Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב :

בתאריך - 6/5/13 נסעתי בכביש שהוא עם 2 נתיבים תוך כדי הנסיעה עם התקדמותי לצומת T שבה יש תמרור עצור שמתי לב שהנתיבים מצטמצמים והופכים להיות נתיב אחד כאשר על הנתיב השמאלי יש אי תנועה צבוע (יש לציין שהאי תנועה נצבע רק בשבועיים האחרונים) וזה חדש באזור! בעודי מתקרב לתמרור העצור נסעתי על הנתיב שעליו אי התנועה ואז פניתי שמאלה שם הייתה ניידת תנועה שעצרה אותי ונתנה לי דוח. על עלייה על אי התנועה.

יש לציין שמה שבילבל אותי וגרם לי לעלות על אי התנועה זה עצם העובדה שעל אי התנועה היו צבועים עדיין החצים שמאלה

קיבלתי דוח 250 ש"ח ללא נקודות.

עכשיו שאלתי היא מה לעשות האם ללכת לשלם או ללכת לבית משפט ולהציג את התמונות ולנסות להסביר לשופט שזה ממש לא תקני מה שהיא שם על אי התנועה וזה מה שגרם לי לבלבול.

(יש לציין שלפי מה שהבנתי מאנשים עומדת שם ניידת מעל שבוע והשוטרים עובדים על הקטע הזה באופן שיטתי)

צירפתי תמונות שמראות את המצב

תודה לכל מי שעוזר

2.jpg

7.jpg

4.jpg

10.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדוק מי אחראי על הדרך - הרשות המקומית או החברה הלאומית לדרכים. לכל תמרור שמוצב צריך להיות תוקף חוקי, כך שאם מדובר ברשות מקומית, הוא אמור לעבור למיטב ידיעתי אישור של ועדת תנועה עירונית או משהו בסגנון. לא יודע כיצד נקראת המקבילה של החברה הלאומית לדרכים.

בכל אופן, אם אי התנועה אושר בוועדה הרלבנטית קשה לי להאמין שיש שופט שיזכה אותך, אולי רק אם באמת תצליח לשכנע אותו שאתה אדם שומר חוק ושטעית בתום לב מכיון שהחצים עדיין מסומנים על הכביש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה טרף קל מאוד. היום בבוקר נסעתי לשם במיוחד ובתוך 10 דקות ראיתי איזה 15 רכבים שעשו את מה שאני עשיתי, מה שעוד יותר מוכיח שהחצים מטעים.

פורסם

אתה יכול לנסות.

אף אחד לא מבטיח כלום. לדעתי האישית - אין לך סיכוי גבוה.

שיקול נוסף - השופט איננו כבול לסכום הקנס המקורי.

פורסם

על פניו ולפי התאורים שלך הדוח קטנוני.

עצתי לך היא לפנות במכתב ליחידת התנועה שרשמה לך את הדוח ולבקש להמירו באזהרה,זהו דוח של מעבר על שטח הפרדה מסומן(תמרור 815),במידה והעבר שלך נקי יחסית סביר להניח שהדוח יומר לאזהרה.

אם תוכל תעלה צילום ברור של הדוח,בעיקר הנסיבות שנרשמו למטה כדי שאוכל לראות.

בהצלחה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תגיש בקשה להשפט,

ושכנע את השופט שבצעת את זה בתום לב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אייך יעזור לו במשפט שהעבירה בוצעה בתום לב?

העבירה בוצעה, אין כל ספק בכך, השופט לפיכך ירשיע בביצוע העבירה של נסיעה על אי התנועה.

הרי לזכות אותו הוא לא יזכה, הרי יש כאן הודעה בביצוע העבירה.

ניתנו בשרשור כאן עצות טובות יותר כמו לבדוק שהתמרור נצבע על פני הקרקע בצורה חוקית ומאושרת ע"י ועדת תמרור ובנוסף יש את ענין החיצים שלא נמחקו על פני הכביש.

בהצלחה.

פורסם

נכון אני עשיתי את העבירה. אבל ואבל גדול מה שגרם לי לעשות את זה היו החצים זה מה שבילבל אותי ועוד עשרות אנשים שקיבלו שם דוח.

אפילו לא שמו שם שילוט של שינויים בתנועה או שילוט מקדים שהכביש הופך להיות מ 2 נתיבים ל נתיב אחד

פורסם
נכון אני עשיתי את העבירה. אבל ואבל גדול מה שגרם לי לעשות את זה היו החצים זה מה שבילבל אותי ועוד עשרות אנשים שקיבלו שם דוח.

אפילו לא שמו שם שילוט של שינויים בתנועה או שילוט מקדים שהכביש הופך להיות מ 2 נתיבים ל נתיב אחד

בעקרון, אני ממליץ לך להשפט. התמרור על פני המיסעה בברור מטעה ולכן אני מניח שבסבירות גבוהה יזכו אותך.

יתרה מזו, האפשרות לפנות שמאלה קיימת מהנתיב הימני גם כן ועצם העובדה ששוטרים עומדים שם מביאה למסקנה כי רבים נופלים בפח. תשאל את השוטר נותן הדוח במשפט, האם פנו לרשות ( המקומית או החברה הלאומית) בדרישה לתקן את המפגע ואם כן בקש העתק. אם לא, מביא למסקנה כי לאכיפה הזו המטרה לתפוס ולא למנוע תאונות.

להערכתי, השופט יזכה אותך ( אלה אם קופת שרצים מאחוריך) ואף יציין בכתב הזיכוי "להעביר לרשות האחראית מסר לגבי השילוט.." בבחינת לא תשים מכשול לפני עיוור ודרך אגב ייתכן שיביע מחאתו לגבי המשטרה ואף לגביך. יש ספק אזי אין ספק... לדג' אם זו דרכך הקבועה לעבודה.. אזי בבודאי שהבחנת בשינוי יום קודם לכן וכו'

פורסם

אוקי תודה על התשובה המפורטת.

רציתי לעדכן שכבר שלחתי בקשה להשפט , מישהו יודע בערך תוך כמה זמן מקבלים זימון למשפט?

פורסם

לא בטוח בכלל שביצעת עבירה כלשהיא

שני הסימונים נראים היטב על הכביש

ואם כבר אז נראה שהחץ סומן מעל הקו

ובכל מקרה לא קיים תמרור המכיל סימון של קווים וחצים כפי שמסומן בתמונה.

אם תודה בעבירה , לא יהיה כלל דיון.

פורסם

מצד אחד, הסימון בוצע באופן רשלני:

1. סימוני החצים לא הוסרו

2. אין קו תוחם בצד של שטח ההפרדה הבנוי. הסימון הרשמי של תמרור 815 (אי תנועה) מציג צורה תחומה מכל הכיוונים וקווים אלכסוניים בפנים. הסימון הזה מאוד שונה מסימוני אי תנועה אחרים.

מצד שני, מטרת הסימון ברורה, והוא מספיק דומה לתמרור הרשמי כדי שנהג סביר יבין את המשמעות והכוונה ולתחושתי הנהגים שהמשיכו בנסיעה ופנו מהנתיב שבוטל עשו זאת כדי לקצר את ההמתנה שמן הסתם התארכה בשל ביטול הנתיב.

• תוכן חדש...