Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אעדכן שהייתי אצל פסיכיאטר, בהמלצת רופאת המשפחה. LONG STORY SHORT - יש לי OCD ברמה מנטלית בעיקר. אני נוטל תרופות נגד זה וזה אמור לעזור. הבעיה היא כתוצאה מפעילות ביולוגית לא תקינה של הורמון מסוים במוח.

בקיצור סוף סוף אבחנו מה הבעיה אצלי ועוד כמה זמן אני אמור להרגיש את השינוי ולחיות את החיים כמו בן אדם נורמלי.

אציין לזכותי שאף אחד מכל האנשים שסובבים אותי בדרך קבע/לסירוגין, אף פעם לא ידע שיש לי את זה, רק לאחר שסיפרתי. איכשהו הצלחתי להתמודד עם זה מבלי להוציא את זה החוצה. אבל סוף סוף תגיע הישועה!

ערב טוב שיהיה.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא למועדון שכולו הפרעות, מתי עושים מפגש? (:

אז עכשיו תבין למה אתה חייב שהמאוורר יהיה על עוצמה 2, למה הווליום בטלויזיה חייב להיות מספר עגול, למה המצעים חייבים להיות רק בצבע כחול וזה עוד בקטנה...או שזה בכלל רק אני? :/

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ברוך הבא למועדון הOCD.

כיף אצלנו! :lol:

בא לך להסביר במה זה מתבטא אצלך חוץ מאיך שאתה מרגיש?

יש לך פעולות מוזרות שאתה עושה או משהו בסגנון?

אצלי זה בעיקר קשור לסדר של החדר שלי, מחברות, התיקיות של המחשב ופחד לא ממש תקין מחיידקים (נמנע ככל האפשר מללחוץ לאנשים יד, ולרוב הולך לשטוף אותה בהקדם האפשרי).

פורסם
ועוד כמה זמן אני אמור להרגיש את השינוי ולחיות את החיים כמו בן אדם נורמלי.

הייתי שם-לא להיט.איתנו יותר נחמד.

שמח לשמוע שיש התקדמות.

Gn'f'R

פורסם

אין לי איזשהם טקסים מיוחדים שאני צריך לעשות. זה יותר בקטע מנטלי, לפעמים מתבטא בתנועות גוף, אבל פחות טקסים פיזיים, יותר מנטליים. לא מפריע לי הקטע של ניקיון, מספרים עגולים או דברים בסגנון.

מחכה בקוצר רוח שיעבור כבר. נמאס לי מהמועקה המנטלית והרגשית הזאת.

פורסם
ברוך הבא למועדון שכולו הפרעות, מתי עושים מפגש? (:

אז עכשיו תבין למה אתה חייב שהמאוורר יהיה על עוצמה 2, למה הווליום בטלויזיה חייב להיות מספר עגול, למה המצעים חייבים להיות רק בצבע כחול וזה עוד בקטנה...או שזה בכלל רק אני? :/

ווליום אי-זוגי! רק אי זוגי!!!! רצוי שיסתיים ב3 או 7. 1,5 ו-9 זו עדיפות שנייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הפסדת נסיעה בפאר המוטוריקה העולמית, פנינה אקזוטית שאין שנייה לה, מכונה מושחזת ואימתנית - אני כמובן מדבר על מאזדה 3 אקטיב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתכלס, הפסד שלך. יותר לא תדע איזו אורגזמה אפשר לקבל מלראות עטים מסודרים לפי חוד, צבע וכמות הדיו שנותרה בהם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא לוקח תרופות.

למדתי להתמודד עם זה.

כל עוד זה לא מפריע לתפקוד היומיומי, אין בעיה.

אצלי זה גם קשור לבעיות אובייקטיביות. כשהמצב הכלכלי שלי השתפר, כמות החרדה שלי ירדה פלאים.

פורסם

נשמע כיף במועדון הזה. יש מקום בו ניתן לרכוש קיט הפרעות למתחילים? :-)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...