Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטתי שאני רוצה לקנות סאב חדש והפעם שהוא יהיה רך אבל מדוייק הדרישה 300 rms ושהתיבה שלו לא תיהיה גדולה מקסימום 40 לרוחב ולעומק גובהה לא משנה התקציב עד 1000 שקל

תודה מראש

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

למה ישר קופצים (או יורדים...) ל ES300, הבחור מוכן להשקיע, בבדיקה ראש בראש עם קנווד פשוט, לדעתי הקנוד התעלה עליו, אבל זה נתון לויכוח, בכל אופן הוא בטח ובטח לא ברמה של סאבים אחרים שאפשר להביא באלפייה.

זה פשוט מגוכח שההמלצה היחידה לסאב פה בפורום היא ES 300, הוא לא כזה להיט, ב 1000 שקל אפשר להגיד שהוא אפילו גרוע.

לדעתי אתה מחפש סאב 10", אבל את זה תוכל לדעת רק לאחר שמיעה.

תנסה להגיע למפגשים שם תוכל להתרשם ממבחר סאבים ותצורות שונות (גודל, סוג תיבה), ואז תדע להחליט מה אתה רוצה באמת.

אם 10" אז

פירלס 10, dls kw10, מורל אולטימו 10, והאהוב עלי מבינהם JL AUDIO 10W3 .

ואם 12", אז כנ"ל רק ב 12".

SCANSPEAK

פורסם

למה ישר קופצים? כי זה סאב שנותן תמורה מלאה לכסף, כי זה סאב שעונה בדיוק על הדרישות שלו, אבל אתה צודק שבאלפיה יש עוד כמה אפשרויות.

בתקציב הנ״ל נכנס גם הW3.

JL Audio

פורסם
למה ישר קופצים (או יורדים...) ל ES300, הבחור מוכן להשקיע, בבדיקה ראש בראש עם קנווד פשוט, לדעתי הקנוד התעלה עליו, אבל זה נתון לויכוח, בכל אופן הוא בטח ובטח לא ברמה של סאבים אחרים שאפשר להביא באלפייה.

זה פשוט מגוכח שההמלצה היחידה לסאב פה בפורום היא ES 300, הוא לא כזה להיט, ב 1000 שקל אפשר להגיד שהוא אפילו גרוע.

לדעתי אתה מחפש סאב 10", אבל את זה תוכל לדעת רק לאחר שמיעה.

תנסה להגיע למפגשים שם תוכל להתרשם ממבחר סאבים ותצורות שונות (גודל, סוג תיבה), ואז תדע להחליט מה אתה רוצה באמת.

אם 10" אז

פירלס 10, dls kw10, מורל אולטימו 10, והאהוב עלי מבינהם JL AUDIO 10W3 .

ואם 12", אז כנ"ל רק ב 12".

הסאב הזה אחד המדוייקים ואני אומר את זה בתור בעלים של w6.

זה ששמעת קנווד שהתעלה עליו זה בסדר, אני יכול לגרום גם לw6 לנגן כמו פיוניר, צריך לפרט על מה הוא היה מוגבר, באיזו תיבה ואיך כיוונו אותו.

בקיצור זה ששמעת פעם אחת סאב לא מכוון זה לא אומר שהוא לא טוב, והוא אוכל את רוב הסאבים במחיר הזה.

שעוד הייתי מגיע למפגשים תמיד אנשים התפלאו ממנו, ככה זה שיודעים לכוון והסאב מקבל הגברה בריאה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם קונים אותו יש שנייה ב +-500 שקל אז הוא נותן תמורה לעלות, ב1000 שקל הוא לא יותר מבזבוז כסף, לדעתי.

לגבי הדרישות שלו, רכות של סאב? תיאור לא משהו, ובטוח שלא היתי ממליץ על שום סאב עקב דרישה לרכות (רגע בוחרים פה סאב או טמפון?:?)...

ובסעיף הדיוק, הרשימה דיי מסכמת את הסאבים הכי מדוייקים שנכנסים באלפיה (פרט ל DLS שישאיר אותו עם הרבה עודף, אך הוא החלשלוש שבחבורה).

ויש גם את ה DLS RW10 שעוד לא יצא לי להתקל בו, אבל נראה טוב.

אריק הבדיקה בוצעה ראש בראש על הגברה של JL 500.1, עם HU 80 PRS שני הסאבים בתיבות אטומות לפי הוראות היצרן שלהם.

בוצע כיוון כמו שצריך, והסאב נשמע טוב, מאוזן עם הבמה הקדמית, אבל בגבולות היכולת שלו.

סה"כ אולי קצת הגזמתי, הווא לא גרוע, אבל בהחלט שלא עומד עם סאבים אחרים באלפייה, סתם נדבקו עליו פה בפורום.

SCANSPEAK

פורסם

זה אחלה שהוא לא התאמץ, אני לא בעד לאמץ ציוד באופן כללי, בוודאי ובוודאי שהמטרה היא לא SPL.

אריק אתה קצת מפספס את הנקודה, לדעתיה ES300 מוערך יתר על המידה (וזה עוד בלשון המעטה),נכון שיש אותו פה לרבים מהפורום, שמרוצים ממנו וזה אחלה, אבל צריך לשים דברים בפרופורציות, יש ה-ר-ב-ה יותר טובים ממנו ב 1000 שקל, גם מבחינת איכות, וגם מבחינת מספר דגמים .

SCANSPEAK

פורסם

לדוגמא? חוץ מהפירלס ואת המורל שלא שמעתי הוא טוב מכל הסאבים שציינת מקודם.

ואת הפירלס ניתן להשיג אולי יד שניה באלפיה אם לא יותר, וגם אז מדובר על ה10 אינצ'

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק 10W3 לא רואה את ההרץ ממטר בטוח שכשמדובר בדיוק, אפילו שהוא 10", ושההרץ המדובר הוא 12", W3 זה הסאב הכי זריז שאני מכיר, וכמו שאמרת עם כיוון נכון, גם לבעלים של W6 הוא פער את הפה.

לדעתי כל הרשימה שנתתי מלפני יותר טובים בכמה רמות מה ES, סה"כ ה ES הוא דגם פשוט ובסיסי, כמו שאמרתי לפני, מקביל לקנווד ופיונירים פשוטים, לא מעל, אולי מתחת, שזה בסדר גמור, אבל עשיתם ממנו סאב מטורף.... ממש "הפרארי" של הסאבים...

כל בקשה להמלצה לסאב פה בפורום נגמרת ב ES 300, הוא סאב חביב ולא יותר, ושוב בטח לא כשהתקציב מאפשר סאבים אחרים.

אותו סיפור עם ה JBL 1004... מגבר סביר מינוס, אבל פה בפורום הוא ממותג איפה שהוא בין הVRX של אודיסון לגנסיס, שבפועל מדובר במגבר חזק ולא נקי בעליל, וגם פה ב 1000 שקל יש הרבה יותר טובים.

SCANSPEAK

פורסם

תנסה לחפס פירלס XXLS משומש.

לא מזמן נמכר אחד ב1000 שקל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני זה שמוכר את פירלס , דיברתי עם בחור . הוא לא יודע מה הוא רוצה מהמערכת שלו . 10" לדעתו לא מספיק "מרעיד את הרכב".

• תוכן חדש...