Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות על גיר DSG פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום בסוכנות פליקס בתא והבעתי התעניינות בגולף החדשה, כשהגענו לנושא הרחבת האחריות למנוע-גיר, סוכן הנסיעות ציין בפני כי האחריות תקפה רק על רכב שנמסרו אחרי המחצית הראשונה של 2012.

האם למישהו יש מושג האם דבריו נכונים????

ברשותי פולקסווגן טיגואן מודל 2011 ודבריו קצת הטרידו את מנוחתי.

זאב.

:-D
פורסם

עדיף שתתקשר ישירות ליבואן עם שאלות מסוג זה.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

רכבים שיוצרו לאחר פברואר 2012 הינם רכבים שעברו שדרוג כלשהו בנושא הגיר (לא מכיר בדיוק מה הוחלף/שונה) ולכן לא מגיע עם אחריות מורחבת על הגיר.

אני אישית ביטי שלי ז"ל, הרכב יוצר אכן לאחר תאריך זה, אך סחטתי ממנהל הסוכנות את הרחבת האחריות. כאמור היטי שלי ז"ל.. :)

פורסם

אני הזמנתי את הג'טה החדשה (אמור לקבל אותה עד סוף השבוע הזה) ונאמר לי בבירור שהאחריות אצלי על הגיר כן תיהיה 5 שנים .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
ביקרתי היום בסוכנות פליקס בתא והבעתי התעניינות בגולף החדשה, כשהגענו לנושא הרחבת האחריות למנוע-גיר, סוכן הנסיעות ציין בפני כי האחריות תקפה רק על רכב שנמסרו אחרי המחצית הראשונה של 2012.

זאב.

ממצאים:

על כל רכב חדש יש אחריות של 5 שנים על הגיר.

בטיגואן הבעיה נפתרה לטענתם ולכן אין צורך באחריות אך עם זאת נאמר לי כי במקרה הצורך תינתן עזרה.

בברכה,

זאב

:-D
פורסם
אני הזמנתי את הג'טה החדשה (אמור לקבל אותה עד סוף השבוע הזה) ונאמר לי בבירור שהאחריות אצלי על הגיר כן תיהיה 5 שנים .

"נאמר" זה טוב ויפה, אבל מכיוון שאתה חי במדינת ישראל, דברים כאלה חייבים להיות מתועדים אצלך על נייר עם חותמת.

פורסם

זאב.

צ'מפיון הצהירו בכל דרך גום פה בפורום הנציג שלהם שיש חמש שנים אחריות או 150,000 ק"מ על הגיר. או שלא הבנת נכון או שנפלת על סוכן שלא יודע מהחיים שלו. תתקשר לשרות לקוחות של היבואן ותראה מה יגידו לך.

פורסם

אני קניתי לאון חדשה וקיבלתי מסמך מצמפיון שיש לי אחריות של 5 שנים או 150K על הגיר (צריך להתקשר אליהם בשביל לקבל את זה) , אל תוותר .

• תוכן חדש...