Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שבנאדם שמחפש כוח של שניcvr יסתפק בסאב אחד "נורמאלי" .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אוקי, נשנה את השאלה שיענו לי פה למה שבאמת רציתי, קניתי 2 סאבים של cvr12 עכשיו אני צריך עזרה בלהרכיב עליהם את שאר המערכת. כלומר מגבר שינצל אותם, קומפוננט שלא יבלע ברקע ומגבר שיגביר את הסט מקדימה.

פורסם

זה נראה יותר כקנייה בלי לדעת מה יקבל. כמה אנשים וגם אני עשו תעויות כאלה?!

טוב, סאבים כאלה לא הייתי חושב אפילו לחבר למגבר 4 ערוצים!!!! לא תקבל מהם כלום. הם צרכים מונו טוב.

בנוסף תצתרך מגבר, שיגביר את הקומפוננט ופה אולי אפשר להסתפק במגבר 2 ערוצים, הם יותר זולים ממגברים מקבלים 4 ערוצים ויש גם כמה מגברים למכירה כאלה. שלי לדוגמה שעולה בחול 670 דולר אני מוכן למכור ב 1000 ש"ח יד שנייה. זה סתם דוגמה, ל 2 ערוצים שוק ממש חלש.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני מוכר קופמוננט של רוקפורד סדרת פאוור rockford t1652-s אני מבטיח לך שהם לא יעלמו עם שום סאבים הם מאוד מאוד מאוד אגרסיביים אתה מוזמן לבוא לשמוע...

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

נכון אבל אני לא מצאתי מגבר שהוא 400rms. שההספק של המגבר הוא קצת מעל הסאב בעזרת כיוון נכון לא יקרה כלום לסאב ואני אוכל לנצל אותו ובאשר לשני פשוט לא אממש את כולו

פורסם

לא הכל זה נתונים יבשים בחיים. ניסיתי על מונו שלי שהוא נותן 500 וואט ב 4 אוהם כמה סאבים hx300d i dc level 2 לדוגמה. שניהם 600 וואט, הרץ רשום כנציל יותר. בפועל די סי עלה הרבה יותר יפה ויותר חזק. אתה יכול לתת גם פחות ממה שרשום כנתון של סאב וגם הרבה יותר. אני מגביר טוויטרים עם 190 וואט לערוץ והכל בסדר. תיבה נכונה ותקתית חשובה לא פחות.

פורסם

אפשר להאכיל סאב כזה גם ביותר, 500 RMS לשני סאבים זה הגבול התחתןן, אם כבר הייתי מחפש משהו חזק יותר.

SCANSPEAK

פורסם

מה ההתנגדות של הסאבים שקנית?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני תמיד חשבתי שעדיף לתת לסאב אחד 400 רמס מאשר לשניים 500... תקנו אותי אם אני טועה...

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

לא אמרתי שלא, אבל לבחור יש כבר שני סאבים.

עדיף לתת לשניהם 1K? כן, אפשר לתת פחות? כן כן, כאשר נותנים פחות, צריך להתאים אותם לתיבה קטנה יותר לניצול טוב יותר

פורסם

זה לא נטו שיקול של כוח, יש עוד נתונים שמשפעים מאד, נצילות, מהלך XMAX , שטח פנים...

מנסיון אישי- חיבור שני סאבים פשוטים על אותו מונו הניב תוצאה חזקה הרבה יותר מסאב אחד פשוט, וחלשה בהרבה מסאב בודד מליגה אחרת.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...