Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא איום, כן איום התכוונתי שזה סתם שטויות.

אני לא ראיתי את הסרטון, אבל אם יש עדות מצולמת וסכנה לחיי אדם אני חושבת שזה לא שטויות.

סולל הדרך יש לך אפשרות להעביר את הסרטון לטובת אלו שלא הספיקו לראות אותו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא צפיתי בסרטון אבל מה שמתפתח כאן מכוער מאוד.

סולל הדרך לדעתי אתה מגזים לא קרה כלום וטוב שאף אחד לא נפגע במקרה הזה למרות שלא צפיתי בו, אני בטוח שפותח האשכול למד את הלקח שלו ולדעתי התלונה שלך לא תחזיק מים, כל עוד אתה לא ראית את פותח האשכול במו עיינך במציאות/בסרטון ו/או את סוג הרכב/מספר הרכב וכד, פותח האשכול יכול לטעון שהוא העלה סרטון מהרשת וזה בכלל לא הוא שנהג, הרי אין לך הוכחות.

והוא יכול לטעון שהוא העלה את הסרטון, והעלאה אשכול לציבור רק כדי להמחיש לנו מקרה כלשהו כדי לשאול מי אשם אך הוא אינו מעורב, אני בטוח שהמשטרה בכלל לא תתעניין בזה הרי לא קרה כלום וטוב שכך אבל אשמח לדעת בסופו של דבר שטעיתי.

אם ההולך רגל היה מגיש תלונה ורושם את מספר הרכב אז הוא היה יכול גם לזהות את הרכב וגם את הנהג מה שאתה ממש לא יכול לעשות, אבל בהצלחה.

פורסם
כמו שפותח השרשור השאיר את הולך הרגל מופתע.

הבה נפתיע גם אנחנו את פותח השרשור.

איך אמר המת לעיוור... "נחיה ונראה"

רק בשמחות.

נו באמת. :roll:

פורסם

אני קראתי שיש גיבוי לסולל הדרך

מחכה עדיין לצפות בסרטון

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא יודע אם לצחוק או לבכות ממה שהולך כאן :-P

סולל דרך, כשאתה אומר "הבה נפתיע גם אנחנו את פותח השרשור." האם ישנה התאגדות כלשהיא שקושרת להפיל אותי? מי זה אנחנו בדיוק?

מבטיח לעדכן על כל התפתחות בחקירה.

להגיש תלונה במשטרה זה לא איום.

ל'

נכון, אבל להגיד "בתור אבא, אם היית מסכן את הילדים שלי כמו שעשית הייתי..." זה כבר איום מפורש.

חייב להגיד שתמיד הערכתי את הפורום הזה כמקום שהטפשות לא נכנסת אליו, אבל כנראה שצריך לעשות הערכה מחדש לגבי הגישה של כמה משתמשים אליו, יום טוב. :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

"סולל דרך" מה שאתה עושה מגעיל אותי ברמות ואני מקווה מאוד שתקבל קנס משובך או איזה שלילה על שטות. אפילו אם זה רק איומים. מה זה פה צבא? לא מאמין שאני רואה את ההודעות האלה שלך בפורום הזה, אבל לפעמים מפתיע לאיפה שהרמה מתדרדרת פה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אז היום אני נוסע לתומי ברחוב, מקדימה, שלא במעבר חציה מחליט איזה בבון לחצות את הכביש עם הבן שלו, אני ששמתי לב אליהם וראיתי שהם רחוקים המשכתי בנסיעה וכשהוא עשה מה שהוא עשה פשוט הייתי בשוק, לא הייתי קרוב לבבון ולא לבן שלו, ועוד הוא זה שביצע עבירה כשלא חצה במעבר חציה.

באותו רגע חשבתי אם לעצור או לא אבל הבנתי שפשוט כדאי להתעלם מזה, כולה בובה שעפה לי על השמשה, ביג דיל, לא משהו ששווה לאשפז מישהו\לאבד את החיים בגללו.

תגובות? :shock:

עריכה: הסרטון ערוך אך לא, לא צפרתי, כמו כן לא נסעתי מהר, אולי לא זחלתי אבל ממש לא הגעתי במהירות.

האב החליט לעצור באמצע הכביש כדי לזרוק את הבובה בזמן שיכל להתקדם עוד, כמו כן עוד משהו שתורם לזה שנראה שהוא קרוב זה אפקט "עין הדג" של המצלמות האלה שמעוותות את התמונה כדי לקבל מקסימום כיסוי של שטח. הייתי משמעותית רחוק מהם.

במקומך, הייתי מתחיל לעבוד על אליבי שפרצו לך לחשבון כאן בפורום והעלו בשמך סרטונים - שיהיה לך מה לספר לחוקרים במשטרה. נו, באמת.

רק בשמחות.

תשמע, אני לא רואה לפתוח נגדך חזית, אבל נראה שהוצאת קצת דברים מפרופורציות, במדינה בה אנסים לא יושבים בכלא (ואני לא מדבר על משפטי ראווה דוגמת הנשיא קצב) אף אחד לא ממהר לחקור רק על סמך סרטונים בייחוד לאור העובדה שאין בהם משהו מיוחד (כמו הסרטון של אלה שנסעו בכביש החוף הרבה מעבר למהירות המותרת) ובייחוד שיהיה קשה להוכיח מי צילם את הסרטון. (למרות ה"הודאה" לעיל)

הייתי ממליץ לך לרכז את המאמץ על בריונים אמיתיים בכביש לדוגמא נהג המונית בשרשור המקביל. אגב, מה עשית במקרה שלו? אה רגע, אתה לא יכול לספר לנו, "משפט שקשור למוות ולעיוורון" :roll:

פותח השרשור לא השאיר את הולך הרגל מופתע, הולך הרגל הוא אדם בוגר שהחליט לרדת לכביש עם ילדו הקטן, במקום בלי מעבר חצייה ולהתעצבן על זה שלפני שהוא ירד לכביש הוא לא הסתכל ימינה או שמאלה. כל הורה חושב שאם הוא עם ילד קטן מותר לו הכל. (כמו שבדואר אמהות עם עגלות מרשות לעצמן לעקוף את התור - גברת אני לא אמרתי לך להביא ילד לעולם! ובמילא את לא ממהרת לעבודה אז תיקחי מספר!!)

אגב, מה דעתך על הסרטון הבא (החל מדקה 2:18 ) :

אין לך מה לדאוג, או לשמור אותו כגיבוי קטן (סמיליי?!) אני לא אמחק אותו, ובשביל הפרוטוקול מי שצילם אותו זה "חבר" שלי. שם פרטי די.וי משפחה: אר. מוזמן לשלוח את החוקרים לסין.

ועכשיו ברצינות, ומראש אני מצטער על הסרקזם שמלווה את התגובה, אבל כל יום בכביש יש אין ספור מצבים בהם אתה מופתע ומתמודד עם מצבים שלא חזית אותם, גם אם הוא נסע מהר (לא שאני חושב) אבל גם אם, הוא הגיב יפה והוריד מהירות ולא היה אפילו קרוב לתאונה, מפגש, ליטוף (למעט הבובה שבשמשה הקדמית)

בכל מקרה,

חג שמח!!

פורסם
אתה פחדן מוג לב.

אבל זה היה צפוי שתוריד את הסרטון ולכן שמרתי מבעוד מועד גיבוי קטן. (סמיילי?)

שמח שאתה מסטלבט על פקד ישראלי, זה יקח זמן, כי למשטרה יש עוד דברים לעשות, גם תהליך האיתור שלך יקח כמה ימים, חוץ מזה שחג עכשיו, אבל זימון לחקירה תקבל... אז תשמור את פרצוף הסמיילי הזחוח שלך לחקירה.

אם יש משהו שנוהג באלימות ובזילות זה אתה.

למזלך הבבון ירד יד-ביד עם הילד שלו לכביש, באופן גלוי, תאר לעצמך את הילד של הבבון מתפרץ לכביש, מבין המכוניות החונות.

תשמע, אתה נראה לי קצת (הרבה) מגזים בתגובה שלך לבחור.

האבא לא חצה במעבר חציה וזה שהמהירות נראת בעין כ'מהר' לא קביל בתור ראיה לעבירת תנועה, בנוסף אני לא אומר שפות"ש הוא צדיק, ברור שיכל להאט ולוודא מעבר מלא של הולכי הרגל אבל בהכרח אחריותו של האבא לדעת איפה לחצות ומתי, בקיצור אין פה עילה לשום עבירה ולדעתי אתה ממש מגזים בהתנהגות ובתגובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, מה דעתך על הסרטון הבא (החל מדקה 2:18 ) :

אני אראה את הסרטון הזה לחבר שלי שוטר, יעצור אותך על פשעים מוזיקליים!

:-P

פורסם

ראיתי את הסירטון,

ואני יילך פה נטו על פי חוק,

מהירות הנסיעה המותרת באזור עירוני היא 50 קמ"ש

לפי הסירטון ודעתי בעקבות כך: לא נעשתה כאן עבירה על החוק מצד הנהג..,למרות שניתן רק לשער ולא ניתן להוכיח,

מאידך האב חצה עם בנו במקום לא חוקי ולא במקום המיועד להולכי הרגל (מעבר החצייה) הנמצא קרוב (זה היה ניתן לראות)

אז מבחינה חוקית אין פה שום עילה לתלונה.

אני מאמין שהסירטון הורד כי הנהג הבין שהיה יכול לנסוע במהירות מופחתת,

כל אחד פה יעיד שכאשר אתה נוסע בנתיב חד סיטרי עם מכוניות חונות בצדדים והרחוב די צפוף לא כל כך קל לתמרן ב 40 קמ"ש כמו שהיית מתמרן ב 20 קמ"ש, לפי הסירטון וכפי שנטען "מה היה קורה אם הילד היה נופל חלילה" אז הנהג היה מספיק לבלום ולהגיב,למרות שאין לקחת סיכונים והיה עליו להאט ולא להגיד לעצמו "אני יספיק עד שהם יעברו"

סולל הדרך, אתה מזכיר לי זן מאד "אהוב" במדינתנו אני מהמר שאתה או שוטר בדימוס או מתנדב

שאין בזה שום דבר רע עד שאתה שם את עצמך מעל לחוק ועובר לאיומים וביריונות

מי שכותב שלא יתעסקו בזה אז הוא טועה למי שיש את הרצון והכוח יכול למרר לאדם את החיים

בכל מקרה אני בז לך ולאנשים מסוגך..אין לך פה קייס ומה שנכתב על-ידיך על דפי הפורום פשוט מגוכח.

מבחינת הנהג, לא הייתי מגדיר אותו כסכנה לציבור אך כשנוסעים בשטח עירוני יש דברים שצריך לקחת בחשבון

עקב זה שהסרטון הוסר מראה שכנראה נעשתה הפקת לקחים.

פורסם
הכל בסדר אני כאן, לא ברחתי לשום מקום :wink:

החלטתי להוריד את הסרטון מכמה סיבות, הראשונה היא שמקדם העיוות במצלמות האלה הוא אדיר, מכיוון שהייתי בסיטואציה והיה לי ברור שנסעתי לאט לא טרחתי להרהר בזה בסרטון, אבל בצילום הכל נראה קרוב יותר\צמוד יותר\מהר יותר.

הסיבה השניה שבחרתי להוריד את הסרטון היא שאמנם לדעתי לא הייתי לא בסדר, אבל כן יכולתי לנסות להיות יותר צדיק מהאפיפיור - ז"א אפילו שהבבון ירד עם הילד שלו מאחורי מכונית, לא במעבר חציה, יכולתי להאט ולעצור עד שיעבור לגמרי, במקום להמשיך לגלוש ולחלוף על פניו כשאני יודע שאני עובר שם והכל בסדר.

חוץ מזה פנה אליי רב פקד ישראל ישראלי, אותו שלח אליי סולל דרך, אז מתוך יראת כבוד החלטתי להעביר את הטופיק הזה לארכיון.

:-)

עריכה: הסרטון עם המים אדיר, כן מאוד קשה לשמור על קור רוח בנהיגה בארץ, אני התחלתי לשמוע נגינת פסנתר בנהיגה, מאוד מרגיע.

מהתגובה הזאת רואים בבירור שלא הופקו שום לקחים, תגובה של ילד טיפש. מה גם אם המצלמה כזאת גרועה ומעוותת את המציאות, למה בכלל העלית אותו?

פורסם

רק בשמחות.

משעמם שם איפה שאתה נמצא, אה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...