Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי הנדסה במכללה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם בנושא? אני רוצה להתחיל ברופין הנדסת חשמל,אני לא מכיר אף אחד שלמד את הנושא במכללה זו.

מה דעתכם על המכללה ועל לימודי הנדסה בכללי במכללה ולא באוניברסיטה?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש פה כל כך הרבה נושאים על זה שלא נשאר כאן אחד שלא נתן דעתו.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ממליץ לך לחפש את הנושאים הקודמים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בניגוד לקודמי, אני ממליץ לך לחפש אשכולות דומים, כי העניין נטחן עד דק.

See what I did there?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע מה הרמה ברופין, אבל באופן כללי יהיה לך יותר קשה למצוא עבודה בתור מהנדס בוגר מכללה מאשר בוגר אונ' חסר נסיון, למעסיקים יש עדיין סטיגמה חזקה (יש שבצדק ויש שלא) לגבי בוגרי מכללות.

אי אפשר לדעת איך יראה השוק עוד 4-5 שנים כתסיים את התואר, אולי נחזור לתקופת הבועה ואולי לא,

נכון לעכשיו מצב השוק לא טוב (בלשון המעטה), מה שאומר שיהיה לך לא פשוט נכון לעכשיו למצוא עבודה בתור בוגר מכללה.

אי לכך, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, אם בסוף תחליט ללכת ללמוד אלקטרוניקה במכללה (למה קוראים לזה שם חשמל, חשמל זה מתח גבוה..) -

לא משנה מה - תנסה בכל דרך שהיא להתקבל למשרת סטודנט בתחום תוך כדי התואר, וכמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב - שנה שניה זה הזמן האופטימלי.

יכול להיות שזה יפגע לך בממוצע אבל אם יש לך כבר נסיון בתעשיה כסטודנט, הממוצע כבר פחות חשוב ויהיה לך יתרון קל בקבלה לעבודה כבוגר אפילו ע"פ בוגרי אונ' חסרי נסיון, כמובן כל עוד לא מדובר מחברה פלצנית כמו מארוול. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

כן קראתי פה שבכללי עדיף אוניברסיטה,עוד לא הבנתי למה.(חוץ מהרושם שזה נותן)

בתור מוסד להשכלה גבוהה איך רופין?

האם יש פה מהנדסים שלמדו במכללה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן אונבריסטה עדיפה כי שם הרמה הכללית יותר חזקה, אתה לומד יותר לעומק של הדברים

ויותר חשוב מזה ברגע שתחפש עבודה יעדיפו אותך מאשר מישהו כמוך ך ממכללה.

אני אישית מעדיף לעבוד במקצוע וללמוד בשעות הערב ככה יהיה לי תואר וניסיון.

אין לי מושג לגבי רופין, אם תחפש הודעות שלי רשמתי מספיק על HIT

404

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתי תואר ראשון בהנדסה ברופין,

מבחינת איך שהתואר הזה נראה בחוץ- לא ממליץ בכלל.

תעשה כל מאמץ שאתה יכול להתקבל לאוניברסיטה רצינית, או שתחליף מקצוע.

(הנדסת תוכנה פחות בררנים לגבי מוסד הלימודים, ממה שיצא לי להתרשם, אם אני עושה השוואה לאיך שהאנשים שלמדו איתי נחתו בסוף לבין אלה שלמדו במקביל אלינו בהנדסת מחשבים).

שתבין שיחסית למחזור שלי אני "הסתדרתי", כשרק אחרי 5 שנות ניסיון (ושנתיים חיפוש לפניהן) אני סופסוף עובד בתפקיד שניתן להגדיר אותו כמהנדס אלקטרוניקה ולא "עבודת סטודנט" "הנדסאי" "מהנדס אפליקציה" "מהנדס שקר כלשהו" וכולי.

פורסם
כן קראתי פה שבכללי עדיף אוניברסיטה,עוד לא הבנתי למה.(חוץ מהרושם שזה נותן)

בתור מוסד להשכלה גבוהה איך רופין?

האם יש פה מהנדסים שלמדו במכללה?

כי העובדת במחלקת כוח אדם, שמבצעת את הסינון הראשוני של קורות החיים, לא מכירה אותך. היא גם לא יכולה להכיר אותך, כי היא קיבלה 300 קורות חיים למשרה הזאת והיא צריכה לעבור על כולם ולברור מתוכם 10 שיוזמנו לראיון מקצועי. אז אם יש לה שם ברשימה 10 בוגרים מצטיינים מאוניברסיטת MIT סביר להניח שהיא תבחר בהם. אם לא, היא תעבור למוסדות פחות ופחות נחשקים עד שתגיע אליך. ובדיוק כמו שאתה שואל את עצמך ״מה שווה התואר של רופין?״, גם היא תשאל את עצמה. רק שלה לא יהיה זמן לפתוח שרשור בפורום או לעשות חיפוש כי הנושא נדון עשרות פעמים בעבר, היא פשוט תעביר את קורות החיים שלך לתיקייה הלא נכונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...