Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הו לאומי !

E.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עצוב וגם לא מצחיק, אלה החיים.

כשבנק נותן הלוואה שבדיעבד מתברר שהבטחונות שלה אינם מספקים, אז יש מחיקת חוב - בפועלים (שעומד למחוק לזיסר מאות מליונים), אצל לאומי וגם דסקונט (שגם הלווה לדנקנר לא מעט) ותתפלאו התופעה הזו מתרחשת אפילו בבנק השוויצרי הסולידי ביותר.

ההתנפלות על לאומי היא לא יותר מאשר פופוליזם זול, כיוון שההפסד נזקף לחובת בעלי המניות של הבנק - ופעולה "נחושה" נגד דנקנר תגרום לאלשטיין לסגת ולא להזרים הון לגנדן, לאומי יאלץ לתפוס את מניות אידיבי אחזקות שבידי גנדן, להיכנס לנעלי הבעלים ולנהל מו"מ להסדר חוב עם מחזיקי האג"ח של אידיבי אחזקות דבר שבהכרח יסתיים בהזרמת הון לגנדן - שאלמלא כן הבנק יישאר ללא שום נכס ביד ויאלץ למחוק את כל ההלוואה.

אבל באמת - למה לבלבל עם עובדות כשאפשר לנגן שיר כל כך חביב?

פורסם

נאלץ להסכים עם דורקי בלב כבד.

תפקיד ההנהלה להשיא ערך לבעלי המניות. היות ובמקרה הזה ישנם גם שיקולים של נראות ציבורית, אבל יתכן מאוד שעדיף לבעלי המניות להפסיד כסף עקב הליכים מול מול דנקנר, אבל להימנע מאסון יחסי ציבור שיעלה להם הרבה יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ככה סתם. מוחקים חובות רק אחרי שמגיעים למסקנה שאין אפשרות לגבות אותם, והמחיקה תאפשר למזער הפסדים ולקבל לפחות חלק מהכסף חזרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאנשים פשוטים עושים את המוות עם חובות של כמה אלפים בודדים,אבל כשזה מגיע לטייקונים ולכמה מיליוני שקלים,מוחקים.

פשוט מרגיז !

פורסם

כשהבנק מגיע למסקנה שהוא לא יכול לגבות את החוב, הוא מוחק חובות קטנים כמו גדול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הבנק מוחק לכל מי שהוא מגיע למסקנה שאין סיכוי לגבות ממנו את החוב והוא יכול לקבל סכום מסוים, גם אם הוא קטן בהרבה.

אני מכיר באופן אישי, מישהו שהחוב שלו לשני בנקים היה 430,000 שקל. נכון שחלק מזה היה ריבית פיגורים, הצמדות ושאר

ניסים ונפלאות, אבל אתה יודע מה נסגר בפשרה מול שני הבנקים? 28,000 שקל, שזה אולי חצי מהקרן, ללא הצמדה בכלל.

ככה שלבוא ולהגיד שלאומי מחק לנוחי 150 מליון בגלל חברות עם רקפת, זו שטות, ולצערי בגלל פופוליזם של כמה חברי,

או יותר נכון חברות כנסת, לאומי ככל הנראה יאלץ למחוק הרבה יותר.

פורסם

NITCH, תספר את זה לאבא שלי. רודפים אותו כבר יותר מ10 שנים מבנק מסוים, הוא חי על קצבת נכה מביטוח לאומי (1200 ש"ח ליתר דיוק בחודש נטו).

ההוצאה לפועל כבר לא יודעת מה לקחת ממנו, ועדיין מדי פעם הוא מקבל מכתבים והתראות נוספות מכל מיני עורכי דין מטעם הבנק המסוים הזה על צמיחת החוב ואיומים שממש כבר לא מענינים לו אף צד של השק.

אפילו ביטלו לו את חידוש רשיון הנהיגה מההוצאה לפועל.

אז זה מאוד מעצבן שטייקונים זוכים למחיקה, והאזרח הקטן צריך להיות שלב אחד לפני הומלס, ואני לא רוצה לחשוב על אלו שאין להם ילדים שיכולים לדאוג להם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין דרך לנסות להחזיר לפחות חלק מהחוב? הוצאה לפועל? (הכוונה להוא שמחקו לו את החוב הענק, לא לאבא של lesles)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה היותר חמורה היא שאותם טייקונים ממשיכים לקבל הלואות לענפים אחרים של הפירמידות שלהם. נניח שיש צורך בהסדר חוב על מנת למזער נזקים - מדוע אותו בעל חוב ימשיך לזכות להלואות? אם הוא נכשל בהימורים שלו בכספנו - בבקשה להעביר את הכסף לידיים שנראות יותר בטוחות. צעד כזה גם עשוי לשכנע בעלי הון גדולים להשקיע בצורה יותר בטוחה ואת המלוים לדרוש בטוחות יותר יציבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי שישנה דרך, דרך שעוברת דרך שינוי חקיקה וקביעת כללים חדשים וליברליים להרמת מסך.

אבל זה דורש מהמחוקק (בשבילכם - חברי הכנסת) הרבה עבודה, להתאמץ ולמצוא הסכמות חדשות שמצד אחד ימנעו את תופעת התספורות ומצד שני לא יחנקו את היזמות במשק.

אבל היי - למה להתאמץ אם בנאום פופוליסטי חוצב להבות אפשר לקבל יחסי ציבור טובים בהרבה?

פורסם

באותו רגע שיתירו הרמת מסך ליברלית מי שיפגע מזה הכי הרבה יהיו בעלי חברות יחיד שרובם ממש לא נמנים על עשירי ישראל, ואז הבכי יהיה הרבה יותר גדול. אבל מה, אפשר להגיד שדפקו את העשירים, אז הפופוליסטים יתמכו בזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדוע החוק אינו מאפשר לקחת את הכסף מחברותיו האחרות של אותו חייב ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חברים יקרים (דורקי ושות' ;-) ), להגיד שהם כעת בצרה משום שאין להם בטחונות מספקים ולכן זה לגיטימי, זה להתעלם מהשאלה מדוע מלכתחילה הלוו מאות מיליונים בלי בטוחות?

מה גם, שלאומי לקח ערבות אישית מבן-דב, ואתם יודעים מה הוא עשה כשבן-דב סירב לממש את הערבות של 140 מיליון ש"ח? כלום. אני אכתוב זאת שוב - כלום. למה? "כי זה לוקח הרבה זמן וצריך לשלם אגרה כדי להגיש תביעה". אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000838138

טוב, הוא סירב לשלם. זאת לא באמת הרי סיבה לתבוע אותו או לרדת לנכסיו, נכון? זו לא סיבה לעקל לו את הנכס בכפר שמריהו או הדירה ברמא"ג, נכון? הוא מורם מעם, עושה יוגה עם קדושים.

מביש. עלוב. אפילו מעליב. וככה זה ממשיך ויימשך. כי כן זה הכל בגלל שהם שותים ביחד קפה (כשם גנרי למערכות היחסים של שמור לי, ואח"כ אשמור לך אצלי משרה, וגם אזמין אותך לחתונה מפוצצת של הבן שלי). כל השאר זה תירוצים.

תעשו לי טובה. צריך להפוך את זה לפלילי עם עונשי מאסר - תוך רגע הכל ישולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...