Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להחליף רכב למיצובישי לנסר משנת 2000 ומעלה.

הבעייה שיש הרבה דגמים ואני מנסה להבין ולעשות סדר בין הדגמים והשנתונים.

האם יש דגמים ושנתונים מוצלחים?

אם כן איזה הם?

והאם יש דגמים ושנתונים לא מוצלחים?

אם כן איזה הם?

פורסם

פירוט דגמים:

לנסר 2000/1 -דגם שהגיע מתאילנד אבל נחשב אמין, מעט צפוף וחלש.

2002/3- שווקה הכריזמה בגירסת אייר, דגם אירפאי מרווח ומאובזר אבל מיושן (זהה לדגמי 98 למעט שינויי קוסמטיקה קלים).

דגמי 2004 עד 2009 - נקרא לנסר קלאסיק. דגם מוצלח מאוד בעיקר בנושא האמינות וזמינות החלקים, מרווח ונוח יחסית, מעט חלש 98 כ״ס משודך לגיר טיפטרוניק מוצלח.רכבים רבים הגיעו עם שש כריות אויר.

אינני יודע מה התקציב שלך, אבל במחירי השוק של היום ניתן להשיג בקלות רכב כזה משנתון 2004/5 בכ-25000 שקל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

האם ידוע לך מה ההבדלים בין הדגמים של 2004 עד 2009 ?

האם יש יתרון לשנתון מסוים בטווח הדגמים שבין 2004 עד 2009 ?

פורסם

ממחירון הרכב אני מבין שיש מיצובישי קלאסיק בשנים 2008-2009,

ומיצובישי הדור החדש בשנים 2008-2009.

מה ההבדלים בינהם?

איזה יתרונות או חסרונות יש לדגמים האלו?

איזה רכב יותר נוח לנסיעה (כסא הנהג)?

פורסם

ההבדלים ענקיים, זה רכב אחר לגמרי.

בלנסר קלאסיק יש מנוע 1,600 או 2,000 סמ"ק (בדר"כ עם גיר ידני), בחדש יש מנוע 1,500 או 1,800 סמ"ק (אוטומט רגיל בראשון, אוטומט רציף בשני).

בשני הדגמים דגמי הבסיס (1,600 או 1,500 סמ"ק) לא מאוד מהירים אבל עושים את העבודה בסך הכל. הדגם החדש חסכוני יותר בדלק, נוח יותר, מרווח יותר ובאופן כללי עדיף. באופן כללי, אם הצורה החדשה נכנסת לך בתקציב בוודאי שהיא העדיפה. רק תיזהר שתקציב נמוך מידי לא יפיל אותך לנבלה שנמכרת דרך סוחרי מדרכה באתר יד2.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשתי הרכבים הפלסטיק זול ותחושה של לגו.

בשתי המכוניות הבסיסי לא נמרץ

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לך נסיון עם שתי המכוניות? ומה זה פלסטיק זול?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יש לך נסיון עם שתי המכוניות? ומה זה פלסטיק זול?

לא נסיון נרחב.

מסתכם בנסיעה אחת שתיים לכל היותר.

איכות החומרים הציקה לי בשתיהן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מסכים לגבי הלנסר החדשה, לגבי הקלאסיק המצב בדיוק ההיפך, החלק העליון של הדשבורד ודיפוני הדלתות מורכבים מפלסטיק רך ואיכותי, המצב טוב יותר מחלק נכבד ממתחרותיה ואפילו מחלק מהרכבים החדשים וגם מהמיצובישי לנסר החדשה. בכלל הרכב איכותי מאד, שום פלסטיק לא צייץ והאמינות מוחלטת.

ואני מדבר איתך לאור ניסיון עם מיצובישי כזאת שהייתה בבעלותי יד ראשונה במשך 6 וחצי שנים.

ההבדלים ענקיים, זה רכב אחר לגמרי.

בלנסר קלאסיק יש מנוע 1,600 או 2,000 סמ"ק (בדר"כ עם גיר ידני), בחדש יש מנוע 1,500 או 1,800 סמ"ק (אוטומט רגיל בראשון, אוטומט רציף בשני).

בשני הדגמים דגמי הבסיס (1,600 או 1,500 סמ"ק) לא מאוד מהירים אבל עושים את העבודה בסך הכל. הדגם החדש חסכוני יותר בדלק, נוח יותר, מרווח יותר ובאופן כללי עדיף. באופן כללי, אם הצורה החדשה נכנסת לך בתקציב בוודאי שהיא העדיפה. רק תיזהר שתקציב נמוך מידי לא יפיל אותך לנבלה שנמכרת דרך סוחרי מדרכה באתר יד2.

^+1

הלנסר החדשה דגם חדש יותר מהקלאסיק ואין ספק שכדאי לרכוש אותו ולא את הקלאסיק, אם תוכל למצוא עם מנוע ה- 1.8 והגיר הרציף זה האופציה המועדפת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
האם ידוע לך מה ההבדלים בין הדגמים של 2004 עד 2009 ?

האם יש יתרון לשנתון מסוים בטווח הדגמים שבין 2004 עד 2009 ?

דגמי 2007 עברו מתיחת פנים ממש,אבל ממש מינורית.

חפש רכב עם שש כריות אויר (דגמי פרימיום הראשונים או כל הדגמים מ-2007)

חפש רכב מטופל.

בגדול,יש היצע עצום של הדגם ולא קשה למצוא רכב פרטי ושמור במחיר טוב.

לא הייתי קונה יוצאת ליסינג כי בהפרש קטן ניתן למצוא פרטית עם קילומטרז׳ נמוך והיסטוריה ברורה יותר.

קניה מומלצת למשפחות עם תקציב מוגבל ועם רצון לרכב אמין בצורה קיצונית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מסכים לגבי הלנסר החדשה, לגבי הקלאסיק המצב בדיוק ההיפך, החלק העליון של הדשבורד ודיפוני הדלתות מורכבים מפלסטיק רך ואיכותי, המצב טוב יותר מחלק נכבד ממתחרותיה ואפילו מחלק מהרכבים החדשים וגם מהמיצובישי לנסר החדשה. בכלל הרכב איכותי מאד, שום פלסטיק לא צייץ והאמינות מוחלטת.

ואני מדבר איתך לאור ניסיון עם מיצובישי כזאת שהייתה בבעלותי יד ראשונה במשך 6 וחצי שנים.

^+1

הלנסר החדשה דגם חדש יותר מהקלאסיק ואין ספק שכדאי לרכוש אותו ולא את הקלאסיק, אם תוכל למצוא עם מנוע ה- 1.8 והגיר הרציף זה האופציה המועדפת.

הכל פונקציה של תקציב.

פורסם

.

ולי יש נסיון עם לנסר 2009 (1.5) ומאה אלף קילומטר. שום חריקה, ציוץ, אנחה ונהי ובכי מהפלסטיק ה"זול", ה"חלול" וכו'.

ובכלל הרכב בעל אמינות מולטת. כניסה למוסך רק לטיפולים וזהו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...