Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת למכירה! sundown\hertz\jvc\pioneer

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת בשלמותה או בחלקים למכירה.

קומפוננט hertz hi energy hsk165, כאמור 6.5".

מגבר sundown sax 100.4

סאבוופר jvc cs-gd4300 בתיבה פתוחה 12"

רדיו דיסק pioneer 8350sd

ציוד איכותי ומוכר בתחום, הכל פועל ותקין במאה אחוז, מורכב ברכב וניתן לשמוע שהכל פועל ואפילו מצויין.

הציוד לא נקרע ומעולם לא הגעתי למקסימום נצילות שלו, נשמר היטב, מי שמכיר אותי יודע שהציוד שמור.

סיבת המכירה היא בשל עזיבת התחום (ככל הנראה עובר לדו"ג)

אם היה עוד רכב במשפחה לא הייתי שוקל לרגע אפילו למכור.

כמובן, שאני יענה על שאלות שתשאלו, אבל באמת, מי שלא מכיר, שיריץ חיפוש, זה רכיבים מאוד מוכרים ועם הרבה מידע על ההספקים והנתונים שלהם ברשת.

מחירים בפרטי, כמובן שמי שלוקח הכל יזכה למחיר טוב.

אפשר למצוא אותי על קו חיפה-טבריה.

דניאל.

052

4

7

0

5

9

6

2

1_7_1_171695_20130328220354.jpg

1_7_1_174140_20130506160515.jpg

1_7_1_179818_20130506160559.jpg

8350גדול.jpg

פורסם

טוב, לכל אלו שהתעניינו, אני מפרסם מחירים, אני לא ממהר למכור והציוד במצב מצויין, אם המחיר לא מתאים תמשיכו הלאה.

באמת שאין לי בעיה שיישב בבית גם אחרי שהרכב יימכר.

pioneer:

דגם 2012, שליטה מלאה על אייפון\אייפד, שליטה מלאה על סאב, תצוגת "דולפינים" המוכרת, ועוד.

פרטים נוספים כאן:

http://www.autos-sound.co.il/pl_product~DEH-8350SD-3~3~6.htm?x=1

אני יד שנייה שלו, נקנה במצב שמור ונשמר כזה, קיבלתי אותו ללא שלט, הזמנתי שלט מקורי בעלות של 100 ש"ח, בנוסף הקונה יקבל כרטיס sd 16ג'יגה שמתחבר מאחורי הפנל, שעלה גם 70 שקל.

אני רוצה עליו 700 ש"ח.

מגבר:

גם פה אני יד שנייה, מגבר מצויין לא צריך אפילו לפרט כמה, קרוסאובר פנימי ועוד, כמעט ואין כאלה ביד שנייה, יש עוד אחד בפורום שמפרסם והוא דורש מחיר זהה לזה שאני מבקש, חוץ מזה אין כאלו יותר בשוק, גם לא מוכרים יותר חדש.

1300 ש"ח.

קומפוננט:

מצב מצויין, גם פה אני יד שנייה, שמור, והוספתי לו מעמדים זוויתים לטוויטרים לקורות שעולים יותר מ200 ש"ח, ולא מצאתי כאלה כמעט בשום מקום בארץ, יושבים כמו שצריך ומוסיפים הרגשה של בנייה.

שידוך מעולה למגבר, כמו כפפה ליד.

1200 ש"ח.

סאב:

נקנה חדש אצל ליאור מוליטמדיה בחודש 10 של 2012, מונמך באופן קבוע למינוס 1, גג עולה ל0, מאוד חזק לי.

500 ש"ח.

מי שלא יודע חשבון, אז זה יוצא 3700, מי שייקח הכל ייהנה ממחיר של 3500 לכל הציוד המעולה הזה.

מי שקצת חיפש את מה שאני מוכר כנראה כבר הבין שאין כאלה ביד שנייה, ושהציוד ממש נדיר ואיכותי, לא צריך להיות גאונים כדי להסתכל בפרופיל שלי ולראות כמה זמן חיפשתי היי אנרג'י עד שמצאתי כאלה, אפילו בחו"ל הכל מזוייף ובארץ אין להשיג.

בקיצור זה המחירים, איפה אני נמצא כבר רשמתי, מי שלא קלט אז אני בחיפה, לא מגיע לת"א, לא מגיע לראשון, לא לדרום, די עם שאלות מטומטמות, אני או בחיפה או בטבריה, זהו!

אם מצאתם ביותר זול אז לכו תקנו ביותר זול, אין צורך להתקשר להגיד לי שראיתם ביותר זול, לא מוצא פואנטה בזה.

וכדי לחסוך לכם שיחה מיותרת, המחיר לא גמיש

כל זה נאמר אחרי מבול שיחות שקיבלתי לגבי הצעות מגוכחות לציוד, ברמה שאפילו גנוב היה בושה למכור במחיר כזה.

052

470

5962

פורסם

טוב, את הרדיו דיסק החלטתי לא למכור.

הקומפוננט יורד ל1100 ויש על מה לדבר.

הסאבוופר רק ב300 שקל.

מי שייקח את שניהם אז יקבל עוד הנחה.

• תוכן חדש...