Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלחץ בבלון גבוה בהרבה הרבה מהלחץ במערכת המיזוג - לכן הוא יכול למלא אותה, ויכול למלא עוד הרבה מערכות אחריה - אם הוא היה נמוך ממנו הוא היה מתמלא ממנה.. אם הוא היה שווה לו הוא לא היה עושה כלום..

בנוסף בלון הגז בנוי ללחצים ע-צ-ו-מ-י-ם ולכן אין סיכוי שבעולם שהלחץ שבמערכת הגז של המזגן יפוצץ את הבלון גם אם המזגן תקין ועם גז..

אם במערכת המזגן של הרכב היה לחץ כ"כ גבוה היא היתה מפוצצת את עצמה - עובי הברזל במערכת המזגן לא מסיבי כמו הברזל בבלון הגז..

ועבר לכך גם במקרה הלא הגיוני ובילתי אפשרי ומשום מה יש לחץ ענק במערכת המיזוג שיכול לגרום לקריעה של מיכל ברזל מסיבי (אך לא את הצינורות של עצמו) בכל בלון גז לפי תקן בטיחות יש שסתום לשחרור לחץ איתו הבלון לא יכול להתמודד,

שחרור הלחץ לא נעשה באופן מסוכן.. ותמיד מתוכנן כך שפתיחת השסתום לא תהווה סכנה לאנשים מסביב למיכל..

עקב כל אלו אני לא רואה שום צורה אפשרית שבה פותח השרשור סיכן את עצמו..

הדבר היחיד שיכול לסכן אותו זה שאיפה ישירה של גז מזגנים ולא נראה לי שהוא בקטע...

הבלונים החדשים, ממש לא "מסיביים" הם עשויים מפח מכופף.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

R5T2YPE תודה על ההסבר.. עכשיו חזרתי עם הונטיל שירות הכחול עוד מעט אני ארד ואבצע את כל ההוראות.. נקווה שיהיה בסדר

ומארק.. תודה אבא :)

כמובן שאני אעדכן בהמשך

שבת שלום

פורסם

לא מצאתי את החלק השקוף, מה שעשיתי זה ככה:

חיברתי את הצינור לבלון, קצה שני חיברתי לונטיל שירות הכחול ואותו חיברתי לרכב

הנעתי את הרכב, הדלקתי מזגן ושמרתי על טורים של 1.5

פתחתי את הבלון חצי פתיחה (נגיד סיבוב 180 מעלות בערך, לא רציתי לפתוח אותו על פול)

נתתי לזה לרוץ בסביבות ה- 4 דקות

סגרתי את הבלון, עשיתי נסיעת מבחן כשבחוץ חום אימים

האוטו מקרר, בוא נגיד שאני לא מזיע ויחסית סבבה אבל הוא ממש לא מקפיא, אני זוכר שבעבר הוא קירר הרבה יותר

לא רציתי לתת לו מעבר ל- 4 דקות כדי שהבלון לא יתפוצץ (אני לא סגור על מי מבינכם צודק אז פשוט לא לוקח סיכון)

השאלה שלי היא כזאת, מילוי גז ממוצע כמה זמן לערך יכול לקחת ? יכול להיות שמילאתי יותר מדיי/מעט מדיי ?

פורסם

אתה ממשיך להתעסק בקקי

מלוי גז דורש ציוד וגם קצת ידע

אין לך משניהם ואתה מסתמך על עיצות אחתופל של כל מיני שכאילו מבינים ואם תצליח בכל זאת למלא גז בלי לגרום לעצמך נזק אז אתה תגרום נזק מצטבר למערכת המיזוג בעלות יותר גבוהה ממה שעלה לך הבלון גז

אני קורא למנהלי הפורום שאם אכפת להם מחברי הפורום לעשות קצת סדר בשרשור

פורסם

תגיד דן אני מסכן אותך ?

יכול להיגרם לך ממני איזשהו נזק ?

אני לא מבין באיזה זכות אתה מנסה להשתלט פה על האשכול

אני מעריך את זה שמבחינתך לעזור זה להזהיר, הזהרת ואני מודה לך על כך

מכאן ולהתערב בהתנהלות שלי מול אחרים זה כבר לא לעניין, הדיון הזה עדיין פתוח מה שאומר שלא נעברה שום עבירה על חוקי האתר ואם אחרים רוצים לסייע אין לך שום זכות למנוע מהם את זה.

וכן, תתפלא, גם בחיים לא הכל שחור או לבן, אז קרה מקרה ואדם לא רכש שעון ובכל זאת מעוניין לקבל הכוונה למילוי המזגן, לא מדובר בכור גרעיני קצת פרופורציה.

מעבר לזה שמדובר בעניינים טכניים שהרבה אנשים אחרים היו שמחים להתעדכן.

בכל אופן, תודה לך

פורסם

ידידי, מכול המגיבים באשכול רק 2 אנשים הם בעלי מקצוע מומחים והם דנידין ואורן השאר שמעו או צפו בסרטים ביוטיוב ומתרגמים לך את אשר נאמר בסרט.

אז בבקשה תקשיב לבעלי מקצוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו זה מסביר הכל..

בעלי מקצוע באים בראש של: זה עבודה שלנו בלבד - אסור שאדם אחר ידע איך לעשות זאת זה - אסור שזה יתפרסם ברשת

זה ההבדל בינהם לבין האחרים שמבקשים לעזור.

איך נקרא לזה.. פגיעה בחופש הביטוי ? תחליטו אתם

פורסם
תגיד דן אני מסכן אותך ?

יכול להיגרם לך ממני איזשהו נזק ?

אני לא מבין באיזה זכות אתה מנסה להשתלט פה על האשכול

אני מעריך את זה שמבחינתך לעזור זה להזהיר, הזהרת ואני מודה לך על כך

מכאן ולהתערב בהתנהלות שלי מול אחרים זה כבר לא לעניין, הדיון הזה עדיין פתוח מה שאומר שלא נעברה שום עבירה על חוקי האתר ואם אחרים רוצים לסייע אין לך שום זכות למנוע מהם את זה.

וכן, תתפלא, גם בחיים לא הכל שחור או לבן, אז קרה מקרה ואדם לא רכש שעון ובכל זאת מעוניין לקבל הכוונה למילוי המזגן, לא מדובר בכור גרעיני קצת פרופורציה.

מעבר לזה שמדובר בעניינים טכניים שהרבה אנשים אחרים היו שמחים להתעדכן.

בכל אופן, תודה לך

יש מה שנקרא דיגנטי מקצועי וזה מה שמניע אותי ובעלי מקצוע אחרים להגיב כך

גם אתה היית מגיב אם היה מדובר במשהו בתחום התתמחות שלך וההיתה נתקל במישו שעושה דברים מטופשים וגם מסכן את עצמו תוך כדי

פורסם

בסופו של דבר איכשהו יוצא שהכל מסחרי

הבנתי תרמז. סליחה. לא אכתוב פה יותר. אפשר לנעול

פורסם
עכשיו זה מסביר הכל..

בעלי מקצוע באים בראש של: זה עבודה שלנו בלבד - אסור שאדם אחר ידע איך לעשות זאת זה - אסור שזה יתפרסם ברשת

זה ההבדל בינהם לבין האחרים שמבקשים לעזור.

איך נקרא לזה.. פגיעה בחופש הביטוי ? תחליטו אתם

ממש לא נכון. חבר הפורום מוזמן הציע לך עזרה, אני משאר לעצמי שגם בעלי מקצוע אחרים היו שמחים ללמד אותך חינם אין כסף.

לא פעם בעלי מוסכים ומכונאים בפורום עזרו לי אישית ללא תמורה.

איזה כייף לי :)

פורסם
בסופו של דבר איכשהו יוצא שהכל מסחרי

הבנתי תרמז. סליחה. לא אכתוב פה יותר. אפשר לנעול

אתה יותר ממוזמן לכתוב כאן ולשאל כל שאלה שתרצה, אבל כשבעלי מקצוע שכותבים כאן לאו דווקא מתוך אינטרס מסחרי אומרים לך שמה שאתה עושה יכול להסתיים לא טוב, כדאי לך להקשיב להם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...