Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך את הדעות שלכם לגבי הסאב והמגבר שחשבתי לקנות.

אני חייל ובא לי שאני חוזר הביתה לשמוע טוב וחזק באוטו (יונאי i30) :)

התקציב הוא עד 200.

אז ככה חשבתי על המגבר: (חדש מצאתי ב930)

Jbl gto1004 שאחרי חיפושים רבים ותגובות הבנתי שיש עליו הרבה שבחים.

והסאב (אני אקנה 2 חדשים ב900)

Kicker cvr12 שזה לשם ״כוח בלי מוח״, אבל גם עליו שמעתי שהוא איכותי אף על פי היכולת החזקה שלו.

מה אתם אומרים.. על תיבה אני עדיין לא סגור איזה ואיפה לקנות. אם כי קיבלתי הצעה לנפח תיבה מומלץ: החל ב 28.3li עד 63.7li ,

בהתאם לתפוקה הרצוייה.

תודה :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לא הייתי סומך על זה, אין טעם לקנות 2 סאבים כשיש לך קומפוננט יחסית "חלש" מקדימה, או שלא תנצל את הסאבים או שלא תשמע את הקומפוננט

פורסם

נחזור רגע לשאלה. אני לא קונה הכל ביחד אני קונה שלב שלב, אז כדי להסגר על הסאב והמגבר מה דעתך עליהם. האם ביחד הם מנצלים אחד את השני. האם עם המגבר אפשר לנצל את 2 הסאבים?

חשבתי להתקין קומפוננט Morel Dotech MKII 6 או שגם הוא לא יספיק בגלל היותו ״חלש״ מול הסאבוופרים?

נ.ב אני לא הכי מבין בנושא, ואני מצטער על הבורות שלי, אבל לא ידעתי שצריך מגבר בשביל הקומפוננט

פורסם

לא הייתי קונה 1004 בשביל להניע 2 CRV (עזוב שזה לא מספיק כוח, המגבר לא מתאים) ,הוא לא בנוי לזה לא מבחינת עוצמה ולא מבחינת התנגדות, בשביל זוג סאבים רצוי מונו בלוק, ומגבר שני ערוצים חביב בשביל הסט הקדמי.

רצוי לשמוע את הציוד לפני קנייה, תנסה להגיע לאחד המפגשים בשביל להתרשם.

SCANSPEAK

פורסם

שני קיקר cvr חייבים מגבר מונו כדי להיות "מנוצלים", הם בד"כ עובדים ב2 או 8 אוהם ככה ששני סאבים יעבדו ב4 אוהם אתה תוכל לגשר עליהם רק שני ערוצים והם בקושי יזוזו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מה התקציב?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני בודק אפשרויןת ומחליט מהם. אין לי תקציב ידוע זה חלום לי כבר הרבה זמן. אז אני חוכן להשקיע ולחסוך. אני מאמין ב100-1500 אפשר להביא משהו מספיק טוב לא ככה?

פורסם

אם תתקין שני cvr תהיה חייב להגביר את הסט הקדמי. קנה מונו ומגבר 4 או 2 ערוצים יד 2 ותקבל את התוצאה שתרצה. ד"א לשני המגברים התקציב לא גבוה אבל להגברה פשוטה שתעשה את העבודה אני מאמין שתוכל להגיע ב1500

פורסם

עם שימוש ביד 2 הייתי מוותר על JBL ומוצא משהוא טוב יותר בסכום הסה, כמו SUNDOWN 100.4

לגבי סאב אותו דבר, במקום 2 קיקרים , סאב אחר יותר נורמלי וגם מיד שנייה שיש היום מבחר כל כך גדול!

לדעתי זה הזמן להשתמש ביד שנייה, כאשר שוק ביד שנייה מפוצץ וניתן לבנות אחלה מערכת.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...