Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגום שלי מאתר motorauthority :)

עם רכבים כגון Lamborghini Aventador ו- Ferrari FF וגם עם Aston Martin One-77 אשר נמצאים בפיקודם של שוטרי דובאי, זה היה עניין של זמן עד שהרכב המהיר בעולם Bugatti Veyron לובש את החליפה של ירוק/לבן :evil::twisted: .

עם מהירות של 253 MILE/H או 404 קמ"ש זה קשה מאוד לנהוג ברחובות של העיר הצפופה !.

עכשיו השאלה, איך שוטרים מן המניין יכולים לנסוע ברכב כזה ללא גרימת נזק לו או לעצמם? האם הם עוברים קורסים מסויימים, האם באמת זה דרוש במדינות כמו איחוד האמירויות אשר יש לאנשים כבר פירארי ופורשה בבית?

bugatti-veyron-police-car--image-dubai-police_100427824_l.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לדעתי אין באמת שום צורך ברכבים האלה ובמשטרת דובאי קונים אותם רק כי הם רואים שכל רכב שהם קונים מקבל הד תקשורתי גדול...

כמו ילד קטן שמבין שכל פעם שהוא עושה משהו כולם צוחקים אז הוא ממשיך לעשות את זה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כמו כל אוטו, לא צריך שום קורס כדי לנהוג בבוגאטי, גז ברקס וזהו.

אטורה בוגאטי מתהפך בקברו, עשו מהיצירה הזו רכב משטרה, לא יאומן..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ברצינות הרכבים האלה סתם ליופי, לפי דעתי מי שנוהג בהם זה נהגי מירוצים מקצוענים לשעבר שעברו הכשרה להיות שוטרים(אם בכלל משתמשים בהם).

פעם אחרונה שבדקתי יותר קל ללמד בנאדם להיות אוטיסט מאשר ללמד אותו לנהוג על רכב.

תדמיין סיטואציה אחד הרכבים האלה מבצעים מרדף אחרי למבורגיני בו נגיד, אני מבטיח לך שהנהג בלמבורגיני הוא הבן דוד של הסבא של האמא של סבתא רבה מדרגה חמישית של המלך אחמד ה29, אז ככה שבכל מקרה לא יעשו לו כלום.

פורסם

דובאי כבר יותר מעשור מטפחת תדמית של מרכז עסקים ותיירות. הם היו חייבים ללכת בכיוון הזה, כיוון שמצבורי הנפט שלהם מתכלים מהר. המכוניות הללו הן בסה"כ חלק מטיפוח התדמית. לא יודע מאיפה התקציב מגיע אבל הסר דאגה מלבך, המכוניות בוודאי לא ישמשו למרדפים אלא פשוט לתצוגה ול"נוכחות משטרתית". עדיין, זה מטופש להפליא. יכלו להסתפק גם במכוניות קצת יותר זולות מהאסטון והויירון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תדמיין סיטואציה אחד הרכבים האלה מבצעים מרדף אחרי למבורגיני בו נגיד, אני מבטיח לך שהנהג בלמבורגיני הוא הבן דוד של הסבא של האמא של סבתא רבה מדרגה חמישית של המלך אחמד ה29, אז ככה שבכל מקרה לא יעשו לו כלום.

+1 יש משהו בזה, אך ראיתי כבר מרדף רכב משטרה מסוג מוסטנג GT אחרי למבורגיני, אך בסוף הם תפסו אותו והחרימו את האוטו (הם היו חייבים להחרים אותו, למבו SV ורודה, איזה טעם יש לאנשים, כנראה הוא לא קרוב למלך :lol:

דובאי כבר יותר מעשור מטפחת תדמית של מרכז עסקים ותיירות. הם היו חייבים ללכת בכיוון הזה, כיוון שמצבורי הנפט שלהם מתכלים מהר. ......

נכון מאוד, הם עכשיו עובדים על תיירות, והם מגלגלים מזה הרבה כסף כהכנה לעידן אחרי הנפט !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
דובאי כבר יותר מעשור מטפחת תדמית של מרכז עסקים ותיירות. הם היו חייבים ללכת בכיוון הזה, כיוון שמצבורי הנפט שלהם מתכלים מהר. המכוניות הללו הן בסה"כ חלק מטיפוח התדמית. לא יודע מאיפה התקציב מגיע אבל הסר דאגה מלבך, המכוניות בוודאי לא ישמשו למרדפים אלא פשוט לתצוגה ול"נוכחות משטרתית". עדיין, זה מטופש להפליא. יכלו להסתפק גם במכוניות קצת יותר זולות מהאסטון והויירון...

לא רק הדלק מתכלה מהר, גם הכסף שלהם .

עם כל הפרוייקטים המטומטמ*ם (תחרות עם סין ומדינות אירופה למי יש את המגדל הכי גבוה בעולם, בניית איים מלאכותיים על הים במרחק של 100 ק"מ) שלהם שרק את ההשקעה עליהם יקח להם להחזיר לפחות 40 שנה הכסף שלהם יגמר מהר מאד והם יחזרו להיות מדינת מדבר כמו בשנות ה-50 8)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני כבר רואה איך מתנהל מרדף:

"איבדנו אותם, היה פס האטה".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...