Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mid range ל רוק ומטאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה אתה מתאמץ בכלל על מותגי בוטיק אם השמיעה שלך לא חדה? - סתם מתוך רצון להבין כן?

אם ויפה XT25 ישמע לך בדיוק כמו כל רינג רדיאטור אחר - מה הטעם לקנות אלפיין F1 סטאטוס למשל?

אם זה המצב עדיף שתלך על רכיב טוב אבל עדיין בטווח מחיר שפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אמרתי בותיק? סכום של 1000 ש"ח למיד אני גם לא יגרד את הבוטיק.

דבר ראשונ בסטאפ נוכחי אני לא מרוצה עד הסוף! בדברים שקאים זה נשמע לי לא רע (כמו אקוסטי) אבל בדברים כבדים עם כמה גיטרוט עם דסטורשן זה לא לטעמי ונשמע זבל.

דבר שני, אני מחפס מיד בגודל 3" להתקנה בקורות עם נפח לא גדול, כי 4" שיש עכשיו הוא פשוט גדול פיזית.

עם כבר אני רוצה להחליף ויש תקציב מסויים,אני רוצה לנצל אותו כמה שיותר נכון ולהשקיע ברכיב כמה שיותר מתאים וגבולות שיש לי.

כמו כולנו,אנחנו גודלים לאט. עם הזמן בא הטעבון,רצון לנסות משהו חדש ולשפר. אני לא רודף מותגים גם בחיי יום יום, אני בדעה שיש דברים פחות מוכרים ולא פחות טובים במחירים יותר סבירים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תנסה להחליט מה הכי נכון עבורך ומה הכי יעיל עבורך.

אני שובר את הראש כבר כמה חודשים אם לנסות ברכב הבא לעבוד על סטאפ שבו יש לי שוב L3SE בלי טוויטר

או L3SE עם טוויטר ולקרוע את הצורה בשני המקרים לנסות לתת לו קצת נפח

או לא להתאמץ בכלל ולהביא דום מידריינג' + טוויטר ולסגור עניין בבניה הכי פשוטה שיש.

שוב - שיקולים, אילוצים, נסיבות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מרוצה מהטוויטרים שלי, הם חתוכים ב4K סלופ 12 ואני אוהב את הצליל שלהם, אני לא הוהם כל מהשמעל 16K ומתחת ל36 הרץ, לכן גם סאב חתוך ב40 סלופ 6. לא זאת הניקודה, אני רוצה להשאר עם 3 חלקים, פשוט הגיטרות שמעות רע עשכיו, רוצה לשנות ולפנות מקום בדשבורד. 4" בבניה (חוץ מי אולי כמו אצל סרול) תופסת המון מקום ושדה ראיה.

כמו שיש לך וכך גם להרבה אנשים אחרים, יש רצון לשנות,לשדרג ולא להשאר במקום אחד. הרי אנחנו תמיד שואפים למעלה.

זה הפורום, דיונים, חושבים ומנסים לשנות,לשפר ולהתקדם. גם עם זה לא תמיד שמיע, אבל כמו שאתה יודע, יש עניין פסיכולוגי ועוד כמה דברים וגורמים.

פורסם

את ההמלצות (של מי שהספיק להמליץ) אתה יכול לראות.

עכשיו נשאר לך להחליט על מה אתה מהמר, לפי התקציב והנסיון האישי שלך.

כמובן שתעלה רשמים ותמונות מכל התהליך, הא?!

:lol:

אגב, אולי לא שמתי לב, אבל איך מותקנים אצלך הוופרים?

מתחדשת*

פורסם

לצערי רוב האנשים לא שומעים מוזיקה בסגנון שלי,לכן המלצות היו גם בכיוון שונה קצת.

מה שהצלחתי להבין, לרוק ודברים מהירים עדיף DOME MID,למרות שגם כאן זא לא חד משמעי,כך זה בתחום אודיו

:crazyeyes

וופרים נתתי וזווית קטנה קלפח מעלה. עם בידוד בדלתות של STP מחיצה חיצונים וסגרתי את כל הפתחים טכניים עם גף של ירייה

כן, ללא ספק זה אימור שאני חושב לאיזה כיוון ללכת. אני מחכה לכמה דברים

א. תשובה של אומגה

ב. לנסות מידים שנותנים לי של פירלס

ג. לעשות עוד סשן עם ישראל אחרי מחבנים שלנו עם כמה מידים שנסיג ונעלה חווצ דעת

ד. אז אני יקבל החלטה סופים מה אני צריך ואיזה כיוון לבחור.

פורסם

אני שומע מוזיקה שהיא בסגנון שלך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אכן נתונים יבשים זה דראק!!! ))))

אני כאשר חיפסתי סאב, בדקתי את זה וראיתי עד כמה דברים משתנים כאשר מגעים ומבחן ברכת עם ציוד נתון ורכב נתון!

נצילות ו הספקים על הנייר לא מעניינים ) על פירלס שלי רשום 175 וואט )) את מי זה מעניין?

כך גם כל דבר ורכיב אחר באודיו.

מה שחבוב יהיה לנקות ראש מסטיגמוט לגבי החברות ולהקשיב לאוזניים שלי ))

פורסם

טוב. דינאודיאו תוקנו בהצלחה! לוופר הייה נתק ולא לקחו כסף על תיקון שלו. טוויטרים גם היו בעיות לא רציניות והכל חזר. עוד שבוע/ שבועים אני יתקין ונבדוק תוצעה. רמקולים כרגע אצל חבר במרכז.

פורסם

Oy vey....

כמה זמן לא כתבתי כאן :)

דינאודיו על מידבאסים.... אולי יהיהו סבבה, אם תפרק אותם עם מספיק הספק.

אני מקווה שהסאב עם תיבה פתוחה? למרות כל האי-דיוקים תיבה פתוחה מעלה חיוך גם במטאל :)

מידריינגים.... כאב ראש העיקרי.

1. תתרחק מדברים לא נצילים.

2. חפש משהו עם FS גבוהה יחסית.

3. תתרחק מDOME - הם לא מחזיקים עוצמה בצורה מכובדת.

4. נייר, עם כמה שיותר שטח - עושים את החיוך, בד"כ. אך לא רמקולים של HI-FI - הם צנועים מידי בשביל רוק...

RS100 של דייטון זה דבר משעמם ולא מפורט בעליל.

אישית הלכתי על הורנים, ואני מבסוט מהם, למרות הכל.

רציתי ללכת על FaitalPro, הם ממש טובים.

יש לי את 4" שלהם - נשמע גם HI-FI וגם ROCKISH.

לא גדולים במיוחד. וגם לא יקרים במיוחד.

כך זה נראה עד היום:

http://s3t.it/audio/horns-n-mids

[under construction]

פורסם

זה אחד הרכבים שמעניין לשמוע! שופרים מיד/טוויטר?

למה לפחש מיד עם FS גבוה? הרי אני יצתרך לחתוך אותו באוקטבה עוד יותר גבוה?

את דינאטדיו MW 160 בכלל מומלץ בכל מקום להכניס לתיבה של 9-12 ליטר. אני יחתוך אותו די גבוה (סביבות 90-100 ) בסלוף 6, סאב באתומה של 40 ליטר (פירלס XLS 12) הוא גם כך נופל ב 40 הרץ וגם אני לא אוהב מתחת ל 36 את הרעידות.

מיד זאת הבעייה הכי גדולה והתלבתות

(צרכים להבאי לי פירלס, מיד ביתי. נראה איך יהיה) כי עכשיו זה די סלט גדול לדעתי , יש כאלה שאוהבים :)

פורסם

אכן גבוהה, גם ככה אי אפשר לדרוש מ3-4" לנגן מתחת ל500-700HZ בעוצמה נכונה למטאל :)

וככל שהFS עולה - זה מעיד שממברנה של דרייבר יותר קלה - הדרייבר הופך להיות יותר נציל - פחות הספק נדרש בכדי להפעיל אותו, והוא גם נהיה יותר מפורט ו"מביא שימחה" לאוזניים :)

כשמהנדסים מנסים להוציא מדרייבר את התחום הרחב ביותר של שמע בfrequency response, הם מקבלים דרייבר בסגנון של RS100 של Dayton, שלא מצטיין בשום דבר חוץ מלהיות all-round ובאותו זמן לא להתאים לשום דבר מבחינת איכות :)

[under construction]

פורסם

טוב ללמוד משהו חדש.

או קי, זה ברור עכשיו למה סאב שלי לא ממש יורד מתחת ל 40 :) (נייר)

לגבי הספק, אין לי בעייה, 6 ערוצים אקטיבי עם לוונטין. סביבות 170 לערוץ.

אז אני מבין שעדיף לחפס דרייבר נייר או בסגנון .

אז מה האופציות שיש בפני? לא DOME?

• תוכן חדש...