Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום דבר משפחתי שהקליאו לא יכולה לעשות, חוץ מהמחסור ב-2 דלתות.

היה נדמה לי שהיא חמש דלתות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היה נדמה לי שהיא חמש דלתות.

לדור החדש של הקליאו 5 דלתות בלבד, בכל הגרסאות(הצ'באק, סטיישן ו-RS).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

problem solved

(אייקון של נורה נדלקת)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במחיר קצת יותר גבוה, S3, M135i, A250 ו-A45 AMG ירבעו אותו..

מסכים פרט ל-A45, שכנראה תהיה יקרה משמעותית מצמד הגרמניות האחרות (לצערנו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני בספק שאתה תקבל אותה הנאה מהקאדילק כמו שתקבל מה GTI החדשה בכביש מפותל.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30005-%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%A7-ATS-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%91-%D7%9E-%D7%95%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94-3-%D7%9E%D7%91%D7%97.aspx

:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
^ הגולף הגולף...

הפולו שלי יודעת את מקומה היטב בשרשרת המזון המוטורית. :hihi:

תשמע יש מצב שאתה צודק.

אני יודע ש CTSV COUPE זה רכב תענוגי מאוד אך מחירו בהתאם, אבל אף פעם לא חשבתי על גרסת הסדאן כרכב ספורטיבי.

כנראה שאני צריך להשלים קצת שיעורי בית. :oops:

לא אתה לא צריך .... מכוניות אמריקאיות טובות במיוחד בנסיעה בקו ישר, יכול להיות שהקדילאק הזו שונה , אבל מה זה קשור ? אין בכלל מקום להשוואה , קטגוריה שונה , קהל יעד שונה ....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

ה.לא רוצה לקלקל לכם את החגיגה, אבל לי ה-GTI החדשה ממש לא עושה את זה.

למה אני לא מופתע ?:lol:

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

מזה קשור?! התחושות שתקבל מ-GTI לעומת הקאדילק הזו שונות לגמרי.

לא רכבים לאותו קהל יעד בכלל. כמו להשוות אגוזים לתפוחים.

ל-ATS שלדה וכיול מעולה והיא מתנהגת טוב יותר מסדרה 3 לפי מבחנים רציניים שראיתי בחו"ל, היא לא רק לקו ישר, לא צריך להגזים.. :lol:

בניגוד ל-GTI MK6 שלדעתי הייתה נסיגה באיכות ובעיצוב ביחס ל-MK5, אני חושב ש-GTI דור 7 תהווה חבילה קטלנית.

לקחת כזאת חדשה עם חבילת ביצועים והרבה איבזור, חלום!

הכל שאלה של מחיר, תחזיקו אצבעות :-P

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב נראה לי שאתה קצת נסחף ידידי,

סדרה 3 פונה לאותו קהל יעד כמו גולף GTI- משפחות צעירות וצעירים שאוהבים רכב עם יכולות דינמיות ויותר כח מהסטנדרט.

לשם מכוונת גם הקאדילק הזאת.

אל תטעה, במצב סטנדרטי הגולף כנראה תקבל בראש מהקאדילק והבימר, הן חזקות יותר משמעותית ויודעות להתנהג היטב.

אל ״תיפול״ בנתון הכ״ס הרשמי של ה-328- הוא לא נכון והוא נמוך מההספק האמיתי שמפיקה הבימר שעומד גם הוא על 272 כ״ס, זה נבדק ואומת לא פעם בדיינו ונובע ככל הנראה מרצון של ב.מ.וו לשמור את הרכב במחיר נמוך יחסית הודות להנחות שניתנות לרכבים ״ירוקים״.

אגב, זה גם מסביר היטב את העובדה שהבימר מהירה מהקאדילק למרות ״יתרון״ הסוסים שיש לזו האחרונה.

עכשיו תבוא ותגיד לי שאם תשים קויילאוברים וצ׳יפ וצנרת לגולף היא תיתן בראש ל-2 האחרות אז אני אבוא ואומר לך שאת אותם שיפורים אפשר לשים ל- 2 האחרות גם כן.

ואפרופו השוואת אגוזים לתפוחים, לפני בדיוק שבוע עשית את אותה השוואה בעצמך בין גולף GTI ל-E55 AMG..:wink:

אז השוואה של גולף ל-E קלאס כמובן שמיוצרת כי אלה אכן רכבים שונים בתכלית, אבל הגולף עם הבימר והקאדילק- השוואה שבהחלט במקומה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סדרה 3 פונה לאותו קהל יעד כמו גולף GTI- משפחות צעירות וצעירים שאוהבים רכב עם יכולות דינמיות ויותר כח מהסטנדרט.

לא ממש.

יש אמנם קבוצה של אנשים שישוו בין השתיים, אבל תמצא לקוחות GTI שה 3 לא יכולה לעבור אצלם וההיפך.

אני בהחלט יכול לראות למשל יותר מבוגרים מבוססים ששומרים על רמת חיים גבוהה שירכשו 3 וה GTI אפילו לא תשקל מבחינתם.

או צעירים שמחפשים הנאה אבל הסטטוס של ה 3 לא יתאים להם. למרות יתרונותיה הברורים.

וכמובן, התשובה מתייחסת למציאות ישראלית. ואולי אני טועה ומשקף רק את הדברים שאני חושב ומייחס למכוניות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואפרופו השוואת אגוזים לתפוחים, לפני בדיוק שבוע עשית את אותה השוואה בעצמך בין גולף GTI ל-E55 AMG..:wink:

דיברתי על התחושות, אין מה להשוות בין התחושות שמקבלים מהרכבים האלה.

אני השוואתי זמנים נגד ה-E קלאס, לא תחושות.

בישראל לפחות זה לא אותו קהל יעד לדעתי. למרות שאני פזלתי לכיוון 328I בזמנו רק כי לא רציתי שוב רכב בסגנון ה-GTI.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לא ממש.

יש אמנם קבוצה של אנשים שישוו בין השתיים, אבל תמצא לקוחות GTI שה 3 לא יכולה לעבור אצלם וההיפך.

אני בהחלט יכול לראות למשל יותר מבוגרים מבוססים ששומרים על רמת חיים גבוהה שירכשו 3 וה GTI אפילו לא תשקל מבחינתם.

או צעירים שמחפשים הנאה אבל הסטטוס של ה 3 לא יתאים להם. למרות יתרונותיה הברורים.

וכמובן, התשובה מתייחסת למציאות ישראלית. ואולי אני טועה ומשקף רק את הדברים שאני חושב ומייחס למכוניות.

ראשית רציתי לכתוב לך שאתה מסתכל מנקודת המבט של השוק הישראלי אבל כבר כתבת את זה בעצמך.

בחו״ל 2 הרכבים האלה הינם רכבים משפחתיים רגילים לכל דבר ועניין.

מעבר לזה, שים לב שאני כתבתי לאיזה קהל יעד הרכבים מופנים בעוד אתה התייחסת להעדפות סובייקטיביות של לקוחות.

יכול מאוד להיות שאני, כאחד שלא חובב פולקסוואגן לא יפזול לרכב כמו גולף, ועדיין, זו יכלה להיות תחליף לסדרה 3 שהיתה לי כי היא פונה לאותו קהל.

זה שבעל גולף GTI לא יפזול לכיוון של סדרה 3 מובן לי מאוד, במיוחד בישראל שם יש ל-GTI מעמד של רכב על ומבחינת חלק גדול מבעלי הרכבים האלה הם גם לא יקנו פרארי, למבורגיני, פגאני וכו׳ כי לא קוראים לרכבים הנחותים האלה GOLF GTI.

ושוב אדגיש למען לא יסקלו אותי באבנים, ה-GTI רכב מצויין ללא ספק, באמת שהוא רכב טוב, רק שיש נטייה לפעמים להגזים עם דברי ההלל (אבל זה בסדר, זה קורה גם עם פאביה כך שהכל נשאר במשפחה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה שבעל גולף GTI לא יפזול לכיוון של סדרה 3 מובן לי מאוד, במיוחד בישראל שם יש ל-GTI מעמד של רכב על ומבחינת חלק גדול מבעלי הרכבים האלה הם גם לא יקנו פרארי, למבורגיני, פגאני וכו׳ כי לא קוראים לרכבים הנחותים האלה GOLF GTI.

בפשטות - עזוב אותך רכבי על - יש קטגוריה חדשה:

מזה קשור?! -GTI דור 7 תהווה חבילה קטלנית.

שבת שלום!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לסדרה 3 יש בהחלט תדמית שונה מגולף GTI.

אחד הסמנכ"לים בחברה שאני עובד בה החליף לסדרה 3 ובמשך תקופה הוא לא החנה את הרכב בחניה הקבועה כי חשש מה יגידו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נו באמת, כאילו לא חיית פה ואתה לא יודע ש: (א) יש הבדל גדול מאוד במחיר; ו- (ב) יש הבדל גדול מאוד, גדול עוד יותר, בתדמית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...