Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , גם אני שכחתי ששדרגתי לפני שבועיים וקצת:

1526236_10153153250723311_7103628476504757719_n.jpg

Apple watch sport 42 black

אחלה צעצוע , התחדשתי לקראת הכנס מפתחים שהיה של אפל - לשחק קצת עם הSDK 2.0 , חכו חכו , הפונקציונאליות של המכשיר הזה תתפוצץ כשהעדכון הזה יצא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאחרונה נדבקתי בחיידק.

קניתי לי tissot אוטומאטי בעיצוב קלאסי, כמו שאני אוהב

Tissot_Visodate__50e6b087ad259.jpg

Tissot4.jpg

הבעיה היחידה היא שאני כבר חושב על השעון הבא :-(

פורסם

שלומי, הטיסוט ממש ממש יפה. קנית בארץ?

ליביור, איך אתה מתרשם מהאפל? ניתן לשוחח דרך השעון (ספיקר)?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

השעון מגניב מאוד, מה שמובנה בו אוב , האפליקציות צד שלישי עדיין מעפנות אבל הפ משנים את זה לעדכון גירסא הקרוב ואז זה ישתפר מאוד.

בכל זאת זה דור ראשון של גאדג'ט אז זה עדיין לא מוצר מושלם וברור ששנה הבאה הוא ישתפר המון - אז אם קונים - גירסא בסיסית.

יש ספיקר סביר, אבל לא באמת נח להשתמש בספיקר בשעון. זה בעיקר משמש לקריאת נוטיםיקציןת , תגובות קצרות , כושר , לוז וכו ואת אלו הוא עושה מעולה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כבר התעורר השרשור, אז רכישה אחרונה - Christopher Ward C11 MSL Auto, גרסת PVD/Vintage Lume.

20150526_144015.jpg20150526_162123.jpg20150526_224225.jpg20150615_133841.jpg

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שעון יפיוף, מזכיר קצת את הפנראי רדיומיר 505.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

רוחב 42 מ"מ בלי כתר. נראה קצת יותר בגלל המבנה הרבוע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

תנסה לראות אותו במציאות או לחפש צילומים יותר ריאליסטיים שלו בתנאי תאורה אמיתיים (עם השתקפויות, מכמה כיוונים וכו') כדי להעריך עד כמה הוא קריא, כי הדיאל בתמונות הללו נראה מאוד עמוס. אלה תמונות שקשה מאוד ללמוד מהן על המראה האמיתי. חפש גם תמונות ON WRIST.

פורסם
אם כבר התעורר השרשור, אז רכישה אחרונה - Christopher Ward C11 MSL Auto, גרסת PVD/Vintage Lume.

[ATTACH=CONFIG]428528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428531[/ATTACH]

לי יש את אחיו, מספר סידורי...0091 (זקן)

• תוכן חדש...