Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות משפחתית - מיני משפחתי עם עדיפות לרכבים עם מעט כוח זמין, הרכבים שחשבתי אליהם הם:

פורד פוקוס 1.6 משנת 2001-2005 (זה פחות או יותר מה שנכנס בתקציב)

מקריא מרובה בפורום הבנתי שהיא קצת עצלה חוץ מזה לא מצאתי משהו רציני שנאמר לרעה.

מצד שני הגיעה אלי שמועה שיש לה גיר אוטומטי בעיתי שמסיים את חייו בערך ב120K, מישהו אולי יכול להצדיק את זה ?

נוסף לכך מסתכל לכיוון של ניסן אלמרה פרפקט 01-04 שעליה שמעתי גם דברים טובים מכל מיני מקורות...

אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

פוקוסים של שנים כאלה הם לא כל כך טובים . אני הייתי מציה לך לקנות מאזדה 323 לאנטיס 2004 ככה זה אחלה רכב מעוד עמין כמעט ולא רועה מוסכניקים,וגם במחיר שאתה מחפש ...

<Ford Focus MK2 1600 Trend-X>

פורסם

אני מחזיק פוקוס אחת שכזאת (2004) ובעקבות שביעות הרצון הרבה אפילו רכשתי לה חברה חדשה וצעירה יותר ( 2008 ).

המבוגרת יותר נושאת עליה כ-130000 ק"מ בערך ומלבד טיפולים שוטפים, והיא מטופלת שוטף, היא חפה מבעיות לחלוטין (חמסה חמסה חמסה). בהשוואה לאחותה הצעירה יותר היא מרגישה קלה יותר ונמרצת יותר וכן מגיבה יותר טוב לנהג. הצעירה יותר בעלת נוחות עדיפה משמעותית ובידוד רעשים טוב יותר אולם מרגישה עצלה יותר.

במידה ואתה מוצא אחת מטופלת אני חושב שזה הרכב עם התמורה הגדולה והטובה ביותר. תחזוקה סבירה, תא מטען גדול ומספק, ומרחב אחורי, שלפחות אצלי, מחזיק 3 כיסאות בטיחות זה לצד זה בלי שום בעיה.

דרך אגב, ניתן לחפש במגרשי הליסינג אפילו דגמים חדשים יותר ממה שאתה מחפש. אני קניתי לפני חודשיים את הצעירה דרך AVIS עם 80000 ק"מ במחיר לא רחוק ממה שאתה מחפש.....

פורסם

עד לפני ימים ספורים החזקתי פוקוס 1600 שנת 2001. מסרתי אותה עם 195,000 ק"מ, ואני מוכרח להגיד שהרכב הפתיע אותי מאוד מבחינת האחזקה והאמינות שלו. פרט לקריסה של מערכת הקירור, כמעט ולא היו תקלות כלל במשך 10 שנים והרכב הוכיח את עצמו מאוד. הגיר עשה את אותם קילומטרים ללא שום בעיות.

הרכב נוח ונעים לנהיגה אבל איטי וחסר כח. השאלה היא מה חשוב לך יותר?

מבחינת נהיגה, הפוקוס עדיפה בכמה רמות על פני 323 או לאנטיס.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אופציה אחרת שאפשר גם לחשוב עליה היא ליסינג פרטי ,מדובר במודל ליסינג פרטי חדשני שמוצע בחברות הליסינג השונות במסגרתו אתה מקבל רכב חדש 2013 מהניילונים למשך שנתיים וחצי, ומשלם במשך 30 חודשים את שווה הערך של ירידת הערך של הרכב ובתום התקופה מחזיר את הרכב לחברת הליסינג ללא התחייבות לעסקת המשך מצדך או התעסקות עם מכירת הרכב.

לדוגמה – מאזדה 2 מודל 2013: מקדמה של 15,000 ש"ח ו- 30 תשלומים של 664 ש"ח.(העסקה כמובן מוצעת על מגוון רכבים).

בהצלחה

• תוכן חדש...