Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בידי 3 קילו יוגורט לא ממותק מבקר והוא 4.5% שומן

חיי המדף שלו הם לעוד כמה ימים

נניח שחצי מהכמות אני יחסל בשתיה

לחצי השני אני זקוק למתכון טוב כלשהו

מצידי יכול להיות גלידה/פשטידה/עוגה וכל הזיה אחרת אבל שהיא מתכון ולא לפזר עליו מוזלי

(ברור שבמרשתת יש מתכונים אבל אני לא יכול לדעת אם הם טובים ללא המלצת חבר פורום)

תודה

נ.ב. לכל המודאגים רקטאלית: יש לי קיבה נרוסטה מחושלת עם 2 תאי לחץ ודוד עיבוי טרמי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש מאכל תימני טעים שנקרא זום (zom):

קח כאוות נפשך מוצרי חלב, אפשר שהחמיצו, לכל ליטר מוצר חלב יש להוסיף 1/2 כוס קמח, מלח לפי הטעם. הזום יוצא סמיך, טעים ובריא. נהוג להוסיף קצת זעתר/חוואיג' מרק.

אפשר להוסיף עסיד, שאותו מכינים מכמות של פעמיים מים על כל פעם סולת. מרתיחים את המים, מוסיפים כפית מלח ואז מוסיפים את הסולת. מרתיחים עד שהמים מתחילים להיבלע בסולת, מוסיפים עוד כוס מים. מבשלים עוד שתיים-שלוש דקות ויוצא עם הזום טעם גן עדן.

גילו נאות: זוהי ארוחת הערב אצלי מדי פעם, משביע וטעים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תכין ציזיקי. זה פצצה.

אתה לוקח את היוגורט ומוסיף פנימה הרבה לימון, הרבה שום, קצת נענע והרבה שמיר קצוצים דק, ופרוסות מלפפון (ממליץ לך על המלפפונים הקטנים שמוכרים במארזים), פלפל ומלח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי מכין לאבנה ביתית, כל מה שצריך זה חיתול בד וסבלנות.

פורסם
לדעתי אצלנו זה נקרא מטיט

מטיט זה מרק חמוץ מאוד, שהבסיס שלו זה לימון וחלב, עם קצת קמח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אני הייתי מכין לאבנה ביתית, כל מה שצריך זה חיתול בד וסבלנות.

ומעט מלח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צזיקי זה באמת דבר מעולה במיוחד בקיץ.

אפשר גם לעשות גלידת יוגורט ראיתי מתכונים פה ושם באינטרנט.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ליטר הולך לשייק עם בננות וסילאן.

ליטר הולך ללבנה.

ליטר הולך לצזיקי + חלה טריה = ארוחת צהריים.

בעיה פתורה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אנא חברים, מתכונים

את זה שאשתה חצי מהכמות בשתיה זה כולל שייקים ועירבובים קלים עם מנצ'ס כזה או אחר

לשאר הכמות אני רוצה מתכון טוב שלא דומה לעוד משקה יוגורט או גבינה AS IS

מדובר על יוגורט טרי ממשק שעלה לי 150 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה כמה מתכונים.

ובנימה אופטימית זו, תרשה לי להעביר לך מתכון סודי להכנת לוף עם ביצים (כן, היציקה הזו שפעם היו נותנים בחמישיות, כשזו עדיין הייתה קופסת קרטון ולא תוכנית כדורסל או- מיי - גוד !!!) שלמדתי במילואים, מתישהו לפני הספירה:

לוקחים שתי ביצים, שוברים אותן לתוך כוס, וטורפים אותן (מלשון לערבב, לא לבלוע חי). במחשבת ממיסים מעט חמאה / מרגרינה או יוצקים שמן בשעת דחק, שופכים את הביצים למחבת החמה, מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור, בצל לפי הטעם.

נותנים להתבשל כשתי דקות מכל צד, עכשיו מגיע החלק החשוב: בעזרת פותחן קופסאות פותחים בעדינות את הלוף משני צדדיו, ניגשים לפח הקרוב ומעיפים את הדבר הזה קיבינימאט.

בתיאבון, יש לכם חביתה לתפארת...

ערן, האיירן מגיע נטו, או עם תוספות (אז הוא מגלה נטייה לכיוון צזזיקי). זה כמו תפילות בביהכ"נס. לכל עדה יש את הגרסה שלה (מלבד התימנים, להם יש ביכ"נס לכל משפחה, למה הם בחיים לא ייכנסו לבית הכנסת איפה שהשכן (שהם לא מדברים איתו כבר שבע שנים) מתפלל).

• תוכן חדש...