Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני צריך פיתרון יעיל נגד שיערות כלבים.

האם ישנן גופיות איכותיות מחומר דמוי עור?או חומר אחר שאליו השיערות לא נדבקות?

אני צריך כיסוי מלא לכל המושב.

יש לציין שניסיתי סדינים פשוטים וכן ניסיתי כיסוי מיוחד לרכב.

כניראה שריפוד קבוע ודמוי עור יעזור הכי הרבה,היכן אני עושה כזה דבר באיזור המרכז?תודה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

לריפודים - שואב אבק

לחלקי הפלסטיק - שואב אבק ואז ספריי סקאי עם מטלית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבחור מחפש דרך להימנע משיער, לא איך להוריד את השיער, נסה משהו בסגנון הזה

http://www.ebay.com/itm/Kurgo-K9-Wander-Hammock-Dog-Pet-Waterproof-Rear-Car-Back-Seat-Cover-Black-/290917690835?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43bc0badd3

http://www.ebay.com/itm/New-DARK-GREEN-Dog-Cat-Pet-Car-Truck-Seat-Cover-Hammock-Carpet-Mat-/360658985019?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53f8f3603b

http://www.ebay.com/itm/Guardian-Gear-Classic-Rear-Dog-Car-Seat-Cover-Hammock-Black-NEW-IN-BOX-/221227814246?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3382348d66

לא יודע איך זה, לא יודע מה זה אבל זה נראה כמו הפתרון שאתה מחפש, ככה גם הכלב לא קופץ קדימה, גם יש לו מספיק מקום וגם הוא לא מלכלך לך כלום, שים לב שיש כמה מחירים (בהתאם לאיכות ומה שיש בפנים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רולר לא תמיד עובד טוב - לא נכנס לכל הפינות, ונורא תלוי באורך הפרווה של הכלב (פרווה ארוכה נוטה להתקע במושבים חזק, ופרווה קצרה נוטה להעלם לתוך החריצים שאליהם הרולר לא מגיע)

פורסם

הרולר עוזר במידה חלקית למושבים, מניסיון. עם הרולר ושואב אבק לקח לי הרבה זמן לנקות את המושבים מהשערות של הכלבה שלי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אצלנו יש כיסוי שמכסה את כל שורת המשבים האחורית, הוא נתפס גם על המושבים הקדמיים וגם על האחוריים וכעקרון מכסה הכל.

אם עדיין נשארו שיערות ניתן לשאוב עם שואב אבק או באמת לנסות עם רול מיוחד. לא רואה שום פתרון אחר.

גופיות מעור לא יכסו את כל השטח ועדיין יישארו שיערות.

פורסם
קצת אופטופיק אבל יש מצב שאתה קרוב משפחה של שמחה ריף?

או אולי חבר של גלי בטוטה?

:lol:

אני שכן של עמית רומם:-D:-D:-D:-D:-D

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

פורסם

אני השתמשתי תמיד במגבות רגילות.

רוב הנסיעות שלי היו רק לוטרינר, כך שהלך יופי. היה לי גולדנית כך שאני יודע מה זה שיער (בטח עם ריפוד שחור).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

יש המון שטויות באיביי, כמו מין מושבים לכלבים וכל מיני סדינים.

מנסיון אף אחד מהם לא עוזר. הכלב בד"כ יוצא מהם בקלות.

הפתרון הוא כזה: אם יש לך האצ'בק, תוציא את המדף ותשים את הכלב מאחור. אני עושה את זה עם הכלבה שלי, והיא מבסוטית מכך שיש לה חלונות + גישה להצקה לנוסעים מאחור.

אם אין לך האצ'בק, או אם אתה לא רוצה לשים שם את הכלב, תפרוס מגבת גדולה באיזור בו הכלב יהיה. אם זה במושב מלפנים אז מגבת על המושב + דשבורד. מאחור צריך מגבת על המשענת ועל המושב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...