Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב עכשיו את ההגדרות פאנצ'י לא פאנצ'י ,חצי מהאנשים פה זורקים את ההגדרות האלו מבלי להבין מה בכלל הן אומרות.

ממה שפותח השרשור אומר וממה שהפרויקט שדיוויד הראה,פשוט שני דברים שונים ומנוגדים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזבו זה הכל פסיכולוגי...

לדעתי זה מאד השפיע, ואני זה שנוסע ברכב על בסיס קבוע.

מור עשיתי את הבדיקה עם התדרים חמש פעמים, שמעו את הסאב גם ב 45 הרץ ומטה חזק מאד, רק אני לא שמעתי, אם היה מישהו אחר בוודאי שהיה שומע, בכל אופן היום הבדיקה הזאת כמעט ובלתי נסבלת מכמה שזה חזק.

עם כמה שאני אוהב את jl ספינת הדגל שלהם כמעט ועלתה לפורום המכירה, עכשיו אין סיכוי שזה יקרה.

תראו לי רמקול אחד עם תיבה שמצופה בשכבת פלציף של ס"מ. או שאם זה באמת לא משמעותי ויש לך תיבה אטומה אריק, אני מוכן לספק לך פלציף ודבק, בדוק בעצמך.

SCANSPEAK

פורסם

תשמע זה ויכוח עקר, אין שום הסבר הגיוני למה שאתה מתאר ובניסוי שדיוויד הביא התוצאות שונות, בקרוב אני בונה תיבה פתוחה לw6 שלי ובכיף נעשה על התיבה האטומה ניסויים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין בעיה, ומבחינתי אין כלל ויכוח, חוץ ממני ומאסיף שאכן אמר שיש הבדל, בשורה התחתונה מדובר באותו סאב, האופי שלו כמובן שנשאר זהה, רק שלי הוא מרגיש יותר מדוייק.

למה עושים איטום בדלתות, הורדת הרזוננס איננה המטרה היחידה, רמקול בתוך תיבה מפח לא ישמע טוב.

למה תיבות ביתיות עשיות מעץ?, למה יש חשיבות לסוג העץ, המהדרין בתחום האודיו הבייתי מעדיפים עץ מלא למשל....

אחחרי כל זה, לבוא ולומר שלציפוי פלציף דחוס, ועבה על תיבה אין השפעה?

שוב אינני מתווכח אם זה טוב או רע, יכול להיו. שאדם אחר היה מעדיף עם הפלציף, אני לא.

SCANSPEAK

פורסם

יפה, איטום עושים על פנים הדלת, הרמקול מנגן לתוך הדלת, וגם בגלל זה יש חשיבות למה שנמצא בתוך התיבה.

אותו דבר לגבי סוג העץ ממנו נבנית התיבה, מדובר על פנים התיבה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איטום כמו שצריך עושים גם בדופן הפנימית וגם על הדופן החיצונית, המהדרין עושים גם בדופן הפנימית בצד הפנימי שלה.

וההשפעה של האיטום משפיעה מאד, לטוב ולרע, זה משפיע, ככה גם הפלציף שהיה על התיבה שלי, היה לו את האפקט שלו.

זה שלא אהבתי את האפקט זה משהו אחר מלהגיד שלא היה אפקט כלל וכלל...

SCANSPEAK

פורסם

אתה לא יודע על מה אתה מדבר, ההשוואה שלך לרמקול שנמצא בתוך דלת היא פשוט לא נכונה, עושים אטימה על הדופן החצונית של הדלת כדי ליצור תיבה לרמקול וכדי למנוע רזוננס של הדלת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה עושים איטום בדלתות, הורדת הרזוננס איננה המטרה היחידה, רמקול בתוך תיבה מפח לא ישמע טוב.

.

נראה לי שפיספת את זה, ככה שזה לא אני שלא יודע על אני מדבר, אלא אתה שאולי קצת נעול, ואפילו לא קורא את מה שרשמתי...

SCANSPEAK

פורסם

אתה מייאש אותי, תבין ההשוואה שלך בין סאב עם תיבה שעליה פלציב לבין רמקול שיושב בתוך דלת שעשו לה איטום פנימי וחיצוני פשוט אינה נכונה.

זה הכול, לא אמרתי שאתה לא יודע למה משמש האיטום של הצד החיצוני של הדלת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם אתם מרגישים שאתם צודקים.. אני לא יתווכח איתכם.

דיוויד אף אחד לא אמר שאתה טועה.. אני דיברתי על הבדלים תהומיים שבני ציין אל מול המדידות שפרסמת שהיו אולי מורגשות אולי לא אבל לא בקנה מידה שאפילו מזכיר את מה שבני ציין.

תשים לב, בכוונה ציינתי, בני אמר שממצב שהממברנה שזה ולא שמעו כלום פתאום שומעים וחזק.

הבדל של 200%.

זה פשוט מה שמוזר, (מעבר לעניין הדיוק/פאנצ׳יות שנעזוב אותו בצד).

פורסם

אתה מסכים איתי שמלא שומעים כלום לשומעים משהו זה 100%?

אז אמרת ששומעים ובעוצמה אז אני לא חושב ש200% זה מוגזם לתאר או שאתה קצת הגזמת בתיאור, אני אזכיר לך ״מתחת ל45 לא שמיע, ממברנה זזה ולא שומעים כלום, אחרי הקילוף מלחמה! שומעים חזק מ-א-ד וגם ב25hz", גם 200 אחוז לא מפריז כלכך אחרי התיאור שלך.

חבל שלא שמעתי את זה לפני, לא הדגמת לנו (על העניין של 45hz ומטה) ככה שאני לא יכול לדעת על ההבדל שאתה מספר עליו.

פורסם

לצורך העניין אם מור שמע את הסאב לפני את השינוי,וגם שמע אותו אחרי השינוי ואמר שיש הבדל,איך בדיוק הוא יכול לתת חו"ד רציני?

יתכן שהיו עוד אלמנטים שהשפיעו על השינוי הזה,כגון בריחת לחץ,זה שבדקת זה לא אומר שלא היה,ואני מאמין שאם כן היה שינוי זה עקב בריחת לחץ.

יתכן שהיה חיבור רופף בטרמינל בסאב(כן זה יכול להשפיע)

יכולות להיות מליון סיבות,רק הסיבה שאתה ציינת אינה מספקת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק אתה לא יכול לכפות את הדעה שלך על מישהו אחר. אולי בשבילך הסיבה לא מספקת כי אינך מאמין שהפלציף עשה את ההבדל. אבל בשבילו זה כן. נקודה. אין טעם להתווכח איתו על זה. אתה לא יכול לקבוע מה הוא שמע ומה לא.

• תוכן חדש...