Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mid range ל רוק ומטאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש אנשים שמכירים, אז בודדים והם מזמן לא בפורום )))

המחיר של 3W2 הוא לפחות כפול אם לא יותר :lol:

מישהו הציע לי מיד רינג של פירלס. אני יקח אותו לשמוע ולהתרשם.

לפחות הסאבים שלהם ללא ספק לטעמי!

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כרגע כנראה והולך להזמין ES-02 בערך בעוד חודשיים כי אני ממש רוצה לפנות את הL3SE מהרכב של אשתי ולשמור אותו בצד.

אם הכל יהיה בסדר אני כנראה אבצע את התכנית הזו.

בא לי לעשות כמה שינויים שדרוגים בזמן הקרוב, חלקם יהיו על בסיס רכישה של רכיבים חלקם יהיו על בסיס רכישה תמורת מכירה של רכיבים.

אז אולי עוד כמה חודשים אני גם אוכל לחוות דיעה לגבי הCDT.

לגבי פירלס - הם מעולים בתחום הבאס, פשוט מעולים - לגבי שאר הרכיבים, אל תצפה ליותר מידי - לפחות זה מה שאני מבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהאוטופיה 3w2 יתאים מאוד למוזיקה והוא גם יאפשר גמישות גבוהה מבחינת ההתקנה.

הוא יורד נמוך, עולה גבוה, דורש משהו כמו 300 מ"ל נפח ונשמע טוב גם ללא נפח, לא מחייב און אקסיס מלא כדי להישמע מפורט במלוא הדרו, קטן מימדים ואומנם לא הכי זול- אבל מחירו נגיש בהחלט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני פתוח לנסיונות. אני לא קראתי תגובות על פירלס בתחום מיד עליון וטוויטרים. ובטח לא שמעתי אותם העצמי.

אני לא ממהר לשןם מקום. תקופת מבחנים מתקרבת וזמן לא יהיה לי הרבה.

לצערי אין אפשרות לשמוע הרבה דברים שיש בחול. רק להזמין ולנסות. הרי בסוף משפיים עוד כמה פקטורים .

פורסם
אני חושב שהאוטופיה 3w2 יתאים מאוד למוזיקה והוא גם יאפשר גמישות גבוהה מבחינת ההתקנה.

הוא יורד נמוך, עולה גבוה, דורש משהו כמו 300 מ"ל נפח ונשמע טוב גם ללא נפח, לא מחייב און אקסיס מלא כדי להישמע מפורט במלוא הדרו, קטן מימדים ואומנם לא הכי זול- אבל מחירו נגיש בהחלט.

אתה בהחלט גרמת לי לחשוב כאן על משהו שלא לקחתי בחשבון - הES-02 דורשים און אקסיס בכדי להשמע במיטבם וברכב של אשתי זה לא המצב.

יחד עם זאת - היא לא בדיוק הטיפוס שיבחין בזה אז פאק-איט :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זווית של 45 מעלות במקרה של הפוקאל אפשרה שמיעה טובה גם ב- 7KHZ, רק לצורך רפרנס, אך ישעוד גורמים שישפיעו גמו גובה, הרכב עצמו ועוד.

פורסם

אפרופו שכחתי לגמרי שהיום יש גם גרסאת V2 לL3 - אותו הרמקול רק עם פייז פלאג - גם, שווה בדיקה.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן רק שכחת לרגע את מגבלות התקציב של פותח השרשור

אתה יכול גם להוסיף לרשימה L3PRO שאני מזיל עליו ריר וביקשתי מאליקו לעדכן אותי כשהוא עושה הזמנה מסקוט בקלוואה.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש פה מגבלת תקציב, אי אפשר להציע אלמנטים שמחירם פי 3 מהתקציב, ה SE והרגיל יותר קרובים לתקציב.

פורסם

גם הSE לא בתקציב בכלל, אולי הרגיל V2.

בכל מקרה - המלצתי בהתחלה גם לחפש רכיבים באתרים כמו מדיסאונד או פארטס אקספרס שיש להם פייז פלאג וקיבלו ביקורות טובות.

סה"כ מהמערכות ששמעתי שבנויות על רכיבים מהז'אנר הזה הן היו מעולות וההבדלים בינן לבין מערכות עם רמקולים ייעודיים לתחום ברמת הי-אנד או סדרות גבוהות היו סה"כ מינוריים - רק למי שההבדלים האלה באמת חשובים או מי שחשוב לו להרגיש שקנה מותג, יהיה טעם להשקיע באמת, מעבר לזה.

הסיבה היחידה שבאמת בגללה אני כל כך מזיל ריר על הL3PRO למשל היא שאני לא רוצה לשבור סט ומעדיף שאם כבר יש לי רכיבים של יצרן מסויים, פשוט להשאר איתם.

אבל בפועל - אני לא חושב שאני ממש אתאכזב אם אני אתקין במקום CDM880 שעולה חצי מחיר! -> ושמעתי את המיד הזה מתפקד והוא מתפקד נהדר, למען האמת ההבדלים העיקריים שהבחנתי בהם באופי הצליל בין המערכת המדוברת לבין המערכת ברכב שלי היו רק בקצוות של הספקטרום וזה אומר קצה עליון של הטוויטרים וקצה תחתון של הוופרים - חלק מזה היה בגלל אופי ההגברה וחלק מזה היה בגלל סוג וקוטר האלמנט.

באמת - בשביל לשמוע מוזיקה טובה וגם מוזיקה מסויימת, לא באמת צריכים להרחיק עד כדי רכישה של רמקול בוטיק אלא פשוט לקנות אלמנט שמתאים למשימה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה לכולם, אבל שוב. יש כמה מגבלות שהם גודל פיסי ותקציב

כמו שאמרתי את 3W2 מוכר שיזו ורוצה 1800 שזה קצת יקר

ES-02 יעלה סביבות 700 וזה ממש יפה, רק לא ברור איך זה ישמע

כמו עוד הרבה דברים אחרים ומעניינים. גם כי סוג המוזיקה שלי לא נפוץ וגם כי אין הרבה אנשים עם רכיבים כאלה .

פורסם

http://www.extremeaudio.de/gb/lautsprecher/kickbass-mittelt-246ner/sonstige/eton-pfc-80-8cm-mittelt-246ner-beschichte-papiermembrane.html

לא כולל משלוח אפילו אם משלוח יוצא 50 אירו זה לא מגיע ל1000 ש"ח

נ.ב.

כבר לא פעם אחת ראיתי את הדימיון של חברה הזאת לויפה ופירלס :

http://www.extremeaudio.de/gb/lautsprecher/kickbass-mittelt-246ner/sonstige/exact-en-65-b4-neodym-breitbandlautsprecher-200-14500-hz.html

מזכיר משהו ?

פורסם

בדיוק על האלמנטים מהסוג הזה אני מדבר - בינגו!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...