Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס מנוע 1000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין בטויטה יאריס מנוע 1000,מודל 2000.מדובר בגיר חצי אוטומטי

יש בעיה בגלאץ'

יש לציין שאני גר באיזור הררי,הרבה עליות,איך האוו בעליות...

מה עלות תיקון גלאץ' במכוניות האלה?????

פורסם
גיר ידני או "חצי אוטומטי" ?

זה גיר ידני עם קלאץ' אוטומטי.

פטנט שכמה יצרנים ניסו אותו בעבר.

בגיר זה יש ידית הילוכים רגילה עם 5 הילוכים ואין דוושת קלאץ'.

הנהג מעביר הילוכים לבד כמו ברכב ידני. ברגע שנוגיעים בידית ההילוכים, המערכת מפרידה את הקלאץ'.

פורסם

אם זה אוטומט ויש קלאץ׳ זה כנראה גיר מיוחד תברר כמה עולה לתקן,זה נראה יקר ומנוע 1000 ואתה גר באיזור הררי אני לא חושב שזה יתאים לך

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

לא שמעתי על כזה גיר,תבדוק כמה עולה תיקון כי משהו שהוא נדיר לא אמור להיות זול לתיקון.

חוץ מזה לאזור הררי כדי מנוע 1.3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדגם הזה מוכר לי, ושווק בכמויות קטנות מאד רק בשנת הדגם המדוברת (2000) לפיכך סביר להניח שרק מוסך מורשה יבואן יידע להתעסק עם זה.

לפיכך גש למוסך מורשה טויוטה הקרוב לביתך - וקבל הצעת מחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יעוד מה עלויות התיקון, אבל אענה באופן כללי:

אם רכב כלשהו נמכר עם תקלה מהותית, תוך הורדה מסויימת במחיר - סביר להניח שבעל הרכב כבר בירר עלויות תיקון והעדיף לא לתקן.

אם זה היה תיקון זול, היה עדיף לו לתקן ולמכור רכב תקין במחיר גבוה יותר.

ממליץ לחפש רכב אחר, במיוחד אם זה המדובר לא במצב נסיעה.

הגיר הזה לא מספק נוחות של גיר אוטומטי, הוא אומנם חסכוני כמו ידני אבל לא פותר אותך מהחלפת הילוכים, יש מעט מאוד רכבים כאלו בארץ ואני אישית לא הייתי קונה את הרכב הזה גם אם היה תקין.

למשל, גיר דומה הגיע גם ברנו טווינגו.

כמעט בכולן עם השנים הסבו אותו לגיר ידני רגיל עם קלאץ' רגיל, העלות הייתה סבירה (סביב 3000 ש"ח במורשה רנו להסבה מלאה לפני כ 7-8 שנים) ונמוכה יותר מעלות תיקון של מנגנון הקלאץ' האוטומטי.

בדוק במוסך מתמחה, האם קיימת אפשרות להסבה כזאת גם ביאריס.

או חפש אחת ידנית מקורית, או 1300 אוטומטית.

• תוכן חדש...