Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגנים הנתנייתיים של יניב עלו מהאוב :)

ולמה יש לי הרגשה שזה הסוף של טהוניה למרות הפרק שעשו במיוחד בשבילה?

:wink:
פורסם

תגידו, אתם קלטתם מה דורין עשתה לטהוניה כשהאח הודיע שהיא זכתה בתחרות הבישול ותקבל את העלים שהיא ביקשה?

חתיכת מטומטמת הדורין הזאת, מי היא בכלל שתעביר ביקורת על הפרס שטהוניה ביקשה? אלוהים, כמה שאני רוצה לראות אותה כבר בחוץ!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגידו, אתם קלטתם מה דורין עשתה לטהוניה כשהאח הודיע שהיא זכתה בתחרות הבישול ותקבל את העלים שהיא ביקשה?

חתיכת מטומטמת הדורין הזאת, מי היא בכלל שתעביר ביקורת על הפרס שטהוניה ביקשה? אלוהים, כמה שאני רוצה לראות אותה כבר בחוץ!

אז זה אתה שמסמס כל שבוע 10 פעמים ביום לטהוניה?:idea:

פורסם
אז זה אתה שמסמס כל שבוע 10 פעמים ביום לטהוניה?:idea:

למסרר לריאליטי? איזו תועלת תצמח לי מכך? אם הפיבוריט שלי יזכה, הוא יתן לי משהו מהפרס שלו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מבין איך דורין , יניב , ב'יזו ושלי עדיין בבית

פשוט ריק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ברוך שפטרנו מפאולינה!

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

פורסם
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

וואוו יש לך ממש שנאה יוקדת כלפיה..מזכיר לי את עצמי כשאני חושב על טהוניה:oops::oops::evil::evil:

פורסם

טהוניה בהחלט צריכה ללכת הביתה, מיצינו את הקריזות שלה ממזמן. העיקר שהיא טוענת שהיא ממש לא מרגישה מקופחת, אבל רגשי הנחיתות שלה...וואו!!

פורסם
טהוניה בהחלט צריכה ללכת הביתה, מיצינו את הקריזות שלה ממזמן. העיקר שהיא טוענת שהיא ממש לא מרגישה מקופחת, אבל רגשי הנחיתות שלה...וואו!!

אתה ראית איך ישר כשדיברו על אוכל היא ישר התחילה "לא היה לי בילדות,אני מסכנה,לא עוד" מי ישמע כולנו נולדו או עלינו לארץ עם כפית של זהב..חתיכת מנוולת!! אפילו ענת לא התבכיינה כשלא הביאו לה כלום לימי הולדת.

• תוכן חדש...