Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להתווכח על מה נשמע יותר טוב , למה לא להתסכל רגע על נתונים יבשים .

לבחור יש מונו בלוק של לייטנינג אודיו שמספק 500 RMS ב2 אום , ES300 אם אני לא טועה מגיע בתצורת סליל יחיד של 4 אום ( 350 RMS )

ב4 אום המונו שלו ייתן 300 RMS , אני לא יודע עד כמה זה משמעותי אבל לא כדאי להכווין אותו לסאב שהמגבר יינצל טוב יותר ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

"אבל לא כדאי להכווין אותו לסאב שהמגבר יינצל טוב יותר ?"

הכוונה היא להמליץ לו על סאב שיתאים למגבר שיש לו כרגע , איפה כתבתי להחליף מגבר ?!

פורסם

לא יודע לא הבנתי אותך כל כך , בכל אופן הייתי ממליץ לבחור להגיע למפגש לשמוע כמה אפשרויות ולראות למה הוא מתחבר

פורסם
אריק 10W3 לא רואה את ההרץ ממטר בטוח שכשמדובר בדיוק, אפילו שהוא 10", ושההרץ המדובר הוא 12", W3 זה הסאב הכי זריז שאני מכיר, וכמו שאמרת עם כיוון נכון, גם לבעלים של W6 הוא פער את הפה.

לדעתי כל הרשימה שנתתי מלפני יותר טובים בכמה רמות מה ES, סה"כ ה ES הוא דגם פשוט ובסיסי, כמו שאמרתי לפני, מקביל לקנווד ופיונירים פשוטים, לא מעל, אולי מתחת, שזה בסדר גמור, אבל עשיתם ממנו סאב מטורף.... ממש "הפרארי" של הסאבים...

כל בקשה להמלצה לסאב פה בפורום נגמרת ב ES 300, הוא סאב חביב ולא יותר, ושוב בטח לא כשהתקציב מאפשר סאבים אחרים.

אותו סיפור עם ה JBL 1004... מגבר סביר מינוס, אבל פה בפורום הוא ממותג איפה שהוא בין הVRX של אודיסון לגנסיס, שבפועל מדובר במגבר חזק ולא נקי בעליל, וגם פה ב 1000 שקל יש הרבה יותר טובים.

הW3 ממש לא יותר זריז מההרץ,גם הW3 וגם ההרץ הם מסדרות בינוניות.

אם אתה חושב שהוא מקביל לפיונירים פשוטים אתה ממש מתבלבל.

אף אחד לא עשה ממנו סאב מטורף,אבל הוא תמורה טובה מאוד למחיר ולא רואה ממטר את הסאבים שציינת מבחינת דיוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תתן מבט באתר של jlיש שם קצת יותר משלוש סדרות של סאבים...

ככה שהוא ממש ממש לא סדרה נמוכה.

SCANSPEAK

פורסם

אף אחד לא אמר סדרה נמוכה,אמרתי סדרה בינונית:roll:

מעבר לזה יש שם כמה סדרות של סאבים שטוחים שאני בכלל לא מתייחס אליהם,בקיצור הW3 מתחרה ראש בראש עם הES300.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

התכוונת שה jl נותן לו בראש...

מכה בו שוק על ירך!

יכול להיות שיש לך ניסיון טוב איתו, אבל אתה מאדיר את ביצועיו, מאד.

לי יש את הניסיון המעולה עם ה10w3, להשוות אותו לעגלה שנקראת es 300 זה בדיחה.

SCANSPEAK

פורסם

אני גם ממש לא הייתי משווה את הw3 להרץ.

זה תלוי בהרבה תנאים ואת הw3 גם לא יהיה קל להביא למיצוי, אמנם מדובר בסדרת אמצע אבל הוא כבר מגיע עם נתון של 500 rms והוא בהחלט צריך אותם כדי להצדיק את השם, בני הבין את זה טוב טוב.

אם ישנה אפשרות להביא את הw3 עם הגברה שמתאימה לו הוא בהחלט לא רואה את ההרץ.

עכשיו בקשר לפותח השרשור, סאב רך ומדוייק, 300rms ושירעיד את האוטו?

+1 לרומן, אתה עדיין לא יודע מה אתה מחפש וגם לא תמצא דבר כזה.

מחזק מאוד את ההמלצה לפירלס, גם עדיף בהרבה מההרץ.

פורסם

למען השם מה אתם משווים בכלל את ההרץ לסאבים שהוזכרו פה ההרץ סאב רך ? מהיר אולי כן אבל בטח שלא רך הjl והפירלס באמת מהירים מדויקים ויש לה פאנ׳ציות מדהימה במיוחד הjl

שיפוצים..

פורסם

הויכוח שלכם סתמי לדעתי, לא אומר שמה שאתם אומרים לא נכון אבל בשורה התחתונה הבחור צריך לשמוע את מה שאתם

ממליצים ולהחליט מה טוב בשבילו ולטעמו האישי קצת קשה להמליץ לסאב מסויים אפשר לכוון אותו למספר סאבים שעונים

לצרכים שלו ולמקד את החיפוש שלו.

ההמלצות על סאב אחד אבסולוטי שעונה לדרישות שלו מטופש לדעתי.

בכל מקרה לפותח האשכול תנסה לשמוע את כל הסאבים שהמליצו לך פה ורק אז תחליט מה נשמע לך טוב ותקנה אותו.

תבוא למפגשים תמיד יש אשכולות עידכון לגבי המפגשים לפני שהם מתקיימים פה בפורום תברר ותשאל אם יש אנשים שבאים

עם אותם סאבים שאתה מחפש לשמוע באותם אשכולות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
אם קונים אותו יש שנייה ב +-500 שקל אז הוא נותן תמורה לעלות, ב1000 שקל הוא לא יותר מבזבוז כסף, לדעתי.

לגבי הדרישות שלו, רכות של סאב? תיאור לא משהו, ובטוח שלא היתי ממליץ על שום סאב עקב דרישה לרכות (רגע בוחרים פה סאב או טמפון?:?)...

ובסעיף הדיוק, הרשימה דיי מסכמת את הסאבים הכי מדוייקים שנכנסים באלפיה (פרט ל DLS שישאיר אותו עם הרבה עודף, אך הוא החלשלוש שבחבורה).

ויש גם את ה DLS RW10 שעוד לא יצא לי להתקל בו, אבל נראה טוב.

אריק הבדיקה בוצעה ראש בראש על הגברה של JL 500.1, עם HU 80 PRS שני הסאבים בתיבות אטומות לפי הוראות היצרן שלהם.

בוצע כיוון כמו שצריך, והסאב נשמע טוב, מאוזן עם הבמה הקדמית, אבל בגבולות היכולת שלו.

סה"כ אולי קצת הגזמתי, הווא לא גרוע, אבל בהחלט שלא עומד עם סאבים אחרים באלפייה, סתם נדבקו עליו פה בפורום.

בני למה אתה אומר משהו שלא בדקת? ה Es שהיה לי אותו אחד שבדקת לא היה בתיבה לפי מידות יצרן! אני ראיתי תיבה לפי מידות יצרן והיא יותר גדולה.

וכששמתי את הסאב בתיבה יותר גדולה ממה שהייתה לי הוא היה נשמע הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...