Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת, האם זה קרה לעוד מישהו?

מדובר בכרטיס מיקרו SD שהוזמן מסינגפור ונמחק יום אחרי ששולם, מופיעה קוביה ריקה והסכום ששולם ברשימת הקניות.

ולכן אי אפשר לפתוח קייס, כי כל הפרטים של המוכר\מוצר נמחקו.

משעשע, ומרגיז בו זמנית :lol:

פורסם

בדקת בפיי-פאל אם זיכו אותך?

נסה לפתוח קייס בפייפאל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסית לפתוח קייס דרך פייפאל?

אם הכסף שולם, אז יש מזהה עסקה, וזה כל מה שצריך כדי לפתוח קייס...

פורסם

גם לי קרה, אבל במצב שלי הגיע המוצר כרגיל..

בכל אופן אתה תמד יכול לפתוח קייס בפייפאל

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

המוצר הוזמן דרך איביי אוסטרליה.

איביי שלחו לי מייל שהם מחקו את המוצר כי חברת המותג (קינגסטון) דיווחה להם שהמוצר יכול להיות לא אוטנטי.

קייס אני יכול לפתוח רק 10 ימים אחרי התשלום, כך הם רשמו לי באותו מייל.

המחיר היה 17 דולר אןסטרלי ל32 ג׳יגה במיקרו sd.

חוויה מצחיקה

פורסם

שערי הדולר האוסטרלי והאמריקאי מאוד קרובים (3.57 3.65) והכי זול שמצאתי באיביי זה $22 - אז כנראה זה באמת היה זיוף.

:turn-l:
פורסם

מיקרו sd או sd רגיל במהירות x10 מקוריים של מותגים איכותים נמכרים ב25-30 דולר סינגפורי. הדולר הסינגפורי חלש מהאוסטרלי ב 30 אחוז כך ש 22 אוסטרלים הוא מחיר סביר בהחלט לכרטיס זיכרון שכזה. אם אתה מאיזור השרון אני אהיה בארץ ביולי ואין לי בעיה להביא לך אחד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הדולר הסינגפורי חלש מהאוסטרלי ב 30 אחוז כך ש 22 אוסטרלים הוא מחיר סביר בהחלט לכרטיס זיכרון שכזה.

רק שהוא קנה ב-17 דולר אוסטרלי (25% פחות) שזה כבר מחיר נמוך מדי (כנראה גם לדעת קינגסטון ואיביי) למוצר מקורי.

:turn-l:
פורסם

זה גבולי. אני קניתי קינגסטון מקורי ( מקווה) ב 25 במבצע. שזה פחות מ 20 אוסטרלים.

פורסם

היה לי פעם מקרה כזה של ספק חשוד והודעת התרעה, בהזמנת מדבקות (של אנגרי בירדס...).

כולה 3-$2, כך שלא היה משנה אם יגיע או לא.

למרבה ההפתעה המעטפה עם הפריטים הגיעה מהר יותר מהמקובל, כ-10 ימים אחרי ההודעה מאיביי.

נסה לעיין בפרטים המדוייקים של Buyer Protection שיש באיביי, ואם אחרי חודש לא תקבל את הפריט או מספר מעקב בדואר (שמעיד על משלוח) - פנה אליהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...