Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mid range ל רוק ומטאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים רץ פה שרשור השוואה בין כל המידים המובילים ע"י EMMA.

מישהו יכול להעלות אותו מהאוב?

מתחדשת*

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא זוכר שהיו שם דרייברים שעולים פחות ממשהו שנראה כמו חצי משכורת ממוצעת של אזרח ישראלי - למה אתה זקוק לEMMA בכדי לדעת אם רכיב הוא טוב או לא?

רוב הרכיבים שאנשים הכניסו שם לא הופיעו בכלל ברשימות הדירוג שלהם - זה מה שנקרא דירוג רשימת בוטיק.

אחרי זה התחיל כאן שוב הוויכוח לגבי מה זה היי-אנד ומה זה לא היי-אנד ובכלל בכל פעם שלוקחים כאן מושג אבסטרקטי - לוקחים אותו רחוק מידי למקומות שהמושג הזה לא באמת נמצא רק בהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב נו, אז שכח מזה :wink:

לענייננו, באמת שהייתי מזמין לי זוג כאלה, אם לא היו דברים יותר מהותיים לשפר לפני.

מתחדשת*

פורסם

אני יכול להגיד לגבי ETON שהייה לי וופרים שלהם ויש גם טווטרים, הם טובים, וופר מספיק עמוק ומהיר. לצערי ניסוי לא נכון שלי לקח אותם לעולמם

היום נכנסו MW160 וטוויטרים לאומגה. וופר יש לו ניתוק כלשהו וטוויטרים אני חושב שגם, כי טוויטרים עבדו ואז פורקו מהרכב, אחרי כמה זמן שהם היו בארון אחד מהם הפסיק לעבוד, ואחרי כמה זמן נוסף גם השני- די מוזר לי.

נסכם עד עכיו.

דיברתי עם שיזן 3W2 לא רלוונתי כרגע

נשער על הפרק

1. ES-02

2. Eton PFC 80 http://www.extremeaudio.de/gb/lautsprecher/kickbass-mittelt-246ner/sonstige/eton-pfc-80-8cm-mittelt-246ner-beschichte-papiermembrane.html

3. Exact DE 65 B4 http://www.extremeaudio.de/gb/lautsprecher/kickbass-mittelt-246ner/sonstige/exact-en-65-b4-neodym-breitbandlautsprecher-200-14500-hz.html

שאליהם אני ממש לא מכיר כלום (עדיין)

4. המלצה נוספת ל Fountek FR88EX או FRX89

http://www.madisoundspeakerstore.com/approx-3-fullrange/fountek-fr89ex-3-full-range-4-ohm/

http://www.madisoundspeakerstore.com/approx-3-fullrange/fountek-fr88ex-3-full-range/

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא יצא לי לשמוע את ה 89, אבל ה 88 הוא מיד סביר בהחלט בהתחשב במחירו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול,

אני לא חושב שהוא סביר - אני חושב שהוא מעולה בעיקר למחירו.

התוצאה שאתה מקבל מהמיד הזה כשאתה עובד איתו נכון היא לא רחוקה בכלל מלעבוד עם מידריינג'ים מדורגים "היי-אנד" או בוא נקרא לזה TIER 1

והמחיר לעומת זאת - שמיים וארץ.

זה הופך אותו מיד למי מעולה.

לא רק זה - HUSTLER AUDIO ביססו את הטריניטי שלהם (אם אני זוכר נכון הטריניטי זה המידריינג') על הרכיב הזה והאסלר אודיו נחשבו כרמקולי בוטיק, לא יודע אם היי-אנד אבל בהחלט רמקולי בוטיק.

היום האסלר אודיו דרך אגב פועלים תחת השם אילוז'ן אודיו והרמקולים שהם מייצרים הם בהחלט - היי-אנד לשמו! רכיבים מדהימים שרואים אותם היום המון בבלוגים מה שנקרא BUILD LOG בפורומים בחו"ל והתשבוחות הן מכאן ועד החלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא רוצה להיכנס להגדרות כמו היי אנד, בוטיק וכו', אבל לא הייתי משווה אותו לפוקאל אוטופיה, אודיסון תזיס או DLS סקנדינביה.

הוא בחירה טובה ב - 700-800 שקל לחדש. מסכים בהחלט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה לא להשוות אותו אליהם בייחוד עם מבססים עליו היום רמקולים שהם בהחלט היי-אנד?

תיכנס לאתר של אילוז'ן אודיו ותראה בעצמך איזה רכיבים מטורפים יש להם.

נכון - הפאונטק עצמו ללא שיפורי מבנה\תכנון נחות מהם - אבל זה גובל בשולי כשאתה בוחן את התוצאה הסופית ואת העלות.

ברור, למי שההבדלים הקטנים האלה הם עולם ומלואו - יש סיבה טובה מאוד להשקיע הון לא קטן ברמקול "טוב" יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

חבל שלא יצא לי לשמוע אותו . הוא היה מותקן אצל EVGENIY 234 , דבר איתו הוא יכול לתת לך הסבר הרבה יותר מדויק בהנחה שאחריו הוא התקין את 3W2 ..:lol:

פורסם

שלום לך,

קודם כל אני שמח לשמוע שאתה בעניין של מטאל ורוק...

ולענייננו, אם אתה עדיין מחפש לקנות מיד באס אז אני ממליץ לך לבדוק באתר Bombuy תחת קטגוריה מיד באס .

יש שם מידים במחירים נמוכים יותר מהתקציב שהצעת ושל חברות מוכרות

אשמח לעזור לך גם בטלפון : 0773232812

עוז

פורסם

שלחתי הודעה ליבגני, נראה מה הוא יגוד. אני רואה שהייה לו את המיד הזה. אבל לא הרבה זמן. טוב, בכל זאת זה עדיף מכלום.

המחיר שלהם הוא ממש לא בשמיים. אני עדיין מחכה לטל מאומגה שהם מסוגלים לתקן את ב DYNAUDIO שלי ולהרגע עם נושא אחד לפחות )

עריכה, רומן פסוף זה EVGANIY 432 )) שוב תודה לכל משעוזר לי!

פורסם

לזה שהגיב מעליך - תבדוק טוב טוב שלא מדובר בזיופים.

ולגבי אומגה אודיו - הם אמנם מתקנים טוב רמקולים אבל תיקח בחשבון שעלולות להיות השפעות על איך שהרמקול ישמע לאחר התיקון - במידה והם כן מצליחים לתקן, תתקין את הרמקולים ותראה אם ישנה כלשהיא השפעה על הגוון שלהם.

אני לא מאמין שזה יהיה משהו שמיע אבל מקווה שאני לא טועה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני זוכר שהייתה בעייה לתקן טוויטר של חבר שלי, בגלל הלחמה מיוחדת כלשהי שיש לדינאודיו.

אין לי שמיע ממש ,אבל ממש חדה. אני יודע את זה ו הרבה פעמים אני יכול לא לשמוע או אולי אני לא יודע מה אני צריך לשמוע והקלתות כאלה ואחרות (אני מודע, יש לי מה ללמוד) כך אני בספק אם אני ישמע הבדלים של תיקון.

לדבי זה שהגיב מעלי אני לא רוצה להתייחס. אני מחפס מידרנג' והוא ממליץ לי לבדוק מיד באס.

• תוכן חדש...