Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהפורטה תתן תמורה טובה יותר לכסף. ההשוואה לאוקטביה צריכה להיות לדגם 1.2TSI האוקטביה 1600 ששווקה גם ב-2010 היא עם מנוע מיושן ולא חסכוני כלל. הפורטה באה עם מנוע חזק וחסכוני יותר והיא גם זמינה יותר בשוק המשומשות.

כל סכום שיתנו בעבור הבראבה תקחי, כי יהיה לך בלתי אפשרי למכור לבד.

הגיר הרובוטי של הקורולה יותר חסכוני מהאוטומטי וגם יותר זול לרכישה. א-ב-ל לא כולם מתרגלים לגיר הרובוטי , והוא גם דורש תחזוקה מדי פעם (החלפה ו/או כיוון של המצמד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מצטער אבל מה?

האוקטביה באה עם DSG 7 הילוכים

מה הקשר של עדיפות הגיר על מנוע דיזל?

מה הקשר בין כמות הנפשות למנוע?

האוקטביה באה עם מנוע 1.2 טורבו שיספק את הסחורה מכל מנוע 1.6 קיים.

היות והרכב הוא פרטי, אני דווקא הייתי נמנע מהאוקטביה בגלל השילוב של DSG+TSI מה שגם שזה רכב מיושן שהוחלף כבר.

אני דווקא הייתי הולך על הפורטה.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הפורטה.

אוטומט או טיפטרוניק? (סליחה על הבורות אבל האם טיפטרוניק=רובוטי?)

פורסם

לפורטה גיר אוטומטי סטנדרטי.

לאוקטביה 1.6 גיר אוטומטי סטנדרטי 6 מהירויות.

לאוקטביה 1.2 גיר רובוטי כפול מצמדים עם 7 מהירויות.

טיפטרוניק הכוונה היא שאפשר לשלוט על הגיר גם ידנית (תכונה שיכולה להיות גם בגיר אוטומטי וגם בגיר רובוטי)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוקטביה דיזל זה אופציה מעניינת מאוד: מנוע חזק וחסכוני, גיר רובוטי 6 הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1. הליאון לא ממש מרווחת.

2. נראה לי (ואולי זה רק אני...) שמטרתו של הפורום הוא לעזור לאנשים שמחפשים רכב ולא לבלבל אותם לפיכך פתיחת אופציות נוספות כאשר יש אופציות טובות דיין - לא תורמת ולדעתי אפילו מזיקה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מבחינת ביצועים, צריכת דלק ונפח תא מטען, האוקטביה tsi מעולה. המרווח הפנימי פחות טוב, הטיפולים לא זולים ועלויות הביטוח שערוריתיות.

פורסם

הפורטה שומרת פחות טוב על הערך שלה מהאוקטביה - לכן לדעתי תוכל לקנות רכב חדש יותר באותו מחיר

באמצע שנת 2011 הגיעה מתיחת פנים לפורטה - שהדבר הכי חשוב בה היה מעבר מתיבת 4 הילוכים ל6 הילוכים.

האוטו עצמו מרגיש יחסית זריז מרווח מספיק ואיכות הבנייה שלו טובה

לגבי האוקטביה אין ספק שהיא מאוד מרווחת ועם מנוע חזק יחסית (TSI) אבל לא הייתי קופץ לרומן עם גיר DSG שאין עליו אחריות - התיקון שלו מאוד יקר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה החלפנו את הבראבה הזקנה שלנו בפורטה 2010

נסענו איתה לצפון, לירושלים ואנחנו מאוד מאוד מרוצים!

תודה רבה על הייעוץ, על הטיפים ועל המידע שנתתם לנו.

• תוכן חדש...