Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3898492#post3898492

מעניין לדעת מחירים וכמובן האם גרסת הביצועים תגיע גם.

האם יהיו גרסאות ידניות. 3/5 דלתות....

מי שיודע מוזמן לשתף.

ברוכה הבאה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן באמת שהיא תיישר קו עם המגאן RS CUP. לפחות בקטע של הדיפרנציאל. אני מת לנהוג בה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מעניין אם צ'מפיון פינקו ומביאים אותה עם הדיפרנציאל מוגבל החלקה ! :yum:

27871748.jpg

אבל מאיפה לי עכשו רבע מיליון ש"ח. (אני יודע לא פורסמו מחירים, אבל מעריך שישימו אותה באמצע בין הגרסה הרגילה לR העתידית)

אני מצפה ל7 בעיקר כי היא תגרור עוד ירידת מחיר של ה6. :wink:

V5

פורסם

גם GTI לא נמנעה מהדרדרות של המהנדסים של VW. קראתי שיש לדגם החדש טורבו לאג מורגש.

פורסם

נראה מרשים.השאלה באיזה אבזור צ'מפיון יביאו ומה המחיר.

והכי חשוב,די כבר עם הריפודים סטייל פיג'מה של עיראקים,מבאס את פנים הרכב..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אבל מאיפה לי עכשו רבע מיליון ש"ח.

מי צריך את הרכב הקטן הזה כאשר יש רבע מיליון, עם סכום כזה כבר אפשר לקנות רכב שאפשר באמת להנות איתו. לא חייבים להסתגר בקופסת שימורים, עם סכומים כאלה קונים את הדבר האמיתי: סלבראדו/ראם.:twisted:

400 סוסים ו100קג"מ מומנט בסטוק בנפח מנוע שכבר לא חשוב מה יש אחרי הנקודה - נפח מנוע שסופרים באינטש.

לשבת גבוה ולהסתכל רחוק.

ואם ברצינות. במחירים האלה יש הרבה רכבים מענינים, למשל קדילק עם מנוע טורבו והנעה אחורית, קרייזלר 300 ועוד. רכב ביבוא אישי נכנס בתקציב. בתקציב כזה כבר אפשר לקנות רכב הנעה אחורית עם יותר סוסים ובממדים גדולים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם cts-v יד שניה עולה רבע מיליון אזי זו אופציה ספורטיבית אחושילינג

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יש לי הרגשה ש-bar72 לא יצליח להירדם הלילה :lol::wink:

האמת היא שלא ישנתי כבר שלשום בלילה, כשראיתי את הפרסומת באתר צ'מפיון. אבל התברר, לפי דברי הבחור שהתקשר אלי, שהיא תהיה פה רק "עוד כמה חודשים". אז הלכתי לאכול בלה-שוק, באופן מפתיע היה לא רע, וישנתי היטב :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם cts-v יד שניה עולה רבע מיליון אזי זו אופציה ספורטיבית אחושילינג

אי אפשר להשוות את האחזקה בין GTI חדשה ל-CTSV משומשת (פי 3-4).

פה הבעייתיות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...