Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובו תספרו לנו בבקשה :

1. מה אתם דוחים כל הזמן והכי חשוב - כמה זמן אתם דוחים את הביצוע ? מה השיא שלכם ?

מישהו השאיל לי ספר לפני 9 וחצי שנים.

אז שכחתי להחזיר לו אותו.

כיום אני לא יודע אפילו איפה הוא גר ואיך ליצור איתו קשר.

למעשה, אני אפילו לא בטוח איפה הספר אבל אני מרגיש רע עם זה עדיין.

2. אילו עבודות (אפילו הכי קלות וטיפשיות) - אתם משאירים לקרובי משפחתכם / חבריכם לעבודה ?

להוציא את הזבל.

3. מה לא תעשו בחיים, אבל בחיים לא תעשו ? (שלוקח כמובן דקה או שתיים ויכול לשפר את חייכם בצורה דרמטית).

להוציא את הזבל מהחדר.

4. למה דווקא את/ה, מועמד לתואר "עצלן הפורום". בקיצור - מה ההישג שלכם ? ספרו ונלמד גם אנחנו !

אני לא ממש. אני לא חושב שאני עצלן יותר מאחרים.

5. איך ובאיזו מידת הצלחה, אתם מיישמים עיצות של חברים, בנוגע לאי ביצוע דברים / עצלנות לשמה ?

החברים שלי עצלנים מדי בשביל לתת עצות בקשר לעצלנות.

6. מי הפראייר שעושה (אם בכלל) את מה שאתם אינכם עושים ?

אם זה בבית, סביר להניח שאמא שלי. אם היא הייתה מחכה קצת זה לא היה קורה אבל אין לה סבלנות בכלל.

7. איך אתם חוגגים אחרי שמישהו "בלע את הגלולה המרה" ועושה מה שאתם הייתם צריכים לעשות ?

לא חוגג, סתם מרגיש חרא.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באנגלית בריטית יש את משפט המפתח לעצלנים, וסתם למזלזלים בחשיבות העשיה:

I can't be bothered

בלתי ניתן לתרגום בעליל.

לא מזיז לי (ואפשר לפרט איזה איבר לא זז)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בעבודה אבל במקום לסיים את מה שהתחלתי אני מתבזבז בפורום(כמו רבים אחרים)...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1. מה אתם דוחים כל הזמן והכי חשוב - כמה זמן אתם דוחים את הביצוע ? מה השיא שלכם ?

השאלה היא מה אני לא דוחה. כשהייתי בתיכון הייתי לומד לבגרויות בערך שעה קודם. וזהו.

2. אילו עבודות (אפילו הכי קלות וטיפשיות) - אתם משאירים לקרובי משפחתכם / חבריכם לעבודה ?

משלם לאחי 50 שקל כדי לשטוף צלחת+כפית, רק כדי שאני לא אצטרך.

3. מה לא תעשו בחיים, אבל בחיים לא תעשו ? (שלוקח כמובן דקה או שתיים ויכול לשפר את חייכם בצורה דרמטית).

לחבר כבר את האקס בוקס (צריך להעביר אותו מהחדר לסלון. למי יש כח?

4. למה דווקא את/ה, מועמד לתואר "עצלן הפורום". בקיצור - מה ההישג שלכם ? ספרו ונלמד גם אנחנו !

לפעמים אני מתאפק ללכת לשירותים וכ״כ עצלן שאני פשוט ממשיך להתאפק. לפעמים חם לי בצורה נוראית, ואני מתעצל להדליק את המזגן כי השלט נמצא 2 מטר רחוקים ממני.

5. איך ובאיזו מידת הצלחה, אתם מיישמים עיצות של חברים, בנוגע לאי ביצוע דברים / עצלנות לשמה ?

6. מי הפראייר שעושה (אם בכלל) את מה שאתם אינכם עושים ?

כל בני הבית.

7. איך אתם חוגגים אחרי שמישהו "בלע את הגלולה המרה" ועושה מה שאתם הייתם צריכים לעשות ?

מרגיש מאושר ש׳הצלחתי׳ לעשות עליהם מניפולציה, למרות שברור לי שהם עושים את זה בשבילי ולא כי ׳תמרתי׳ אותם.

לא היה לי כח לסמן באדום ולענות על 5. ואני בשירותים כך שייעלתי את הזמן. הייתי פה גם בלי התגובה הזאת.

.Your average Notepad

פורסם

אני כל כך עצלן לסדר את הכלים במדיח שאני מעדיף לשטוף אותם לבד :cry:

אני עושה מכל דבר שבא ליד מאפרה מעצלנות - זה למה חברה שלי לא מסכימה לאקווריום בבית 8)

אני תמיד דואג שתהיה לי סיגריה למקרה חירום באוטו... מרוב עצלנות יש לי 5 קופסאות באוטו עם סיגריה אחת בכל קופסא :roll:

אני כבר לא שוטף את הרכב.

אני במגמת שינוי יש לאמר :lol:

פורסם
אני כל כך עצלן לסדר את הכלים במדיח שאני מעדיף לשטוף אותם לבד :cry:

:lol:

תרשה לי ברשותך :

מדיח הכלים ומכונת קפה הם מכשירי חשמל שכביכול יוצרו עבור עצלנים,

אך הם לא פחות ולא יותר מאשר תרמית שכן רק אדם כל כך עצלן ונואש יקנה אותם.

אך השיווק עבד היטב והעצלן נפל בפח, ועכשיו העצלן העמיד את המכונות בביתו וגילה

שהפלא ופלא כי הרי הוא לא פחות מעבד!

צריך לשטוף כלים לפני שמכניסים למדיח וצריך לנקות שעה אחרי כוס קפה .

תראה לי מדיח שאני יכול להכניס לתוכו צלחת חומוס. As is ומכונת קפה שתכין

לי קפה ושתעזוב אותי בשקט אחר כך - עכשיו אני קונה.

Gn'f'R

פורסם

אתה יכול להכניס למדיח כל צלחת ובלבד שלא יהיה עליך לכלוך קשה שיגרום סתימת המיקוז. לגבי חומוס אין בעיה, בתנאי שאינך נותן לו יממה להתייבש. קראתי פעם שאפילו רמצוי להכניס צלחות מטונפות, כי הלכלוך עוזר לנקות כלים אחרים .

אני מכניס למדיח כלים כמו שהם, פרט לקליפות ועצמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלכלוך עוזר לנקות כלים אחרים ? אני כבר שם חצץ במדיח 8) (או אומר לאשתי, יותר נכון, לשים).

כאחד שלא היה צריך את הדבר הזה שנקרא מדיח כלים, ושאין לו בעייה לרחוץ כלים ידנית - האישה יודעת וזה גם סוכם איתה בקניית המוצר, שכל הפעלה של המדיח, וכל טיפול חומר שצריך לשים בו - הכל הכל באחריותה הבלעדית.

בשבילי המדיח הוא BLACK BOX בבית.

עריכה - אני מתנצל על חריגה מנוהלי פורום העצלנות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אי אפשר לאכול בזה. החד פעמיים כל הזמן זזים, מזלג זה לא מזלג (השיניים מתעקמות בפה), סכין שלא חותכת כלום...

אני התחלתי לכן, לאכול מהריצפה (במיוחד ביום חמישי, כי אח"כ ביום הזה עושים ספונג'ה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אתם נורא פעילים פה יחסית ל"עצלנים"...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...