Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי אלפא 147 1.6, בגרסת ה-105 כ"ס.

היום היה לי פנצ'ר באחד מהצמיגים. במקור רציתי להחליף את כלל הצמיגים לצמיגים חדשים של goodyear אקסלנס. לאחרי בירור במספר מקומות, מתברר שהוא לא זמין כרגע בארץ.

הציעו לי שני צמיגים אחרים

Falken 912

או

Toyo Proxes TPT

אשמח לשמוע על ניסיון של אנשים עם הצמיגים הללו ומה מומלץ מבינהם. לפי מה שראיתי Falken הוא צמיג יותר ספורטיבי ולכאורה יותר מתאים.

נ.ב. מידת הצמיג היא 185/65/R15

תודה

פורסם

proxes TPT הוא אחלה צמיג, אחיזה מצויינת גם במהירויות גבוהות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ובפועל?

(להסתכל באתר גם אני הסתכלתי. שם גם Sדרייב עולים 670 ולי הם עלו 500 ושמעתי על אנשים שקנו ב460. ככה שהמחירים שם לא תמיד מחוברים למציאות).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...