 בבוקר שאנשים הולכים לעבודה ועוד יש בית כנסת ליד הבית

ומתפללים מגיעים מאוד מוקדם (אתם בטח שואלים איך אני יודע את השעה אז התשובה היא שהשעון שבלוח שעונים נעצר מתי שהוא

ניתק את המצבר).

ולא רק זה הרכב עומד מול הביניין איך הוא לא מפחד שמשהו יתפוס אותו על חם

תאמינו לי אם הייתי תופס אותו איך נומר זאת בעדינות הוא לא היה בין החיים הייתי מתעלל בו עד שהוא היה מת.:twisted:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

קרה לי משהו מפגר שכזה לפני שנים רבות!

באמצע הלילה אני שומע רעש של משיכה/ניסור או משהו כזה, אני ניגש לחלון (גר בקומה עליונה) ורואה בחור שעומד ליד המראה של החלון הקידמית של המכונית, אני צועק לו (קומה עליונה) מה אתה עושה, המפגר חוזר ועונה לי פעם אחר פעם שהוא רק עושה פיפי ושאני אסגור את החלון!

אני צועק בחזרה תפסיק ואני רואה שהוא עם איזהשהו כלי מנסה לעקור לי את המראה שבצד של הנהג, אני מתלבש ורץ למטה עם מברג שמצאתי בסלון, הוא כנראה שמע אותי במדרגות והתחיל לברוח, קלטתי אותו במרחק של כ-200 מטרים ממני (אני רץ די מהר) אז סגרתי עליו אך איך שהגעתי לאיפה שראיתי אותו הוא הספיק להיעלם בחושך (2 וחצי לפנות בוקר).

בדיעבד אני לא יודע אם זה היה נבון כל כך לרדוף אחריו, רצתי למקום די חשוך בין בניינים וכן עצים/שיחים והוא יכול היה להיות עם סכין או כלי נשק אחר.

בכל אופן המראה נשברה במקום בו הוא מתחבר לגוף הרכב אך לא נפל (הוא לא הספיק), למחרת הדבקנו את המראה והמשכנו להשתמש בו בכל הזמן בו נסענו ברכב זה. :-)

הערה אחרונה, לדעתי זו היתה השגחה עליונה, בזכות הקדוש ברוך הוא התעוררתי באותו הרגע!

אני גר בקומה עליונה (חמישית), הייתי עייף מהעבודה באותו היום, זה היה יום חול רגיל שלמחרת היה עוד יום עבודה, אני גר באיזור עירוני שיש בו תנועה של אנשים ומכוניות וכן הלכתי לישון כשעתיים-שעתיים וחצי לפני כן, אז מה הסבירות שהייתי אמור להתעורר דווקא מזה??!

פורסם

מניסיון, יתכן שהמראה נפלה בעצמה מהחום, ואולי מישהוא ראה אותה על האדמה ולקח (כי זה נראה דיי נקי מהתמונות)

כי גם אני פעם כשהייתי בדרכי לרכב (זה היה בקיץ והיה די חם), הסתכלתי ולא ראיתי מראה... ומזל שחיפשתי מסביב לרכב ומצאתי את המראה על האדמה שלמה, ואז פשוט הדבקתי אותה בחזרה...

פורסם
הערה אחרונה, לדעתי זו היתה השגחה עליונה, בזכות הקדוש ברוך הוא התעוררתי באותו הרגע!

אני גר בקומה עליונה (חמישית), הייתי עייף מהעבודה באותו היום, זה היה יום חול רגיל שלמחרת היה עוד יום עבודה, אני גר באיזור עירוני שיש בו תנועה של אנשים ומכוניות וכן הלכתי לישון כשעתיים-שעתיים וחצי לפני כן, אז מה הסבירות שהייתי אמור להתעורר דווקא מזה??!

עכשיו ברור למה יש תינוקות שמתים מאיידס וילדים שסובלים מהתעללות מינית על בסיס יומיומי - הקדוש ברוך הוא עסוק בלשמור על המראה שלך.

פורסם

קרה לי שבוע שעבר ,עקרו לי את המראה ,נישארה תלויה על הכבל חשמל ,הרכב 4 חודשים על הכביש,הרכב עמד בחנייה מסודרת לא ברור לי עד היום מה הסיבה לאושר הזה....:x

פורסם
עכשיו ברור למה יש תינוקות שמתים מאיידס וילדים שסובלים מהתעללות מינית על בסיס יומיומי - הקדוש ברוך הוא עסוק בלשמור על המראה שלך.

לא הגעתי לכדור הארץ בשביל לתת לך תשובה למחשבותיו ומעשיו של הקדוש ברוך הוא, אם אתה לא מבין כנראה שאתה לא ראוי להבין.

ללא קשר אני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.

• תוכן חדש...