Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

יש לי 10W7, שהחליף 10W3 שמאד אהבתי, הסאב כרגע נמצא בתיבה אטומה בגודל 36 ליטרים (המלצת יצרן), ומוזן ע"י JL AUDIO 500.1 .

אחרי תקופת הסתגלות לסאב החדש, שהוא בהמה לא קטנה בכלל, אני רוצה להוציא ממנו יותר, ושאני אומר יותר אני מחפש את הפאנצ' המדוייק, היום הוא מרגיש טיפה מרוח/"שמן" /עבה/ משתלט...., ופחות את הכוח, שזה סעיף שלא חסר לו.

את הסאב הקודם עדיין לא מכרתי, ואינני מתכוון למכור, אפילו חזרתי אליו לאיזה יומיים בשביל ניסיון אבל אחרי שהתרגלתי לשבע הוא חלש לי מידיי, פאנצי מאד, אבל לא מתקרב לשבע בעוצמה.

עכשיו לא התחברתי לתיבות פתוחות יותר מידי, ואני באמת שלא רוצה לדעת מה השבע יעשה בתיבה פתוחה, ככה שאני מבקש המלצה לתיבה חדשה (אם מישהו בקהל יודע לחשב נפח תיבה מומלצים, בשביל הדרישות שלי זה יהיה אחלה)

על מה ללכת, תיבה גדולה יותר? קטנה יותר?

תודה!

SCANSPEAK

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה היה נשמע לי בהתחלה IDMAX גם בתיבה אטומה,שולט מדי/מרוח,אחרי שדי השתגעתי איתו והורדת גיינים (על גיין סגור)

ההצלחה היחידה שהשגתי תוצאה היא לשחק עם האקולייזר בתחום שלו.

לי זה עזר.

Scan Speak

פורסם

הקטע שמה מטריד אותי בנוסף, זו העובדה שהוא לא שמיע מתחת ל 45 HZ ושאני דיי בטוח שבגללה התוצאה הפחות אהובה.

(בדקתי עם תוכנת תדרים, סינוס 45 הרץ ומטה, לא שמיע, הממברנה זזה).

SCANSPEAK

פורסם

אני מקווה שלא הדלקת סאבסוניק ב 45 הרץ

די מוזר, זה סאב 10 " אבל מתחת ל45 הוא צריך לנגן

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לפי מידול זו התוצאה שתקבלת מתיבה אטומה. אתה יכול להוריד או להעלות את ה Q של התיבה אם אתה מוריד או מעלה בהתאמה את נפח התיבה, דבר האמור לשנות את אופי הבאס ואולי יותר להתאים לטעמך. כדי לקבל תגובה יותר נמוכה צריך תיבה פתוחה כמו זו שדייויד המליץ לך.

פורסם

ככל שתקטין את התיבה הרול אוף נהיה יותר חד והנקודת חיתוך עולה.

תעבור לפורטד ואתה משנה את הסלופ של הרול אוף, זה יהיה פחות חד, משמע ינגן לתדר יותר נמוך.

יש סטיגמה מסביב לתיבות פורטד שהן שייכות רק לתחום הSPL. זה לא נכון. אפשר להגיע לתוצאות מאוד טובות עם תיבה פורטד.

אפשר להגיע לתוצאות מאוד טובות גם עם באנדפאס מסדר רביעי.

פורסם
יש סטיגמה מסביב לתיבות פורטד שהן שייכות רק לתחום הSPL. זה לא נכון. אפשר להגיע לתוצאות מאוד טובות עם תיבה פורטד.

+1.

אני לא מבין איך אתה אומר שאתה לא רוצה תיבה פתוחה בגלל שאתה מפחד מעוצמה- אפשר להנחית, תשמע אצל מור, W6, מוגבר עם בהמה של 1000 רמס, תיבה פתוחה, ועדיין מדהים, נכון מדובר בW7, אבל בכל זאת אין לך את אותה הגברה כמו אצל מור, חוץ מזה, לפסול מיד זה שטוטי, תנסה עם תיבה נסיונית.

JL Audio

פורסם

לא פסלתי כלום, ואתה משווה w6 לשבע כאשר ידוע שהשבע הוא יותר סאב spl השש עם כמה שהוא חזק, קטן ליידו, אפילו בתיבה פתוחה עם מונו של 1000 רמס.

הסאב כרגע בתיבה אטומה, מרוסן חזק מאד מבחינת גיין, על פאזה הפוכה ממה שצריכה להיות (ריסון...) ומשחק עם ta , כל זה בשביל לרסן אותו, בלי הריסונים הוא לא מתבייש ליד זוג 12, לא מבחינת עוצמה ולא מבחינת תחושה, הבעיה היא שמתרגלים לזה....

ככה שאני פחות מתלהב מתיבה פתוחה, אתמול כמעט וניסיתי את התיבה של מור, אבל זה נראה לי חסר טעם באותו הרגע, גם למור זה היה נראה חסר טעם.

SCANSPEAK

פורסם

עוד משהו קטן ששכחתי לציין, התיבה מצופת בחומר בידוד, פלציף ...

יכול להיות שזו הסיבה? לחוסר היענות בטווח התחתון?

SCANSPEAK

פורסם

בני אני שמעתי את הסאב אצלך באוטו, בניגוד למה שאתה חושב לי הוא היה נשמע די מדוייק, התופעה שהוא לא מנגן לך נמוכים זו כנראה השפעה של תיבה שבזה כבר אין לי מושג ויש פה מומחים שיעזרו לך. לדעתי האופי של הW7 אלים יותר ממה שאתה רגיל אליו וגם אם תצליח לרסן אותו קצת יותר לא תצליח להפוך את "האריה לחתול" וזה משאיר שתי אופציות, או שתתרגל לסאב ש"נותן בראש" או שתחזור לסאב של ילדות :lol: .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

שמע ,כמו שאתה כבר יודע W7 זה לא ממש סאב SQ

לקחת סאב כזה ולרסן אותו בכול דרך אפשרית עומד בניגוד לאופי האלמנט והתפקוד הטבעי שלו

אני לא חושב שהכוונה הראשונית שלך הייתה W7 אלא W3 יותר חזק ,והמסקנה המתבקשת היא דיי ברורה.

• תוכן חדש...