Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הו לאומי !

E.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרתי - הבית לא יהיה קשור לשם הוריי. כלל.

(הכול כמובן נכתב בתיאוריה ואני לא באמת הולך להתעסק בשטויות האלה תמורת משכנתא, אני עוד אצטרך את הבנק בעתיד)

פורסם

ואתה באמת חושב שבנק למשכנתאות ייתן הלוואת משכנתא בלי שהבית יהיה רשום על שם החייב או בתהליך קניה, בלי רישום משכנתא ובלי הערת אזהרה?... :shock:

פורסם

(הכול כמובן נכתב בתיאוריה ואני לא באמת הולך להתעסק בשטויות האלה תמורת משכנתא, אני עוד אצטרך את הבנק בעתיד)

גם בית כזה ניתן לממש ועשיתי את זה לחייב מקצועי (והחתן שלו קנה את הבית במכירה הפומבית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אירועי לאומי ממחישים היטב מה קורה כשבורות ופופוליזם נפגשים.

תזכורת - עקב לחץ ציבורי ביטל בנק לאומי את הסדר החוב שהסתמן בחברת גנדן, בין היתר בשל הטיעון שאפסו הסיכויים שאלשטיין ישקיע בגנדן.

כרגע נראה שאלשטיין חושב אחרת...

מעניין לראות מה יוחלט בהנהלת לאומי, לעשות פליק קלאק לאחור עם צ'וקהרה כפולה וכן לשבת עם דנקנר ולגבש הסדר?

• תוכן חדש...