Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני חדש בתחום והייתי שמח לקבל לינקים של מוצרים שונים של דיטיילינג באיביי. הזמנתי בינתיים כמה מטליות,ספוג ומברשת לניקוי ג'אנטים אז אם אפשר עוד דברים חוץ מזה כי פשוט אין לי מושג מה לחפש. תודה וחג שמח

Mazda 3 2008 Active

פורסם
אהלן, אני חדש בתחום והייתי שמח לקבל לינקים של מוצרים שונים של דיטיילינג באיביי. הזמנתי בינתיים כמה מטליות,ספוג ומברשת לניקוי ג'אנטים אז אם אפשר עוד דברים חוץ מזה כי פשוט אין לי מושג מה לחפש. תודה וחג שמח

כלל לחיים

שאלות לא ממוקדות יובילו אותך לתשובות לא ממוקדות ורק תמשיך במסלול "האבוד".

אני יכול עכשיו לשלוח לך 40 לינקים לחומר ספציפי שמנקה ביעילות ריפודי עור.. מעניין אותך?

מציע לך לחפש בפורום את לחצן החיפוש, הכנס לתוכו מילות מפתח כמו :מדריך,טיפים,מוצרי בסיס.. ותתחיל לקרוא.

יש מגוון גדול של מוצרים בטווח מחירים של 0.99$-999$ ויותר.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...