Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קניתי מהאתר vix שתי פדים של אופטימום, האחד חיתוך והשני פוליש.

לאחר עבודה על רכב אחד גדול ורכב אחד קטן הפד של החיתוך מתחיל להתפרק מהספוג שלו.

לעומת זאת הפד פוליש נראה כמו חדש וחשוב לי לציין שהוא עבד יותר מהפד חיתוך.

האם זה נפוץ שפדים נהרסים כל כך מהר?

img20130523152406.jpg

img20130523152401.jpg

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מה שקרה לך לא אמור לקרות, אומנם פד כזה לא מחזיק לנצח אבל הוא בהחלט לא אמור להקרע כך לאחר 2 שימושים.

האם השתמשת כרגיל עם מכונה רגילה? לא בצורה אגרסיבית כלשהי?

בכל מקרה, פנה אליי בפרטי עם פרטים של ההזמנה וכתובת שלך, ואדאג שישלח אליך פד חיתוך חדש.

פורסם
מה שקרה לך לא אמור לקרות, אומנם פד כזה לא מחזיק לנצח אבל הוא בהחלט לא אמור להקרע כך לאחר 2 שימושים.

האם השתמשת כרגיל עם מכונה רגילה? לא בצורה אגרסיבית כלשהי?

בכל מקרה, פנה אליי בפרטי עם פרטים של ההזמנה וכתובת שלך, ואדאג שישלח אליך פד חיתוך חדש.

המכונה das-6pro עבדתי איתו במהירות 4-6 לסירוגין.

כמובן שלא בצורה אגרסיבית,מה שמוכיח את זה,זה הפד השני של הפוליש.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
יכול להיות פגם בפד,קרוב לוודאי שהטכניקה שלך שגויה.

הטכניקה שלי לא שגויה חבר, אני יודע לעבוד עם המכונה אני יודע מה מותר לעשות ומה אסור לעשות איתה.

יש לי בבית פדים של מגווירס שעשויים מספוג וכולם נראים כמו חדשים, כך גם נראה הפד פוליש של אופטימום,כמו חדש והוא עבד יותר מהפד של החיתוך.

פורסם
הטכניקה שלי לא שגויה חבר, אני יודע לעבוד עם המכונה אני יודע מה מותר לעשות ומה אסור לעשות איתה.

יש לי בבית פדים של מגווירס שעשויים מספוג וכולם נראים כמו חדשים, כך גם נראה הפד פוליש של אופטימום,כמו חדש והוא עבד יותר מהפד של החיתוך.

אתה לא אמור לעבוד אותו הדבר עם כל הפדים.

הפדים של המייקופייבר קשים בהרבה ופחות עמידים,אין מה לעשות,עם הפד של החיתוך תעבוד בצורה עדינה יותר,ובעיקר אל תעמוד על מקום אחד יותר מדי זמן,כי הפד מתחמם ומתפרק.

בכל מקרה,כל הכבוד לVIX!.

פורסם
אתה לא אמור לעבוד אותו הדבר עם כל הפדים.

הפדים של המייקופייבר קשים בהרבה ופחות עמידים,אין מה לעשות,עם הפד של החיתוך תעבוד בצורה עדינה יותר,ובעיקר אל תעמוד על מקום אחד יותר מדי זמן,כי הפד מתחמם ומתפרק.

בכל מקרה,כל הכבוד לVIX!.

אני מודע לאיך צריך לעבוד איתם תודה בכל מקרה :)

ובהחלט כל הכבוד ל vix מפתיעים כל פעם מחדש, בהחלט אמשיך לרכוש מהם!8)

• תוכן חדש...